Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Scurgeri dreapta fata, Scurgeri dreapta fata

Liviunba
post 19 Nov 2010, 20:42
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut, am si eu o problema. Am un clio symbol din 2007 motor 1.4 benzina,75 CP. Am ajuns in aceasta seara acasa am bagat masina in garaj si observ urme de scurgeri pe jos. Cand ma uit la masina observ ca scurgerea vine din dreptul rotii dreapta fata.M-am uitat atent la roata si se pare ca scurgerea vine mai exact din contraaripa.Am verificat la motor nu este nici urma de strop.Am verificat dupa o ora lichidul de frana,uleiul si lichidul de la directie sunt intacte.Urmeaza ca undeva in cursul zilei de maine sa demontez contraaripa sa vad exact sursa scurgerii.Pana atunci are idee careva din voi care ar putea fi problema.Pentru ca sincer nu pot sa imi dau seama.Mentionez de asemenea ca etrierul rotii si furtunele de frana sunt in regula.Va multumesc.

--------------------
Renault Symbol 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cmandrei
post 19 Nov 2010, 23:16
Post #2

NEWSMAN

Group: Moderatori
From: Bucuresti/Targu Mures

Pe acolo este si o scurgere a apei de pe masina ... din partea dreapta a capotei ... deci exista sanse mari ca asa ceva sa fi fost ... uite aici in pasul 4 parca "vezi" scurgerea http://www.reno.ro/index.php?showtopic=519...ndpost&p=650961

This post has been edited by cmandrei: 19 Nov 2010, 23:20

--------------------
ex. Renault Clio Symbol - RO 2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th August 2025 - 18:25
Dacia