Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Buna seara tuturor!

danutttz_danutttz
post 19 Dec 2012, 21:15
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare tutror! Ma numesc Daniel sunt din Bucuresti si de 3 zile am achizitionat un espace 4 din 2006 de care sunt foarte mandru si sper sa nu ma dezamageasca! Am avut diverse masini pana acum, dar acum cateva zile mi sa ivit ocazia sa achizitionez aceasta masina....am sa revin cu poze zilele acestea si bineinteles si cu o serie de intrebari smile.gif
Despre masina nu va pot spune prea multe deocamdata are motor 1.9 dci care deocamdata e in toate mintile ....masina are 190.000 de km este achizitionata de un prieten din 2008 din franta pe atunci avea 80.000 de km....Nu a avut probleme majore...doar cu o fulie care prelueaza socurile din cate spunea el ...a schimbato de 2 ori pana acum. In rest doar consumabile! Am detinut pana acum diverse marci de masini rover, volvo, opel, mercedes, fiat si acum renault. sper doar sa nu imi para rau...
Am un prieten cu una identica doar motorizarea difera el are 2.2 si a avut numai probleme cu ea...Va doresc o seara frumoasa tuturor!

--------------------
Renault Espace 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
espacern
post 19 Dec 2012, 21:29
Post #2

ART-ist

Group: Moderatori
From: Mihalaya

Bun venit Daniel si felicitari pentru achizitie!
Nu o sa fii dezamagit de Espace 4 pentru ca este o masina de exceptie.
Motorul 1.9 DCI este mai recent ca 2.2 DCI si de aici si problemele reduse de fiabilitate(cele de 2.0 DCI si 2.0T sunt mai recomandate).
Totusi 1.9 DCI este cea mai submotorizata varianta si asta se simte ....cateodata.
Compenseaza la submotorizare tinuta de drum/confortul unor eventuale costuri cu carburantul/intretinerea.
Daca mai ai nelamuriri gasesti pe aici tot ce doresti....doar cauta/intreaba.

@+

This post has been edited by espacern: 19 Dec 2012, 21:30

--------------------
. . - . .
RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
+
danutttz_danutttz
post 19 Dec 2012, 23:44
Post #3

Membru incepator

La inceput pana am conduso mi sa parut o prostie motoru 1.9 pe caroseria asta....Tin sa precizez ca de 2 ani conduc un volvo s40 1.9 turbo benzina de 200 cp stock! Si am crezut ca o sa mi se para o diferenta mare chiar exagerata...Spre surprinderea mea motoru asta de 1.9 de renault chiar trage poate e doar vorba de diesel ca e mai puternic ....per total sunt multumit:P

--------------------
Renault Espace 2006
+
danutttz_danutttz
post 21 Dec 2012, 11:17
Post #4

Membru incepator

Buna ziua dragi forumisti! Ieri de plictiseala am fost la spalatorie sa, spal masina. Toate bune si frumoase pana am auzit un poc mare! Ce credeti ca sa intamplat?sad.gif((Istericul de Dorel care imi spala masina dadea din capatu ala metalic de furtun in sus si in jos foarte aproape de masina si a dat cu el fix in stopul pe frana de la haion....acel stop lung de vreo 50 de cm de la porbagaj! as dori sa cumpar unu dar nu stiu de unde nu am gasit pe nicaieri niste idei???Multumesc anticipat celor care ma ajuta! am cautat pe forum dar nimic...sad.gif

--------------------
Renault Espace 2006
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 02:00
Dacia