Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Accident, Grav

rtBK
post 9 Nov 2010, 20:36
Post #31

Unique like everyone else

Group: Members
From: Bucuresti

si tu mai breaz ce ai zis? " lasa ca te invat eu minte" corect? laugh.gif. Mie mi-a iesit unu dintr-o benzinarie si mi-a facut asa ba prima banda ba a 2-a... si la semafor tot el era nervos ca " ce ? nu m-ai vazut ca vreau pe banda a 2-a? " nu conta ca nu mi-a acordat prioritate.. oricum dupa conversatie a plecat si pe rosu, deci legislatia pentru el era 0. Dar la tine? e putin ciudata problema... poate nu intelesese omu ce vrei sa faci.

This post has been edited by rtBK: 9 Nov 2010, 20:37

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
SorinCT
post 9 Nov 2010, 20:40
Post #32

Honor et Patria

From: Constanta

De curiozitate, cat de incet putea sa mearga el si sa schimbe si benzile rapid ca sa genereze un asemenea impact? Ori erai tu vitezoman si te grabeai?
Romanul cand pica la permis da vina pe instructor, cand pica examene la scoala e de vina profesorul, cand loveste masina altuia e de vina cel din fata.
Eu inteleg din reportaj ca tu veneai tare din spate, el mergea incet (regulamentar), i-ai dat flashuri ca vrei sa te bagi, el nu te-a lasat (nu e obligat) si nu ai mai reusit sa opresti. Nu mai bine franai din timp cand l-ai vazut ca circula in fata ta? In fine, tu stii ce ai facut acolo iar politia va decide cine este vinovat.
Cat despre masina, mai bine te indragostesti de alta. Masini o sa tot schimbi la viata ta (probabil) asa ca nu are rost sa te atasezi asa de tare de o masina, in special ca esti incepator.
Dar la tine? e putin ciudata problema... poate nu intelesese omu ce vrei sa faci.

Am patit si eu odata asa, a vrut cineva sa ma devanseze, l-am vazut ca vine, am dat semnal dreapta sa trec pe prima banda si am schimbat amandoi simultan, apoi m-am dus banda a 2-a iar ca sa-i fac loc pe prima si a virat si el pe banda 2, totul pe la 50 la ora. Nu a fost cu intentie, pur si simplu am reactionat amandoi in acelasi timp, mai patesc si cand vreau sa ma dau din calea cuiva pe un coridor inghesuit si facem fiecare eschive simultane stanga-dreapta de cateva ori pana sa ne potrivim smile.gif

This post has been edited by SorinCT: 9 Nov 2010, 20:43

--------------------
Renault Megane Sport Tourer 2012 Privilege 1.5 dCI - CT-XX-LEA
Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007
EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005
+
M i h a i
post 9 Nov 2010, 20:44
Post #33

QUOTE(Alex_Judoka @ 9 Nov 2010, 21:25)
1.Sa nu uit... un tzigan borat...
2.intr-o janghina de masina, de nici rematul nu o primea, s'a gasit sa faca el pe omu bun.
*

1. radmasa.gif daca era asa...te iert..
2.hai ca nu ai sclasse...si sandero este masina ok.. wink.gif nu o fi ea megane..dar nu este departe..avand in vedere pretul...daca era un bmw din 94 cu nr de bulgaria ce mai ziceai?

--------------------
------ ------ ------
+
semit
post 9 Nov 2010, 20:45
Post #34

Private Spice

Group: Moderatori

balanel ai cuvantul ... smile.gif spune-le tu cum e sa fii ualker dâmbovițean ranger pe banda 2 cu 40 la ora senzatie majora..
Parerea mea.. bine i-ai facut.. ai un super bolid Sandero 1.4... si primesti flashuri.. treci pe banda 1 unde ti-e locul fara comentarii.. la fel si cu alte masini.. chiar daca ai 200 de cai si altul se grabeste.. lasa-l sa se duca.. e problema lui ce viteza are.. si ce consecinte are.. ulterior din cauza vitezei, mai bine sa il feresti decat sa te faca Sandero cu 2 locuri.. smile.gif

Asta vara pe A2.. mers lejer duminica dimineata la ora 8... singura masina pe sensul spre Bucuresti.. circulam pe banda 1 cu 140 pe cruise.. a trecut o Supernova pe langa mine parca stateam pe loc.. ce trebuia sa fac, sa ma duc dupa el sa merg cu 5km/h mai mult decat mergea el si sa fac slalom sa nu ma depaseasca... duuuu-te tata.. eu am ajuns linistit acasa, sper ca si el.. end of story

This post has been edited by semit: 9 Nov 2010, 20:49

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
M i h a i
post 9 Nov 2010, 20:48
Post #35

ai uitat aia cu ''zboara sandero zboara'' ras hohote.gif

This post has been edited by M i h a i: 9 Nov 2010, 20:55

--------------------
------ ------ ------
+
A l e x
post 9 Nov 2010, 20:57
Post #36

Showing the fangs of rage

Dedic acest topic tuturor marlanilor care stau pe banda 2 si nu se dau, pe motiv ca "Ce ba, eu am x km/h, ala ar trebui sa aiba la fel." Taraneee, nu e problema ta cu cat merg altii, daca ai unde, fa-i loc, asa e frumos.

