Probleme cu puntea fata, mancat de rugina
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu puntea fata, mancat de rugina
Pindurboy |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 4 November 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1
1999 Grandtour 1,9 dti KAON
|
|||
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Masinuta ta are din pacate aceasta mare problema, ca mai toate Twingo-urle phase 1 (pana in 1996). Le papa rugina destul de repede...
Bine, "repede" nu inseamna chiar repede adica totusi saracele au rezistat 15 ani...acuma ce sa le mai cerem ? Mai de curand se "lauda" un stimabil pe aceasta sectiune cum ca masina lui "nu are un gram de rugina"...poate asa o fi...insa eu stiu una si buna - pe Twingo sa folosit tabla GALVANIZATA din anii 99 incoace...Adica de la PHASE 2 Inainte NU erau facute asa. Era tabla moarta, tabla de de calitate, insa chioara. Asta este rezultatul la tabla chioara - rugina. Tot ce-ti ramane sa faci este sa cauti...sa cauti un jug motor. This post has been edited by bubu782001: 5 Nov 2010, 21:32 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
catalincre |
![]()
|
![]() twingo fan Group: Members Posts: 130 Joined: 15 February 08 From: Laslea, Sighisoara ![]() |
Bubule iar spui ca nu sunt twingo cu tabla galvanizata inainte de 99! Jugul acela e intradevar o problema la cele din 95, asa ca Pindurboy schimbal cat mai repede posibil ca o sa ai surprize neplacute daca se rupe. poate ne poate lamuri bubu dac nu se potriveste de la versiunile mai noi sa nu mai ai treaba cu el veci. ca second nu recomand.
|
--------------------
renault/nissan
twingo/note
2009 night&day/2006 acenta
- SB 97 ACC/ SB 98 ACC SB 97 ACC / SB 98 ACC
|
|
Pindurboy |
![]()
|
Multumesc pentru pareri.
Am verificat nou cat ar costa, si nu prea imi permit aproximativ 1700-1800 de ron pentru o punte fata noua. In schimb am gasit la o dezmembrare din Ilfov, loc Bradesti. Dupa spusele lor, in stare buna. Am cerut prin email o fotografie, dar nu imi-au raspuns ![]() As vrea sa il vad personal, doar nu stiu daca se potriveste de la modelul cu Face lift. As fii recunoscator daca cineva imi ar putea da informatia respectiva, findca planific Luni sa plec la Bradesti pt a vedea jugul si daca nu este ruginit l-as si cumpara (cer 300 de ron pe cel second). |
--------------------
Renault
Megane 1
|
|
schluppi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 11 June 07 ![]() |
Este o mica diferenta intre suportul motor (suportul puntii fata) la Twingo in sensul ca masinile cu ABS au ceva in plus sudat de acel suport. Drept urmare la masinile fara ABS se potriveste orice, iar la masinile cu ABS se potrivesc doar acei suporti care sunt destinati lor. Poti sa pui pe masina ta si un suport motor de Phase 3, zincat, ce tine vesnic sau pana la primul accident
|
--------------------
renault
clio B 1,5dci
2001
|
|
TheEnZo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 29 September 07 From: Craiova ![]() |
Pindurboy - daca gasesti acolo jug in stare bune , te rog eu uitate daca mai au inca unul , si eu am nevoie de unul deoarece cel ce a avut masina inainte mea in austria a lovit ceva pe dedesupt si are o cuta destul de urata , macar la mine se pot face unghiurile .
Mersi anticipat ! |
--------------------
Volvo/Renault
480/Twingo
'88 ES/96
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Exact zincat - asa este tabla de pe Twingo...faza a 2-a.
Da catalincre iar spun pentru ca stiu ce zic. Nu sunt Twingo cu tabla galvanizata inainte de 98 de fapt Iulie 1998. Nu exista DIN fabrica ma refer, faptul ca a fost schimbata 1/2 din caroserie cu tabla galvanizatra in urma unui accident, este alta poveste... Atunci incepe Twingo Phase 2. Si DA tabla este zincata (galvanizarea este de fapt procesul prin care se aplica zincul pe tabla). |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
sckhreech |
![]()
|
![]() TWINGAR Group: Members Posts: 233 Joined: 11 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Pe Ebay Germania un cadru motor nou (ca asta din cate stiu eu este denumirea lui) cota in jur de 300€ cu tot cu transport . Eu zic ca nu e mult si in 2-3 zile il ai acasa
![]() |
--------------------
Twingo
C064
1995
- DE BUCURESTI Renault Twingo 1.2 16v Expression 2003
|
|
Pindurboy |
![]()
|
Mersi Schluppy pt informatie
![]() Pt TheEnZo - am sa ma uit, dar eu recomand sa treci pe la o tinichigerie si sa puna un petec pe jug. Daca ar fii sa il schimbi te ar costa in plus si manoperala demontat jug si montat cel nou. Se poate suda o bucata de metal si dupa sudare exista multe soluti de tratare pentru a preveni coroziunea, chiar si spray zincat se poate gasi. Am sa ma uit si pe e-bay mersi. |
--------------------
Renault
Megane 1
|
|
Pindurboy |
![]()
|
Buna,
Norocul meu ca am gasit o punte fata la mana a doua, in stare foarte buna. Masina pe care era montata era plina de ulei, si acest lucru a protejat puntea fata. Dezembrarea din Bradesti era foarte dubioasa, nu au vrut sa trimita poza cu puntea fata, doar cu bratele oscilante. Era foarte dubios ca au cerut sa le trimit 100 de Ron in avans (fara nici o hartie), pentru a se apuca de demontat. Nu au vrut sa mai dea nici un detaliu referitor la produs, doar daca le achitam avansul de 100 de Ron. Sunt niste oameni, dupa parerea mea foarte neseriosi poate tepari. Am curatat foarte bine de ulei, am mai dat si cu un pic de deruginol dupa care am dat un strat de grund si un strat de vopsea (rosu). Dupa schimb planific sa cumpar uo cutie de antifon cauciucat, si aplic pe toata suprafata care ar putea rugini. TheEnZo puntea pe care am achizitionat era singura bucata la persoana respectiva, daca te mai intereseaza, poate aud ceva si te pun in legatura. This post has been edited by Pindurboy: 13 Nov 2010, 20:44 Attached thumbnail(s) jug.JPG ( Size: 16.68k ) Number of downloads: 474 |
--------------------
Renault
Megane 1
|
|
TheEnZo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 29 September 07 From: Craiova ![]() |
Daca mai auzi de vreo punte , chiar te rog sa imi dai un semn, e nu am ce sa sudez pt ca a mea are o cuta ( o indoitura pe jumate din lungimea ei ) din urma unei lovituri pe dedesupt banuiesc eu .
This post has been edited by cmandrei: 14 Dec 2010, 16:11 |
--------------------
Volvo/Renault
480/Twingo
'88 ES/96
|
|
Pindurboy |
![]()
|
Este o punte fata la Dl Lazarescu il gasesti pe net la piese de twingoo. Cred ca este din Deva sau din Hunedoara.
|
--------------------
Renault
Megane 1
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 06:02 |