Stergatoare Twingo, dimensiuni, modele, magazine ...
![]() ![]() ![]() |
Stergatoare Twingo, dimensiuni, modele, magazine ...
Bozi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 25 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
twingo
- IS 03 DPH
2004
|
|||
cuculean |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 5 June 07 From: Deva ![]() |
Eu am gasit intr-un peco unul la fel de lung.
|
--------------------
Renault
Twingo
2001
|
|
renotgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
Ai incercat sa-l cureti(stergi) ?
|
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
Bozi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 25 August 07 ![]() |
Am curatat cauciucul de la stergator si parca si-a m-ai revenit putin. Problema e ca nu are un contact "intim"
![]() |
--------------------
renault
twingo
- IS 03 DPH
2004
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
orice supermarket, lungimea trbuie sa fie 60''. eu acum folosesc un stergator lamela bosch look a like si sunt foarte multumit de el!
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
mihye |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 316 Joined: 4 May 06 From: TM ![]() |
650mm e lungimea lui.
|
--------------------
Fiat
GP
2008
|
|
renotgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
Stergatorul nu sterge pentru ca este intepenita (inghetata) articulatia (cea a lamelei).Numai bine !
|
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
mihye |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 316 Joined: 4 May 06 From: TM ![]() |
Buy aerotwin!
|
--------------------
Fiat
GP
2008
|
|
Kostyn Twingo |
![]()
|
![]() Costin Group: Members Posts: 59 Joined: 20 September 07 From: Bucuresti ![]() |
de unde-mi iau si eu un stergator de parbriz pentru Bubu, cel vechi sa tocit lama aia si sterge din doi in doi.Sincer nu stiu nici de cat este lungimea asa ca helpppppp ..... trebe cat mai urgent plec la Sighisoara si daca ma prinde o ploaie pe drum asta la vista baybe.
|
--------------------
Renault Twingo
Renault Twingo
- B-69-PKL
2001
|
|
bubalus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 12 February 08 ![]() |
nu bag mana in foc... da' cred ca-s de 60...cel mai bine il scoti pe ala vechi de model.
de obicei pe la magazinele de piese auto...au fel de fel de stergatoare... am vazut chiar si prin hypermarketuri...metro, kaufland, carrefour... |
--------------------
renault
twingo
- ct 84 cab
2002
|
|
mateim |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 29 February 08 ![]() |
am eu unul 25 de lei daca esti din buc
|
--------------------
renault twingo
twingo
- if 15 xxy
1.2 nu-i sufar pe cei care blocheaza intersectia
|
|
Kostyn Twingo |
![]()
|
![]() Costin Group: Members Posts: 59 Joined: 20 September 07 From: Bucuresti ![]() |
sunt din Bucuresti nr. meu este 0744219242
|
--------------------
Renault Twingo
Renault Twingo
- B-69-PKL
2001
|
|
BeastTwingo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 27 May 08 From: Sibiu ![]() |
Twingarilor ... am facut si eu o "inventie" ....
pentru a nu da bani in plus pentru un stergator spate..... daca cumva nu mai sterge bine .... cumparati de la orice magazin de piese auto 2 stergatoare fata la 10 ron bucata ... pe cel din fata il schimbati iar pe spate ... cu mult talent se poate scoate lamela de cauciuc si inlocui cu una mai lunga ... nu uitati sa o taiati la dimensiunea ei reala se scoate lamela veche te pe spate si se taie la dimensiunea potrivita apoi se ataseaza lamele de fier si se introduce pe vechiul stergator ... e super misto si simplu ... si economisit vreo 2 milioane cat ar costa un stergator spate.... am facut azi faza si am zis sa postez sa va mai dau si voua ceva idei .... |
--------------------
Renault
Twingo
- SB 26 YRY
2001 1.2
|
|
dxr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 27 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Multumim de idee!!