Si evident si celor de la polul opus, care vin tare, vad ca n-ai unde sa te dai ca e banda 1 plina si depasesti si tu, si in loc sa astepte frumos, incep sa-ti dea flash-uri. Taraneee, asteapta si tu sa treaca omul de masinile de pe banda 1, si apoi da flash-uri, cand are loc, daca nu se da din proprie initiativa.

Acum, nu doresc nimanui sa zboare in Dambovita cu masina, dar nici ca plang daca un astfel de specimen o pateste. tongue.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
spy_oh_joy1389
post 9 Nov 2010, 21:00
Post #37

Megane zen și un mare plimbăreț

From: Sibiu

QUOTE(SorinCT @ 9 Nov 2010, 20:40)
Eu inteleg din reportaj ca tu veneai tare din spate, el mergea incet (regulamentar), i-ai dat flashuri ca vrei sa te bagi, el nu te-a lasat (nu e obligat) si nu ai mai reusit sa opresti.
*

Cu orice viteza mergea, daca mergea pe banda 2 cand banda 1 e libera, nici ala nu mergea regulamentar.

QUOTE(M i h a i @ 9 Nov 2010, 20:44)
1. radmasa.gif  daca era asa...te iert..
2.hai ca nu ai  sclasse...si sandero este masina ok.. wink.gif  nu o fi ea megane..dar nu este departe..avand in vedere pretul...daca era un bmw din 94 cu nr de bulgaria ce mai ziceai?
*

Nu cred ca se referea la soferul din sandero, respectiv la sandero.

QUOTE(semit @ 9 Nov 2010, 20:45)
balanel ai cuvantul ... smile.gif spune-le tu cum e sa fii ualker dâmbovițean ranger pe banda 2 cu 40 la ora senzatie majora..
Parerea mea.. bine i-ai facut.. ai un super bolid Sandero 1.4... si primesti flashuri.. treci pe banda 1 unde ti-e locul fara comentarii.. la fel si cu alte masini.. chiar daca ai 200 de cai si altul se grabeste.. lasa-l sa se duca.. e problema lui ce viteza are.. si ce consecinte are.. ulterior din cauza vitezei, mai bine sa il feresti decat sa te faca Sandero cu 2 locuri.. smile.gif
*

Era sa o patesc si eu weekend-ul asta pe A1. Pe unde sunt santuri pe banda 1, merg cat de mult pot pe banda 2. Ma uit in oglinda, liber, ma fura un pic peisajul, ma uit iar in oglinda, hopa, aparuse unu care mergea rapid, nu mi-a dat flashuri. M-am dat ce s-a fac, e dreptul lui.

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
rtBK
post 9 Nov 2010, 21:17
Post #38

QUOTE(semit @ 9 Nov 2010, 21:45)
*

si crezi ca e mai bine cu masina facuta praf + dosar penal? oricum o dai nu e bine

--------------------

Trek Valencia
+
Alex_Judoka
post 9 Nov 2010, 21:18
Post #39

Membru autentic

Baieti...tzigan borat..m-am referit la un martor care s'a gasit el sa se opreasca, cu un break zic eu mai batran ca mine (19 ani) care facea el pe romanul cinstit.
Cat despre banda a 2 a...nu sunt teribilist...cu toate ca am varsta...si eu merg normal...in functie de stare...nu depasesc nici o data cu mai mult de cei 10 km de toleranta. Am vrut si eu o data sa vad cat duce masina mea...si tocmai atunci s'a gasit el sa se joace cu mine. Cred ca nu a avut ochelarii de distanta sa vada cu ce viteza vin...
Semit: multumesc frumos;) ... Legislatia spune ca trebuie sa circuli pe banda 1..nu pe 2...si
rtBK: rT daca puteam sa nu-l lovesc...crede'ma pe cuvant.....il depaseam..puneam masina de'a latu..si il bateam..pt ce mi-a facut..dar am zis ca baitza e de ajuns...cu toate ca eram si eu distrus..tremuram tot , crezand k l-am omorat..
SorinCT: sunt de acord cu tine.. dar cand ma dau eu pe 1...si dupa se da si el..DUPA!!! nu in acelas timp... aici ce mai ziceti?

