Podul de la Buzau (pe E85), podul nou la Mărăcineni este functional!
![]() ![]() ![]() |
Podul de la Buzau (pe E85), podul nou la Mărăcineni este functional!
AL |
![]() ![]()
|
||
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|||
BOGDAN DSN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 18 October 04 From: Bucuresti ![]() |
a dat Domnu' sa fie gata.
Dar pe bune un pod adevarat(de drum european) cand o sa faca astia ?. Ca daca lasa un pod de pietoni, unul pentru max.10 tone si inca unul pentru peste 10 tone o sa fim de rasul curcilor. ![]() |
--------------------
Toyota
Aygo
2006 - masina de servici
- fost posesor de DSN
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
Da stai putin ca nu'nteleg.
Cand e gata ala mare pt camioane grele, de ce nu-l pastreaza frate doar pe ala (si el fiind provizoriu). E culmea sa faci cate un pod pt fiecare categorie de greutate. |
-------------------- |
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
E aglomerat rau podul asta? Pe unde ajungi la pod de la iesirea din Buzau?
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
mistyque82 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 14 January 05 ![]() |
Salutare automobilisti!Scuze de intrebare dar io-s mai greu de cap si nu inteleg clar: e vorba despre podul de la maracineni care fusese afectat in urma inundatiilor?pls reply ca io pest 2 sapt tre sa dau o fuga pana in iasi si as vrea sa stiu dc tre sa fac vreun "artificiu" sau merg ca de obicei pur si simplu ies din bz si dau tot inainte.... sa nu dau in raul bz mai ales ca voi trece pe acolo pe la 5 in the morning!!
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
- B-82-AAV "suntem o mare familie nu uita", suntem posesori de dacia
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
imediat inainte de podul vechi, faci dreapta si intri pe centura. Mergi circa 500 de metri si sunt indicatoare catre varianta care ajunge la poduri.
In Maracineni faci iar dreapta, tii inainte pana la drumul national, si ajungi la borcan unde faci stanga pe drumul obisnuit. Ocolul ia intre 15 si 30 de minute in functie de aglomeratie |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
mistyque82 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 14 January 05 ![]() |
merci ake dar ai uitat sa faci mentiunea urmatoare: tu imi explici venind dinspre buc sau dinspre iasi?io din cate imi aduc aminte venind dinspre buc nu am unde face dreapta cum spui tu dar s-ar putea sa ma insel!merci anyway
|
--------------------
Dacia
Solenza
- B-82-AAV "suntem o mare familie nu uita", suntem posesori de dacia
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.067 Joined: 11 February 04 ![]() |
explicatia e dinspre iasi
dinspre buc e mai complicat pe podul de langa angro si directia catre BV trebe sa treci si sa mai mergi 200 m si sa faci dreapta. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu inteleg explicatia lui Ake (multumesc!) in felul urmator: iesi din Buzau (dupa ce ai traversat centrul) spre Focsani si ajungi la podul vechi; exact la baza podului este intrarea/iesirea pe centura si aici faci la dreapta sa iesi de pe drumul principal; desi iesi pe dreapta, centura se duce de fapt in stanga pe sub pod si mergi pe drumul asta pana la podul temporar.
O sa trec maine spre Focsani pe la 16-17 si ma intorc duminica pe la aceeasi ora. |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Vad ca aveti mari probleme de orientare.
1. NU uitati VOLANUL este in STANGA!. 2. MARACINENI este DUPA Buzau doar venind dinspre Bucuresti |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
Como |
![]()
|
Cand vii dinspre Bucuresti spre Suceava, la iesirea din Buzau (varianta cu traversat prin centrul orasului), chiar inainte de podul rupt este o benzinarie OMV. Urmarind indicatorul spre Suceava (pe fond galben), se iese la dreapta pe centura la benzinarie, se trece chiar pe sub pod si se merge inainte vreo 300m, pana se face prima intersectia la dreapta. Pe aici e o portiune de drum asfaltat, pe urma drum de tara si apoi podul de lemn (cate un pod pe fiecare sens de mers). Dupa podul de lemn la fel: drum de tara si pe urma asfalt; mers tot inainte pana la intersectie, virat la dreapta si tot inainte pana la "borcan".