![]() |
--------------------
Daewoo
Matiz
2005
|
|
goransplit |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 25 June 08 ![]() |
@ beastTwingo
"cumparati de la orice magazin de piese auto 2 stergatoare fata la 10 ron bucata ... pe cel din fata il schimbati " - 2 stergatoare fata? la twingo este foarte lung cel de pe fata...ce ai comandat mai exact...stergator pentru ce model? |
--------------------
renault
twingo
1999,metropolis easy we've got the jazz
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Mai baieti...pentru stergatorul din fata...REAL se cheama solutia...si este o clona de Bosch Aerotwin si este exact dimensiunea pentru twingo 60'' sau 650 mm. (este trecut si Twingo in lista de masini suportate pe spatele ambalajului). Stergatorul este prevazut si cu un adaptor universal pentru a nu avea probleme la montarea lui.
Iar pentru spate...ORICE lama de stergator (se gasesc si separat in Carrefour) lama standard (clasica ma refer) se taie si se pune in locul celei vechi - asta pentru ca lama se monteaza pe o sina ce este inclusa in stergator. Am gasit un model ce are in compozitie grafit, asta are ca avantaje ca nu zgarie geamul - lama "aluneca" pe el chiar de este uscat cand este umed in schimb il sterge perfect. Numai bine. |
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
_182_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 467 Joined: 21 May 04 From: Bucuresti ![]() |
nu va recomand firma Mega Drive modelul Flat, 650 mm, se gaseste pe la piese auto si en-gros-uri dupa 4 luni scartaie si nu sterge bine |
--------------------
Renault
Clio bicorp dCi 65
Expression 2003 Renault Twingo 8v & Opel Astra H cdti
|
|
renotgo |
![]()
|
Va recomand stergatorul pentru parbriz marca Champion ,sterge super ,este foarte asemanator cu cel original si costa doar 37 ron . Stergatorul are 60 cm nu 65 cum ar fi trebuit dar ,nu-i nicio problema .
|
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
mateim |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 29 February 08 ![]() |
exista si stergatoare dinacelea din silicon de 60cm>?
|
--------------------
renault twingo
twingo
- if 15 xxy
1.2 nu-i sufar pe cei care blocheaza intersectia
|
|
MSRXK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 19 August 09 ![]() |
QUOTE(BeastTwingo @ 17 Dec 2008, 00:32) Twingarilor ... am facut si eu o "inventie" .... pentru a nu da bani in plus pentru un stergator spate..... daca cumva nu mai sterge bine .... cumparati de la orice magazin de piese auto 2 stergatoare fata la 10 ron bucata ... pe cel din fata il schimbati iar pe spate ... cu mult talent se poate scoate lamela de cauciuc si inlocui cu una mai lunga ... nu uitati sa o taiati la dimensiunea ei reala se scoate lamela veche te pe spate si se taie la dimensiunea potrivita apoi se ataseaza lamele de fier si se introduce pe vechiul stergator ... e super misto si simplu ... si economisit vreo 2 milioane cat ar costa un stergator spate.... am facut azi faza si am zis sa postez sa va mai dau si voua ceva idei .... ![]() ![]() 19 Aug 2009, 16:53: QUOTE(mateim @ 15 Apr 2008, 18:04) Asa scumpe in Bucuresti?? am lut la 13 lei cel de 65 mm...(Tg.Mures) This post has been edited by MSRXK: 19 Aug 2009, 16:53 |
--------------------
Renault
Twingo
2003
|
|
Van Ghelie |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 14 December 06 ![]() |
Hai sa-mi dau si eu cu parerea. Nu se potrivesc stergatoarele de la Citroen C1, Peugeot 107 sau Toyota Aygo? Ma gandesc la faptul ca Twingo are bratele stergatorului de parbriz similare celor de la modelele amintite, sistem patrulater. Nu stiu daca lungimea lamelei coincide.
|
-------------------- |
|
twingo_buc |
![]()
|
![]() fost twingar Group: Members Posts: 883 Joined: 4 January 09 ![]() |
pentru fata merg stergatoarele 60-62-65 cm. pe spate cel mai recomandat e sa schimbati doar lamela de cauciuc.
|
--------------------
mitsubishi
colt CZ3
- B8x8BBB
1.1 75CP 2008 MOTION fost twingar si fost TDI-st
|
|
0ctavianus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 10 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Cumparat una bucata stergator pentru twingo (scrie pe spate) pentru parbriz din real 15 lei. Model gen aero bosch.
