Am, da ce sa fac cu ele?, Diverse accesorii/ obiecte pe care le avem degeaba
![]() ![]() ![]() |
Am, da ce sa fac cu ele?, Diverse accesorii/ obiecte pe care le avem degeaba
c0xty |
![]()
|
||
![]() c0xty Group: Members Posts: 211 Joined: 23 June 10 From: In carciuma! DNFD!!!! ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio
- B 30 AEJ
2002 Renault Clio II,1,5 dci
**[B]Cu cat un om gandeste mai putin cu atat vorbeste mai mult[/B]!** |
|||
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
da bine , eu ma refeream ca poate unii mai fac si donatii nu doar schimburi...
![]() dar sa revenim la topic This post has been edited by UXE: 30 Nov 2010, 10:12 |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(c0xty @ 30 Nov 2010, 08:49) Nu vreau nimic da' ma laud. ![]() Eu am obiceiul sa cam arunc la gunoi ce nu-mi mai trebuie. Ca tot mi-ati adus aminte de rebuturi, ma uitam acum la carcasa PC-ului meu si am constatat ca n-am mai folosit Floppy-ul de 1000 de ani. La lucruri care ocupa spatiul prin casa/pe langa casa, pot sa trec si eu una bucata Megane3? La cum se misca justitia rroma, va iesi din durata de utilizare pana imi dau permisul inapoi. ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 30 Nov 2010, 10:28 |
--------------------
.
.
.
|
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
QUOTE(c0xty @ 30 Nov 2010, 08:49) NU am creat threadul asta sa ma laud cu ce am, QUOTE(c0xty @ 30 Nov 2010, 08:49) Si anume acela de a posta lucrurile pe care le avem, nu le aruncam si le tinem pur si simplu in casa sau ograda! In lipsa celorlalte variante, mi se pare acelasi lucru. ![]() |
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
c0xty |
![]()
|
![]() c0xty Group: Members Posts: 211 Joined: 23 June 10 From: In carciuma! DNFD!!!! ![]() |
daca ar fi fost sa ma laut as fi mentionat laptopurile, modelul si tipurile sistemelor audio, tv-ul, electrocasnicele etc...... deci nu, nu ma laud....
|
--------------------
renault
clio
- B 30 AEJ
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
QUOTE(c0xty @ 30 Nov 2010, 08:49) Deci, repet. NU am creat threadul asta sa ma laud cu ce am, NU am creat threadul asta cu scopul de a face vanzari/ schimburi, NU donez etc Threadul asta ar trebui sa aibe un singur scop! Si anume acela de a posta lucrurile pe care le avem, nu le aruncam si le tinem pur si simplu in casa sau ograda! Exista sectiunea bursa. Cei ce vand acolo nu vand doar pentru ca au nevoie de bani, ci si pentru ca nu au nevoie de acel produs deci sunt sigur ca te incadrezi. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
c0xty |
![]()
|
@Fratzica spune-mi te rog care este scopul acestui post.Nu ai mentionat niciun obiect, esti offtopic.
Va rog, rezumati-va strict la subiectul acestui Thread! Nu inteleg ce este asa greu in a te rezuma strict la subiect, fara pareri / opinii/ presupuneri si alte chestii de genu' |
--------------------
renault
clio
- B 30 AEJ
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
wow, cata strictete pe-aici. Ti-am zis clar, atata timp cat vrei sa vinzi chestiile de mai sus, le pui la bursa, nu la cafenea. Sper ca nu trebuie sa iti mai explic inca o data acelasi lucru. Pana aici sunt de acord cu BioHazard.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
c0xty, problema e ca pe cafeneaua reno.ro nu ai vizibilitate donatiile pe care vrei sa le faci, sugestia mea e sa deschizi un subiect similar si pe daciaclub, acolo-i grosul audientei
![]() Si sa nu uit: ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 12:35 |