Întrebări proprietari Fluence Dynamique/Privilege, privind caracteristici dotări și opțiuni
![]() ![]() ![]() |
Întrebări proprietari Fluence Dynamique/Privilege, privind caracteristici dotări și opțiuni
vali.eo |
![]()
|
Valentin Cristea Group: Members Posts: 133 Joined: 23 August 11 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Fluence
2011 1,6 16V
|
|
mihai+ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 26 January 12 ![]() |
Multumesc mult.
|
--------------------
FLUENCE
Dynamic
2010/1.5 dci
- B 969 .....
|
|
dragos01 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 20 January 05 From: Pitesti ![]() |
salutare,
anul trecut cand am selectat optiunile suplimentare am omis, dintr- regretabila eroare, parasolarele pentru geamuri spate si luneta. Am rugamintea pentru cine le are in dotari daca imi poate spune codul lor ca piese de schimb si ca o intrebare generala se pot monta after sale printr-un mic bricolaj? multumesc pentru raspunsuri |
--------------------
Nissan
Qashqai 1,6 DIG-T
Tekna 2015
- AG-xx-DAR
|
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
cred ca vin cu tot cu fetele de usi pe spate, la laguna 3 asa am vazut ca sunt, la fluence cred ca au folosit aceasii tehnologie. incerca vezi poate prinzi ceva la dezmembrari
|
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
kiki27 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 22 April 11 ![]() |
QUOTE(dragos01 @ 9 Jun 2012, 07:27) salutare, anul trecut cand am selectat optiunile suplimentare am omis, dintr- regretabila eroare, parasolarele pentru geamuri spate si luneta. Am rugamintea pentru cine le are in dotari daca imi poate spune codul lor ca piese de schimb si ca o intrebare generala se pot monta after sale printr-un mic bricolaj? multumesc pentru raspunsuri cred ca s-ar putea monta si after-sale. Spatiu este destul in fata de portiera si luneta, care ar trebui sa fie liber daca nu au fost montate jaluzelele din fabrica. Ai intrebat la reprezentanta cat ar costa jaluzelele si montajul ? Am pus cateva poze cu cele montate de fabrica si poate le gasesti de cumparat dupa codul din docum pdf. Attached thumbnail(s) 2012_06_09_073.jpg ( Size: 1.29mb ) Number of downloads: 701 2012_06_09_074.jpg ( Size: 1mb ) Number of downloads: 729 2012_06_09_075.jpg ( Size: 1.48mb ) Number of downloads: 692 2012_06_09_076.jpg ( Size: 898.95k ) Number of downloads: 673 2012_06_09_078.jpg ( Size: 994.49k ) Number of downloads: 660 2012_06_09_079.jpg ( Size: 742.87k ) Number of downloads: 205 Attached File(s) ![]() |
--------------------
renault
RENAULT KOLEOS 2017 INTENS Energy dCi 175 X-TRONIC
. ex-Fluence 16V
|
|
dragos01 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 20 January 05 From: Pitesti ![]() |
la reprezentanta nu am intrebat inca deoarece nu le-am vazut in oferta de accesorii de origine renault post vanzare. Multumesc pentru cod am sa-i interpelez pe cei de la Amat Pitesti. Pe de alta parte de la experienta precedenta, cand am incercat sa montez un audio conexion box fara succes sau sa imi puna un alt radio cd m-am lovit de un refuz categoric plecat din ideea ca mai bine spun ca nu se poate decat sa puna o intrebare in central sau sa imi ofere o alternativa...
|
--------------------
Nissan
Qashqai 1,6 DIG-T
Tekna 2015
- AG-xx-DAR
|
|
stanyc2003 |
![]()
|
![]() Omu cu Fluensu' Group: Members Posts: 622 Joined: 2 December 08 From: Bucharest ![]() |
aceeasi omisiune am facut-o si eu...
daca stau sa ma uit la poze....cred ca trebuiesc modificate panourile usilor (fanta prin care iese parasolarul) sau chiar schimbate. asa ca...nu stiu daca se merita investitia. sunt de mare folos acele parasolare. |
--------------------
Renault
Fluence
2010,1,5 dci, 105 CP, negru metalizat
- numere roșii
|
|
bhadorya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 1 March 11 From: constanta ![]() |
ma intereseaza sa cumpar bare transversale pentru plafon pentru a cara chestii mai voluminoase.
cele originale sunt 410 lei,aveti idee unde gasesc mai ieftine sau daca se potrivesc si de la alte masini? |
--------------------
renault
megane 2 estate
2007 1.5 dci chel
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Incearca pe la Carefura sau Selgras ca am vazut ceva la 200 Ron.
