Pret oglinda laterala Clio 3
![]() ![]() ![]() |
Pret oglinda laterala Clio 3
oclaudiu |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 3 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Captur II
2021 , 1.33 EDC FAP
|
|||
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
55 lei (numai oglinda, fara incalzire electrica) sau 63 lei (cu incalzire) la autokarma:
http://www.autokarma.ro/catalog_fisa.php?i...48422&filtru=70 |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
oclaudiu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 3 August 06 ![]() |
Multumesc mult. Dar merg si la Clio 3 oglinzile astea ?
Siiigur ca merg. Nu am citit atent. Multumesc mult. Ca mi s-a zis ca costa 200 ron astea cu incalzire. This post has been edited by oclaudiu: 5 May 2009, 19:16 |
--------------------
Renault
Captur II
2021 , 1.33 EDC FAP
|
|
George Paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 6 May 07 ![]() |
Cam atat si costa.
Ai grija sa ti se potriveasca conectorul de incalzire, si sa fie plasat spre punctul de prindere pe masina. Eu am luat una ieftina acum 1 an (50 ron), ca voiam sa-mi continuu concediul. Am fost nevoit ulterior s-o schimb cu una "de origine", pe CASCO. Mare diferenta la zona conectorului de incalzire!! |
--------------------
Renault
Clio III
08.2007/Dynamique/1.4/3 usi Iudelor '89-azi:
Cine-au îndragit strainii Mânca-i-ar inima cânii, Mânca-i-ar casa pustia Si neamul nemernicia. Cititi ''Doina'' - Eminescu. |
|
Pearl Jam |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Stie cineva daca e vreo diferenta la montaj intre geamul asferic si cel convex.
Am patit o si eu si trebuie sa i schimb doar geamul. Nu vreau sa fac comanda si sa nu se potriveasca. Multumesc pt ajutor. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 4 Intense
2020 1.4 TCE
|
|
Wolverine31 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 23 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca oglinga stanga are niste puncte dispuse in semicerc spre exterior, iar oglinda drepta nu are, asa ca uitate bine la oglinda cand o cumperi si nu te lua dupa dobitocii de la reno, eu cand i-am intrebat au zis ca se potrivesc. Este adevarat, dar daca sunt incalzite nu se potrivesc mufele, pe stinga este o mufa mica alba, iar pe dreapta cred ca este pe papuci separati, nu stiu sigur ca nu am fost nevoit sa schimb pe dreapta.
stanga.jpg ( Size: 20k ) Number of downloads: 2046 dreapta.jpg ( Size: 15.73k ) Number of downloads: 2159 Bafta This post has been edited by Wolverine31: 13 Nov 2010, 11:57 |
--------------------
Renault
Clio III/ 1.5 dci/ 70hp
- Dynamique
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 23:02 |