Metoda de schimbare a cauciucului pentru stergatorul din spate nu a functionat la mine. Nu sterge partea de sus a lunetei. Am gasit unul model aero insa e cu 4 cm mai mare. Sunt inca in cautari ![]() |
--------------------
Renault
Twingo
1994
|
|
Alexium |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 30 January 10 ![]() |
Dupa 5 magazine (Piata mare si Bd Traian) de piese auto am gasit in Piatra Neamt aceste lamele de stergator de 710 mm, 2 buc la 12 lei.Pt cei din Piatra, magazinul este cel de pe partea dreapta cum incepi sa urci spre Rompetrol vis a vis de scoala soferi Dialiv.Au si service auto.
Le-am pus usor.Desi originalul are tija de fier in cauciuc, la acestea cauciucul gliseaza ca la stergatorul meu de la luneta pe o tija tip canal si are acea clema.Se vede si excesul taiat.Merge un pic mai greu stergatorul, dar cred ca-i din cauza ca-i noua lamela.Daca ma insel sa imi zica cineva ![]() This post has been edited by Alexium: 12 Jan 2011, 08:05 Attached thumbnail(s) Image0642.jpg ( Size: 166.1k ) Number of downloads: 1004 |
--------------------
Renault
Twingo
1998
|
|
MIHAELY |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 291 Joined: 26 January 09 From: BC. ![]() |
la Kaufland cred ca in jur de 14lei lamela fata si cred ca 6lei lamela spate ....
nu am avut nevoie inca dar le-am luat sa fie........ |
--------------------
renault
twingo/megane II
nov. 2001 initiale paris/2003dinamyque 2.0 16v
|
|
Alexium |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 30 January 10 ![]() |
Pt spate era 4 lei una lunga, mi-a ramas de doua.Cea din fata mai mergea dar era cam roasa, facea acel zgomot de cauciuc pe suprafata umeda.
|
--------------------
Renault
Twingo
1998
|
|
0ctavianus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 10 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Daca tot s-a redeschis topicul asta, eu unul am gasit pana la urma stergator model aero bosch pt. spate in Cora Pantelimon, doar ca sterge la fel, in sensul ca mai putin partea de sus.
|
--------------------
Renault
Twingo
1994
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Eu de la Real Vitan mi-am luat stergator fata Valeo. Tot stil Aero. Foarte multumit de el.
|
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
sckhreech |
![]()
|
![]() TWINGAR Group: Members Posts: 233 Joined: 11 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu mi-am cumparat pe spate Valeo clasa "Specifique" , am dat 33 de lei pe el si pot sa spun ca sterge perfect , fara nici o urma pe luneta . Pe fata am luat din Metro din Bulgaria un stergator tip "aero" de 66cm , cu specificatia ca este pt Mercedes A Klasse , si sterge si ala perfect . Pe spate merg si lamelele de la C1 si 107 , sunt identice.
|
--------------------
Twingo
C064
- DE BUCURESTI
1995 Renault Twingo 1.2 16v Expression 2003
|
|
ftraian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 22 December 08 ![]() |
Pe fata am Bosch clasic de doi ani (cam 15000km) si inca sterge perfect. Nu scoate zgomote deloc. Are si un indicator de uzura care deja e galben. Il recomand daca-l gasiti.
|
--------------------
Renault
Twingo Easy
- temporar
199x
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 18:29 |