Buna seara tuturor!
![]() ![]() ![]() |
Buna seara tuturor!
danutttz_danutttz |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 19 December 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Espace
2006
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Bun venit Daniel si felicitari pentru achizitie!
Nu o sa fii dezamagit de Espace 4 pentru ca este o masina de exceptie. Motorul 1.9 DCI este mai recent ca 2.2 DCI si de aici si problemele reduse de fiabilitate(cele de 2.0 DCI si 2.0T sunt mai recomandate). Totusi 1.9 DCI este cea mai submotorizata varianta si asta se simte ....cateodata. Compenseaza la submotorizare tinuta de drum/confortul unor eventuale costuri cu carburantul/intretinerea. Daca mai ai nelamuriri gasesti pe aici tot ce doresti....doar cauta/intreaba. @+ This post has been edited by espacern: 19 Dec 2012, 21:30 |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
danutttz_danutttz |
![]()
|
La inceput pana am conduso mi sa parut o prostie motoru 1.9 pe caroseria asta....Tin sa precizez ca de 2 ani conduc un volvo s40 1.9 turbo benzina de 200 cp stock! Si am crezut ca o sa mi se para o diferenta mare chiar exagerata...Spre surprinderea mea motoru asta de 1.9 de renault chiar trage poate e doar vorba de diesel ca e mai puternic ....per total sunt multumit:P
|
--------------------
Renault
Espace
2006
|
|
danutttz_danutttz |
![]()
|
Buna ziua dragi forumisti! Ieri de plictiseala am fost la spalatorie sa, spal masina. Toate bune si frumoase pana am auzit un poc mare! Ce credeti ca sa intamplat?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Espace
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 02:00 |