@+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
bhadorya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 1 March 11 From: constanta ![]() |
|
--------------------
renault
megane 2 estate
2007 1.5 dci chel
|
|
bhadorya |
![]()
|
am vazut intr-un filmulet pe youtube cum un nene apasa pe butonul deschis al cartelei ,fluence-ul se deschide si se aprind farurile.
a mea nu aprinde farurile decat daca apas pe butonul de lumina al cartelei. ce parere aveti? |
--------------------
renault
megane 2 estate
2007 1.5 dci chel
|
|
30lei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 7 September 09 ![]() |
Probabil nenea ala le-a lasat aprinse. Eu nu am incercat deci nu pot confirma.
|
--------------------
Renault
Fluence
1.5dci / 110cp
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
![]() 🎲🎲 Group: Members Posts: 1.265 Joined: 28 May 12 From: 🏡 ![]() |
Unde se poate gasi o lista cu diferentele intre Fluence Privilege si Dinamique?
|
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
1998 The truth is out there
|
|
mezym |
![]()
|
![]() Mandru proprietar de Fluence Privilege 1,6 16v 2010 Group: Members Posts: 430 Joined: 29 December 13 ![]() |
http://www.renault.ro/media/brosuri/brosur...ult-fluence.pdf
Asta e cea folosita la lansare. Evident ca are erori: cica iluminare in usile spate si geamuri electrice cu impuls si pe spate. La torpedou am gasit doar Torpedoul dispune de un volum generos, este iluminat ßi refrigerat, în func†ie de versiune In brosura de lansare oficiala (si care este de incredere) se spune ca este refrigerat doar la vehiculele cu clima automata. - pagina 13 - Renault Fluence’s cabin provides more than 23 litres of stowage space, including: an illuminated, chilled2 nine-litre glovebox, a 2.2-litre centre console, a 2.6-litre bin in each front door. 2 Vehicles equipped with automatic climate control Attached File(s) ![]() ![]() |
--------------------
Megane II Sedan
Fluence
1.6 16v Expression 2006/ 1.6 16v Privilege 2010
- -
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
![]() 🎲🎲 Group: Members Posts: 1.265 Joined: 28 May 12 From: 🏡 ![]() |
Grazie, Mister
![]() |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
1998 The truth is out there
|
|
dannypapai |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(30lei @ 16 May 2011, 21:19) legat de stergatoare: Din ce am observat eu se mareste numarul de ture si cand ajunge la maxim se mareste si viteza.(am prins doar o ploaie mai puternica asa ca sa ma corecteze cineva daca nu am dreptate) 13. Deblocarea automată a ușilor la oprirea motorului este configurabilă? Sau nu poate fi dezactivată sub nici o formă? RĂSPUNS: Usile din spate se descuie doar pe ele, usile din fata descuie tot(inclusiv portbagaj). 14. Există funcția de "Deblocare parțială uși din telecomandă" în meniul de setări? Adică la prima apăsare a butonului de deschidere a ușilor de pe telecomandă se deschide doar ușa șoferului, la a 2-a apăsare se deschid restul. La B95 se pare că există. RĂSPUNS: Nu. 17. Geamurile electrice pe spate sunt cu impuls sau nu? RĂSPUNS: Nu. 18. Geamurile electrice pe spate sunt cu sistem antiprindere? Adică se opresc și dau înapoi dacă întâmpină rezistență la închidere? RĂSPUNS: Probabil ca nu, fiind fara impuls. Cele din fata sunt cu impuls si sistem antiprindere 20. Are indicator de schimbare optimă a treptelor? RĂSPUNS: Da, semnaleaza diferit in functie de stilul de conducere. 29. Comanda vocală funcționează corect (în română) pentru cei care au sistemul audio RADIOSAT 3D SOUND BY ARKAMYS BLUETOOTH? RĂSPUNS: In meniu nu exista limba romana Sunt posesor de Fluence Dynamique de smabata 21 mai cu CVT si geamurile spate au impuls. Si la doua apasari succesive pe butonul de inbchidere de pe cartela sau de la portiera se blocheaza masina si se ridica toate geamurile deschise |
--------------------
Renault
Fluence
2016, Expression
- B 173 PDA
|
|
vali1971ro |
![]()
|
![]() --------------------- Group: Members Posts: 654 Joined: 8 May 06 ![]() |
Pai din 2011 si pana acu'...
P.S. s-o stapanesti sanatos si fara incidente This post has been edited by vali1971ro: 26 May 2016, 03:28 |
--------------------
.
.
. "diferenta dintre un critic si un creator este ca cea dintre bou si taur" Teophile Gautier
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 15:59 |