--------------------
Jeep Grand Cherokee Limited - 2008
...............................................................................
+
R19/16v
post 9 Nov 2010, 21:22
Post #40

Oldschool Member

From: Ploiesti

Uf, cu mine cred c-aveai un meci daca imi spalai masina incercand sa vezi "cat duce" trotineta ta...

Ma depaseste totusi sursa tupeului tau. Tu esti vinovat si tot tu te plangi smile.gif

This post has been edited by R19/16v: 9 Nov 2010, 21:23

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
rtBK
post 9 Nov 2010, 21:24
Post #41

alex uite ce a zis un coleg de-al nostru... si mie mi s-a intamplat sa fiu de ambele baricade smile.gif. Se intampla pur si simplu... tu stii ce ai vorbit cu omul acela dupa incident. Desi din cauza socului, ma indoiesc ca era prea calm.

sanatate.. si alta data mai multa grija.. e pacat de masina si de bani. De "smecheri" justitiari o sa tot dai.. nu are sens sa devi si tu unul wink.gif.

QUOTE(SorinCT @ 9 Nov 2010, 21:40)

Am patit si eu odata asa, a vrut cineva sa ma devanseze, l-am vazut ca vine, am dat semnal dreapta sa trec pe prima banda si am schimbat amandoi simultan, apoi m-am dus banda a 2-a iar ca sa-i fac loc pe prima si a virat si el pe banda 2, totul pe la 50 la ora. Nu a fost cu intentie, pur si simplu am reactionat amandoi in acelasi timp, mai patesc si cand vreau sa ma dau din calea cuiva pe un coridor inghesuit si facem fiecare eschive simultane stanga-dreapta de cateva ori pana sa ne potrivim smile.gif
*

--------------------

Trek Valencia
+
Alex_Judoka
post 9 Nov 2010, 21:26
Post #42

Membru autentic

Nu am zis o secunda k nu sunt de vina...dar daca el era sanatos la cap..si ori se ferea..ori statea pe loc...nu se intampla asta...pentru ca io daca eram un retardat...sa nu stiu sa tin volanul in mana...nu ajungeam asa departe...smile.gif Dar din moment ce se pune pe mijlocul drumului...eu pe unde mamica mea sa ma duc??????? prin boscheti? sa ajung la Doamne Doamne..?

This post has been edited by Alex_Judoka: 9 Nov 2010, 21:44

--------------------
+
R19/16v
post 9 Nov 2010, 21:30
Post #43

Oldschool Member

From: Ploiesti

Regulamentu' l-ai citit? Cica n-ai voie sa scrii mirc-style.

Citeste ce-a zis Sorin. Nu o singura data mi s-a intamplat si mie. Ca sa-l trimiti p-ala la pestisori tu sigur aveai o viteza destul de mare, deci sansele ca amaratu' cu Sandero sa apuce sa te evite erau scazute.

Si da, <introdu aici epitet jignitor>, du-te tu la "Doamne Doamne". De ce sa trimiti pe altu?

This post has been edited by R19/16v: 9 Nov 2010, 21:31

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
rtBK
post 9 Nov 2010, 21:33
Post #44

alex eu n-am zis ca esti vinovat.. am zis ce a zis si sorin si r19/16v... Politia are rolul de a face dreptate wink.gif

--------------------

Trek Valencia
+
Alex_Judoka
post 9 Nov 2010, 21:48
Post #45

Membru autentic

Corect...ma rog...nu am vrut sa-mi sariti in cap...stiu ce am gresit...stiu ce am de facut...bine ca a scapat teafar...fara nici o zgarietura...si noi lafel... acum o ora am primit verdictul...masina se repara:) este "usor" avariata.. dupa cum am zis.. doar radiatorul este afectat..
restul doar caroserie si lumini..
P.S:Tot n-am aflat cat ma duce sistemul pt airbaguri biggrin.gif

This post has been edited by Alex_Judoka: 9 Nov 2010, 21:49

--------------------
+
Hed Kandi
post 9 Nov 2010, 21:56
Post #46

Membru incepator

From: Timisoara

Masina e complet distrusa: cum ala a ajuns in apa, e putin probabil ca tu sa fi avut 50 la ora, deci impactul a fost la o viteza mare, mai ales daca n-ai mai fost in stare sa te opresti.
Dar, la cat ai putut sa cocalarezi Megane-ul, cu cele mai penibile led-uri, cam tot atat de "buna" iti va fi si masina dupa acest eveniment.
Sper sa ti se anuleze permisul.
In ciuda magariei pe care ati facut-o amandoi (si, din pacate, inca mai sunteti in viata), veniti aici cu tupeu de cea mai joasa speta. "Ce domne, de ce m-a dat ala in gat ca eu conduceam ca un turbat si-i depaseam pe toti" !!!

