Cat timp va sta masina turata pana se incalzeste, durata in care motorul sta turat la peste 1000 rpm
![]() ![]() ![]() |
Cat timp va sta masina turata pana se incalzeste, durata in care motorul sta turat la peste 1000 rpm
renoipso |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 19 May 10 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
2001
|
|||
UltraDrive |
![]()
|
![]() Membru cu kilometri Group: Members Posts: 442 Joined: 6 May 06 From: Bucuresti ![]() |
nu am contorizat pentru ca nu are o perioada fixa, cel putin la mine.
uneori 1 min alterori 10 ca si la tine. poate isi da cu parerea cineva cu mai multa experienta in ale meganelor This post has been edited by UltraDrive: 24 Nov 2010, 08:04 |
--------------------
Renault
Megane
2000 HB 1.6 16V De ce sa bei si sa conduci cand poti sa fumezi si sa zbori ?
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
pai... raspunsul e ca sta turata pana se incalzeste
![]() acum serios, bineinteles ca depinde de alti factori care difera de la situatie la situatie, nu poti sa compari o masina care merge din semafor in semafor, cu una care merge cat de cat constant, sau cu una care o tii la relanti si astepti sa se incalzeasca .... si sa pretinzi sa aiba toate acelasi timp de incalzire, logic vorbind nu exista un timp standard de incalzire .... cred ca poti sa faci o comparatie din asta doar daca le tii pe amandoua la relanti pana cade acul, si asa iese un timp oarecare la subiect, eu nu cred ca e vreo problema atata timp cat uneori se incalzeste mai repede, alteori mai incet, inseamna ca senzorii functioneaza This post has been edited by aqua: 24 Nov 2010, 08:30 |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si era ditamai topicul .... despre discutia asta ...
http://www.reno.ro/Turatie-relanti-t197555.html Puteai sa cauti inainte de a deschide unul nou ... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 19:38 |