Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Huruit(numai cand accelerez) la 90-100 km/h

SeMaka
post 23 Nov 2010, 13:11
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare, am iesit in weekend cu masina din oras si am observat ca la 90-100 km/h numai cand apas pedala de acceleratie se aude un huruit iar daca ridic piciorul dupa pedala acesta dispare, a mai patit cineva ceva asemanator ? ce ar putea fi ? in oras la viteze de sub 90-100 km/h nu se aude nimic... multumesc anticipat pentru sfaturi

This post has been edited by SeMaka: 23 Nov 2010, 13:11

--------------------
Renault Clio 2005/ bicorp Extreme Edition - B xxx SMK
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
hellcat
post 23 Nov 2010, 13:34
Post #2

FrontYard Motorsport

Group: Moderatori
From: Dieppe

Respecta forumul si membrii care te-ar putea ajuta.

Sfat: Ca sa ai mai mult succes vizavi de o parerea cat mai corecta furnizeaza informatii gen: masina are urmatorul motor...iti spun eu, conteaza!, cam din ce zona a masinii ti se pare ca ar surveni acel huruit, cati km are masina, foloseste functia SEARCH a forumului, cauta dupa cuvantul "huruit" pe sectiunea clio si o sa fii surprins. S-ar putea sa te ajute in a gasi un raspuns si sa-ti dai seama ca ai deschis inutil un nou topic.

--------------------
Renault Clio bicorp 1.4 16v 2002 expression
Commencal Premier HD1
+
SeMaka
post 23 Nov 2010, 14:02
Post #3

Membru incepator

Group: Members

nu cred ca am jignit pe nimeni cu postul meu incat sa consideri lipsa de respect ceea ce am facut eu, sunt mebru incepator poate asta e singura vina, legat de partea cu search-ul asta a fost primul lucru care l-am facut dar nu am gasit atat cat am cautat eu, un huruit similar cu al meu care sa se manifesteze in aceleasi conditii motiv pentru care am considerat ca e ok sa intreb personal, motorul este de 1,5 dci are 47000 km iar de curand am facut revizia schimband uleiul si filtrele (motorina, ulei, aer, polen) ....multumesc de sfat

This post has been edited by SeMaka: 23 Nov 2010, 14:02

--------------------
Renault Clio 2005/ bicorp Extreme Edition - B xxx SMK
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th April 2025 - 16:19
Dacia