Inconstienta sau altceva?
![]() ![]() ![]() |
Inconstienta sau altceva?
ady4x4 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 29 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia supernova
europa
2002
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ai naibii conservarii astia, niciunu' n-are bunul simt sa se dea din fata lui. Niste impertinenti, niste nesimtiti dom'le!
Eh, nu pot decat sa sper c-o mierleste singur, ca nu mai ia si altul dupa el. This post has been edited by R19/16v: 30 Aug 2010, 22:11 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
treaba este clara...tipul o sa moara in curand daca mai continua asa...nu o sa l ajute nici crucea de lemn de la gat care flutura tot drumul.... am remarcat si niste soferi de harburi care nu isi tin banda..ca deh..este greu sa iei o curba la 80 km/h..
|
--------------------
------
------
------
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Ce sa faca omu daca intr-a 2-a la 8000 de ture are 110km/h? E vina lui ca au pus astia asa cutia de viteze?
Am vazut aseara prin oras, pe Magheru parca ii zice(pe la Romana), un motociclist care mergea foarte frumos. Nu o tura, nu mergea cu mai mult de 60, isi tinea banda, nu facea slalom. Deci se poate... |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
baietas todea asta
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Foarte riscant si pentru motociclist si pentru ceilalti sa faci asa ceva pe drum.
Senzatia banuiesc ca e extrema, are motocicleta aia o dinamica extraordinara ![]() Oare ce model o fi/ce specificatii? Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
i se va intampla asta
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
150 de cai la 250 kg se misca ca o masina mica cu 600 de cai
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
tiberiu27 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 239 Joined: 6 July 06 From: baia mare ![]() |
Nu e de la gat crucea, e legata la cheie, care e in contact.
Motorul seamana cu un Suzuki gsx de 600 sau 750 cm3 si sunt multi cu astfel de motoare care merg normal, dar tot 7% le consuma. ![]() |
--------------------
renault
sedan2
2004 1.5 dci
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
QUOTE(M i h a i @ 12 Aug 2010, 12:47) treaba este clara...tipul o sa moara in curand daca mai continua asa...nu o sa l ajute nici crucea de lemn de la gat care flutura tot drumul.... am remarcat si niste soferi de harburi care nu isi tin banda..ca deh..este greu sa iei o curba la 80 km/h.. Nu e greu... dar de ce sa-si dea baietii nevasta cu capu de geam cand pot sa fenteze curba pe banda cealalta. Prostu care vine din sens opus... sa se descurce, ca are loc. Sa zicem ca omul e totusi meserias si nu se va infige in unul de pe contrasens, dar vad ca merge cu 200 in localitate, unde nea Grigore doreste sa mearga la aprozar, semnalizeaza, se asigura, dar ii este imposibil sa-l vada pe Mitica talpa, calare pe Suzuka lui. |
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
ady4x4 |
![]()
|
asta e motocicleta
|
--------------------
dacia supernova
europa
2002
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.389 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cunosc caz concret de un om in varsta sofer de o viata.... conducea omul cand a fost sunat sa se intoarca la firma.... era deja inafara localitatii... linie punctata.... s-a asigurat si a intors.... dar nu a apcucat sa-l vada pe nea caisa motociclistul care venea cu peste 200 km/h si s-a implantat in dupa lui de a rasturnat-o....
Motociclistul a ramas lipit de dupa.... fara nici o sansa.... proces ... omul cu duba declarat vinovat.... 3 ani cu susoendare luati... (se vede treaba ca judecatorul a inteles cum s-a intamplat) ... oricum omul a fost termnat psuhuc multa vreme.... Si cand ma gandesc ca trec tot la 2 saptamani prin teritoriul handicapatului asta.... inca nu l-am zarit.... Si nu vb. in necunostinta de cauza... am ceva prieteni cu acest microb.... mortal as putea spune.... unii s-au mai ingreunat cu ceva titan sa le tina oasele... 2 citesc aceste randuri de dincolo.... asta este viata.... cat o mierleste el.... ce sa zic este un risc care si-l asuma.... dar cand mai ia pe cineva cu el... sau distruge un alt om... este alta poveste.... This post has been edited by cj98czh: 12 Aug 2010, 12:18 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Va rog nu incepeti iar discutii de tipul "conservari vs. motociclisti" -- nu suntem la Cafenea
Va multumesc. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
argon |
![]()
|
cand posteaza cineva un clip cu motociclisti pe un forum de conservari ce te astepti? inchide-l si ai rezolvat.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Suzuki GSX-R 1000 K5 (2005)
Max Power: 131 kW 178 KW @ 11000 rpm Max Torque: 118 Nm @ 9000 rpm Dry-Weight: 166 kg Standing 0-60 mph / 0-100 mph: 2.9 sec /5.5 sec Top Speed: 292.9 km/h Monstru de motocicleta. Oare de ce se produc asa masinarii pentru strada, mi se pare mult prea mult. Daca da unul dinasta in tine cu 250 la ora pe langa faptul ca nu mai ramane nimic din el cred ca te afecteaza serios chiar si in masina. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.389 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
argon |
![]()
|
nu neaparat, intre 250 kg si 1000- 1500.. cine ar avea mai mult de pierdut?
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
ady4x4 |
![]()
|
mai delectati-va
|
--------------------
dacia supernova
europa
2002
|
|
cj98czh |
![]()
|
Deosebit... ii facem o statuie??
Nemaipomenit cand tu iesi in depasire.... nu vezi nimic in fata.... si apare handibel cu 260 km/h .... Nu stiu de ce nu se inchide.... This post has been edited by cj98czh: 12 Aug 2010, 12:31 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
De ce sa se inchida, ce nu e democratie?
Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu, nu e.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
@argon - ce sa zic, incep sa iti dau dreptate
![]() P.S. albastrul mi-a placut mereu mai mult ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
ady4x4 |
![]()
|
se poate si mai "incet"
![]() |
--------------------
dacia supernova
europa
2002
|
|
argon |
![]()
|
sa inteleg ca e preten d'al tau, si supernova aia albastra din penultimul clip e a ta..
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.516 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Mie imi pare a Suzuki GSX S-RAD de 600 cmc de prin 98-00. Nu chiar torpila, dar pe acolo
![]() |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
ady4x4 |
![]()
|
nu il cunosc pe tip. am gasit clipurile din intamplare
motocicleta aia nu stiu ce tip e ,dar asta e clar 1000 k5 tot a lui se pare This post has been edited by ady4x4: 12 Aug 2010, 12:58 |
--------------------
dacia supernova
europa
2002
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Asta-i genul de om dependent de adrenalina ... cred ca si el e constient ca n-o sa moara acasa
![]() Cel mai trist e cand genul asta de oameni ia si pe altcineva dupa ei ... |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
Vitezometrul ala e de-a dreptul fantezist, nu optimist. La 240 trec copacii cam cum trec cand sunt eu cu 130...
|
--------------------
M
M
1
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 23:26 |