Eu am trecut spre nord joi dupa amiaza pe la 5; coada incepea chiar de sub podul rupt; a durat 25-30 min traversarea. M-am intors duminica la aceeasi ora si era lejer: 10 - 15 min. - tot drumul e marcat cu indicatoare - la fiecare intersectie sunt politisti, deci nu va bagati in fata si nu depasiti aiurea - portiunea de drum neasfaltat are ceva denivelari, dar nu are gropi - ochii mari cat cepele in fundul masinii din fata, ca se merge la pas cand e aglomerat - atentie la biciclistii care fac slalom printre masini; era sa ocolesc un damb si sa-l dau pe unul in sant pentru ca vroia sa se bage prin dreapta masinii |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Asta o mai fi functional ? Io am informatii ca mai sus, s-a umflat valea Slanicului, ceea ce inseamna ca jos la buzau e din mal in mal .
Sunati la astia cu drumurile, s-ar putea sa fie sub apa podetele alea. |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
Ake |
![]()
|
cica s-au darmat si alea. (zvon)
Confirma cineva oficial? |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
gaston |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 13 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Da au cedat si alea, Buzau e sub ape, nu va mai aventurati spre Moldova, deja apa a depasit barajele de pe Siret, practic daca se va rupe unul din ele apa va matura tot pana la Galati.
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005 1.5 dCi In politics stupidity is not a handicap
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Bai si simbata trebuia sa plec in concediu in Moldova. Adio.
La Maracineni nu se mai trece, pot sa o iau pe la Berca, dar ce ma fac la Adjud si pe urma Bacau etc.. Naspa vremuri. This post has been edited by bomicabomic: 13 Jul 2005, 22:00 |
--------------------
x
x
- x
|
|
Como |
![]()
|
Pentru a se ajunge la Bucuresti (de la Roman) se putea apela la una din doua variante:
Roman - Bacau - Onesti - Tirgu Secuiesc - Brasov - Ploiesti - Bucuresti si Roman - Bacau - Podu Turcului - Tecuci - Galati - Braila - Slobozia - Bucuresti. Din presa locala: Mega Travel SRL Piatra Neamț, care efectuează zilnic curse către București, ocolește zona inundată trecînd prin Roman, Vaslui, Bîrlad, Galați, Slobozia. Călătoria, avînd circa 200 de km în plus, durează cam opt ore. Și 4 Plus Trans a optat pentru o rută ocolitoare, prin Bacău, Adjudul Vechi, Galați, Brăila, Buzău. Autocarul pleacă la ora 6.00 și ajunge la București cam în nouă ore. Pentru cei care doresc să ajungă cu autoturismul spre sudul țării este indicată ruta prin Ardeal. Traseul de urmat este Piatra Neamț - Bicaz - Gheorghieni, Miercurea Ciuc - Sfîntu Gheorghe - Brașov - Ploiești - București. This post has been edited by thecagero: 15 Jul 2005, 13:34 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
|
|
Ake |
![]()
|
Si la Focsani totusi cum ajung?
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Bucuresti - Brasov - Targu-Secuiesc - Focsani. Intre Tg-Secuiesc si Focsani e drum national, ar fi bine sa suni ininte sa vezi daca-i practicabil.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
Azi am venit de la Bucuresti la Iasi prin Urziceni , Buzau , Berca ( naspa traseul prin satele de pe malul stang !) Maracineni-Focsani . La Garoafa unul din podurile de la iesirea din sat e inchis , apoi e bine pana la podul peste Trotus . Dupa iesirea din Domnesti , acolo unde soseaua coboara spre lunca Trotusului se circula pe o banda , e un ,,semafor" cu baston reflectorizant acolo .
![]() ![]() Total 6 h si 30 minute de mers , mers tare 130-140 unde s-a putut . In mod normal Iasi -Bucuresti 5 h , mers calm sau 4 h si 30 minute cand sunt mai grabit . This post has been edited by Ghidioneanu: 16 Jul 2005, 21:23 |
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
Como |
![]()
|
La Bacau exista centura pentru camioane, te invarte vreo 20 de km si iesi la capatul celalalt al podului spre Roman. Intrarea pe centura se face de la primul semafor din oras, parca (cum vii dinspre Bucuresti). Exista sigur indicatoare.
