Senzor nivel apa parbriz
![]() ![]() ![]() |
Senzor nivel apa parbriz
marinuuu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 21 January 09 From: Rm. Valcea ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
12/1999 combi
- VL.04.---
|
|||
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Eu am.
Cand se termina apa sau aproape cand se termina se aprinde becul specific in bord.O singura data am lasat atat de mult incat sa se aprinda becul...Eram in Retezat... Titlul tau este putin ciudat... |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
cavaler |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 9 January 09 From: timisoara ![]() |
nu are senzor.
|
--------------------
renault
megane I
1999/ 1.6- 16v,RT/ grandtour
|
|
marinuuu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 21 January 09 From: Rm. Valcea ![]() |
Problema poate nu se intelege din ce am scris .... vreau si eu un senzor si intrebam daca are cineva asa ceva montat si sa imi spuna cam cat costa si de unde as putea sa cumpar ....
|
--------------------
Renault
Megane
12/1999 combi
- VL.04.---
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
La mine e din fabrica banuiesc.
Nu este senzor ci un plutitor ca la lichidul de frana...Ti-am dat si o idee... |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Poti pune o poza cu vasul tau de lichid? Sa vedem sonda? Eventual si cu martorul de bord.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Shafu |
![]()
|
![]() SHĂFU' Group: Members Posts: 777 Joined: 19 April 07 From: Iași ![]() |
Cred ca glumiti cu poza deoarece vasul e in aripa dreapta, cel putin asa e la mine.
|
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
poate la scenic e altfel... daca are si senzor.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
jas2 |
![]()
|
Si la mine este tot in aripa evident dar capacul este afara la fel de evident nu ?
Nu sunt in tara deocamdata sunt tare,tare departe dar cand vin fac pozele.Va indoiti ca am asa ceva ? ![]() ![]() ![]() Apropos de aripa...Se da jos in 5-6 minute...fara probleme,dar nu e nevoie... This post has been edited by jas2: 28 Oct 2010, 15:59 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
|
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
- MS Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
jas2 |
![]()
|
Da.Interesant...
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Trebuie operat ceva in cb daca vrei sa montezi asa ceva pe masina?
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
QUOTE(radunre @ 28 Oct 2010, 18:17) As avea o observatie: senzorul sugerat este cu flotor (plutitor) ceea ce cred ca il face impropriu utilizarii sale la autovehicule, care se presupune ca sunt obiecte in miscare si din aceasta cauza lagarul flotorului s-ar uza rapid, mai ales ca nu e facut pentru un astfel de regim de functionare. Mult mai fiabil ar fi, zic eu, un senzor rezistiv, dar trebuiesc analizate proprietatile electrice ale lichidului. Dar ideea de a plasa senzorul la capatul unui cablu flexibil este interesanta pentru ca poate fi aplicata oricarui model de autoturism. Radu, daca esti dispus si ai timp pentru o colaborare la aceasta tema de "cercetare", da-mi un semn. |
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
Astfel de flotoare am instalat in cateva rulote pt. rezervorul de apa. Si acelea sunt in miscare, cantitatea de apa este muuult mai mare (100-150 L) si senzorul i-si face treaba.
E adevarat ca daca soferul e mai agresiv si rezervorul nu e plin, poate da o "alarma falsa". La unele masini aceste semnale temporare sunt suprimate printr-o logica in UCE (aprinde becul daca nivelul este scazut un timp de...) dar la noi este un simplu indicator in bord... betamax, sunt deschis la tot ce tine de tehnica ![]() OFF topic: sunt in stadiul de "cercetare si documentare" pt. urmatoarele imbunatatiri la masina din semnatura: - incalzire in scaune - incalzire suplimentara antigel pt. sezonul rece - spritz faruri pe sistem original - senzor nivel pt. lichid spritz This post has been edited by radunre: 29 Oct 2010, 09:41 |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
- MS Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
eu nu ma laud, dar am senzor de nivel pt lichidul de pabriz si pt cel de la faruri...nu stiu daca au fost montate de vechiul proipetar. cand voi schimba pompita de la cel pt parbriz si luneta ii voi face cateva poze, dar sa nu ma intrebati unde este legat sau deastea ca ma depasesc.
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
marinuuu |
![]()
|
QUOTE(Vallybz @ 29 Oct 2010, 15:58) eu nu ma laud, dar am senzor de nivel pt lichidul de pabriz si pt cel de la faruri...nu stiu daca au fost montate de vechiul proipetar. cand voi schimba pompita de la cel pt parbriz si luneta ii voi face cateva poze, dar sa nu ma intrebati unde este legat sau deastea ca ma depasesc. Ai pompite de spalat farurile pe asa ceva ?? bv tie ... P.S. Tot nu am gasit senzorul de apa .... cel oferit mai sus de colegu(pt rulote) nu prea merge ca nu se compara cantitatea de 120L cu alta de 4-5L cat are un rezervor de renault .... This post has been edited by marinuuu: 30 Nov 2010, 11:35 |
--------------------
Renault
Megane
12/1999 combi
- VL.04.---
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
3 litrii are cel standard, fara spalator de faruri ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
vezi ca pe laguna erau montati astfel de senzori si la megane 2
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 23:37 |