La Buhusi, crede-ma ca e mai bine ca n-ai gasit indicatorul spre Roman... Sunt niste gropi pe acolo ca intra masina cu totul... Roznov-Girov e traseul perfect. |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
|
|
delfinut |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 26 January 05 From: Mainz ![]() |
Astazi la ora 11.00 podul de la Maracineni a picat. Iarasi...
... Bun venit, Berca... |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 1.4, 2005
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Am fost in zona, a plouat toata noaptea din greu.
De dimineata cand am vazut ce e afara am taiat-o prompt si l-am prins inca deschis (nu venisa viitura inca). Buzau-Lopatari era brazdat de paraiase in zona muntoasa, dar inca circulabil. Pe la Berca nu stiu ce a fost, dar mai bine sunati la AND inainte de drum. |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Ce sa fie..inghesuiala...
Tata a facut 1,5 ore de la Berca la Buzau. Adica 25 km.. |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
delfinut |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 26 January 05 From: Mainz ![]() |
Am fost eu pe acolo ieri... Nu era prea mare inghesuiala, iar impresia mea este ca fata de luna mai, au mai peticit cate ceva pe ici-pe colo... Am facut cred cam 30 minute si la dus, si la intors.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 1.4, 2005
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca afla cumva cineva ca iar se rupe podul ala militar de la ploile din ultimele zile... va rog sa ne ziceti cat mai repede.
Poate totusi mai rezista. P.S. Se pare totusi ca azi de dimineata (20 septembrie) nu s-a mai permis accesul pe podurile militare. Asa ca iar se ocoleste pe la Berca.... Se revine la cei 40 km in plus. This post has been edited by i96nds: 20 Sep 2005, 14:57 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Asa este. Le-au inchis.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Podurile de la Mărăcineni au fost dărîmate în această dimineață după ce debitul apei a ajuns să crească la un nivel record.
Primele probleme au apărut ieri dimineață cînd autoritățile au decis ca atît traficul pietonal și cît și cel rutier să fie închise ca urmare a unei viituri formate pe rîu. La orele serii, după ce pe parcursul întregii zilei debitul apei a fost în scădere permanentă, specialiștii au decis ca unul dintre poduri să fie deschis pentru pietoni și bicicliști. La aproape două ore, pentru că debitul rîului Buzău a început din nou să crească, autoritățile județene au luat măsura închiderii circulației. În această dimineață, în jurul orei 6:30, cele două poduri provizorii de la Mărăcineni au fost luate de ape. Structurile militare au fost dărîmate de rîul învolburat. (sursa AMOS News : http://194.102.255.49/Article111407.phtml) |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Al, asta chiar e veste proasta.... Macar inainte aveam speranta. Insa acum... Deja s-a dus naibii totul. Deci vreo doua luni de acum incolo - pana cand termina podul ala nou - vom tot ocoli....
Voi ati facut un calcul cam cat consuma in plus masinile pentru ca ocolesc 40 Km ? Ei, asta inseamna aproape 4 euro (sa zicem...) de masina. Din cate stiu eu, pe acolo trec zilnic cam 10.000 masini. Asta inseamna 40.000 euro pe zi dati aiurea de orice om ce trece pe acolo. Nu am calculat pe aici si camioanele care consuma mult mai mult. Iar cele peste 7.5 tone parca ocolesc pe la Ianca, spre Braila. Asadar in cele 100 zile de cand e stricat podul s-au dus pe apa sambetei cam 4 milioane de euro din cauza benzinei consumate in plus. Nu mai zic cat s-a cheltuit si cu podurile astea militare care acum au picat. Ce sa zic, sunt foarte trist de la vestea asta, mai ales ca vineri trebuia sa plec si eu.... |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
Ake |
![]()
|
e adevarat ca a cazut si podul de la Berca?
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 13:52 |