--------------------
Renault Megane II Sedan/ Fluence 2006 Expression 1.6 16v/2010 Privilege 1.6 16v - -
+
M i h a i
post 9 Nov 2010, 22:02
Post #47

QUOTE(Alex_Judoka @ 9 Nov 2010, 22:18)
1.Am vrut si eu o data sa vad cat duce masina mea...si tocmai atunci s'a gasit el sa se joace cu mine. Cred ca nu a avut ochelarii de distanta sa vada cu ce viteza vin...
2.am zis ca baitza e de ajuns.
*

1.18 ani? permis vad ca ai de curand.. tongue.gif te-ai gasit unde sa i dai..stiu..este proaspat asfaltat..sincer..mai mult de 90 nu am mers pe acolo...nu ma simteam sigur..eu care merg in afara..nu ma joc..
2. daca o mierlea cred ca scriai la suparatilor...de pe wi-fi ''rahova'' ... a avut noroc ala ca a fost apa mica..... o sa se uite in oglinda mereu...de acum inainte...si nu cred ca o sa mai se bage in jocul ''tinerilor'' curiosi de performatele bolidului 1.5?1.6? pe un drum..total nepotrivit.. wacko.gif

--------------------
------ ------ ------
+
crazybogdan
post 9 Nov 2010, 22:09
Post #48

Membru autentic

QUOTE(Alex_Judoka @ 9 Nov 2010, 22:18)
. Am vrut si eu o data sa vad cat duce masina mea...

O sa presupun ca ai avut 110(60 e limita pe portiunea respectiva, daca depasesti pana in 50 la ora primesti doar amenda, peste 50 iti ia permisul), desi cred ca este destul de putin....
Pe de alta parte, desi pedalele de frana cu acceleratie sunt apropiate, uneori e mai bine sa o alegi pe cea din centru decat pe cea din dreapta... Daca omul nu se dadea, treaba lui, nu trebuia sa il impingi acu' in dambovita...
Dar la sfarsitul zilei important este ca ai invatat ceva...ce anume? treaba ta....

QUOTE(Hed Kandi @ 9 Nov 2010, 22:56)
In ciuda magariei pe care ati facut-o amandoi (si, din pacate, inca mai sunteti in viata), veniti aici cu tupeu de cea mai joasa speta. "Ce domne, de ce m-a dat ala in gat ca eu conduceam ca un turbat si-i depaseam pe toti" !!!
*

poate esti putin cam dur....

Apropo, cand mi-am luat eu carnetul acu 4 ani aproape, tatal meu mi-a zis un singur lucru:"cand vezi cate un viteaz pe sosele, fereste-te si lasa-l sa te depaseasca, ca daca vrea sa moara, sa o faca singur..."

Nu zic neaparat ca acesta e cazul acum, dar e bine de tinut minte

This post has been edited by crazybogdan: 9 Nov 2010, 22:15

--------------------
am avut Megane2 1.9dci 2005 -
pe viitor BMW Z8...sper
+
99AIM
post 9 Nov 2010, 22:09
Post #49

Membru autentic

Eu spun asa:sa arunce cu piatra cel ce n-a gresit niciodata.....
Este evident ca lovitura din spate te scoate vinovat fara doar si poate,totul este sa fi invatat ceva din faza asta,daca era o rapa jos si nu dambovita îl trimiteai pe ala in lumea dreptilor, fiecare are frustrarile lui dar totul este sa ti le stapanesti in trafic,crezi ca eu n-am dat de racer din asta cu Logan 1.4 care m-a depasit si apoi s-a bagat in fata reducand viteza? stii melodia aia Slalom printre cretini?

--------------------
Clio III ph 1 Renault Fluence ph 2 1.6 dci - CT 99 xxx
Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
+
rtBK
post 9 Nov 2010, 22:15
Post #50

era culmea sa iasa ala vinovat... sincer.

--------------------

Trek Valencia
+
Alex_Judoka
post 9 Nov 2010, 22:27
Post #51

Membru autentic

"In ciuda magariei pe care ati facut-o amandoi (si, din pacate, inca mai sunteti in viata), veniti aici cu tupeu de cea mai joasa speta. "Ce domne, de ce m-a dat ala in gat ca eu conduceam ca un turbat si-i depaseam pe toti" !!"
1 la mana..tu nu esti in toate mintile...ti'o zic sincer...mai departe ce palavragesti nu ma intereseaza
2 incerc sa trec peste 1..ca ma vrei mort..si iti zic frumos... ai inteles gresit. nu aveam nimic impotriva ca acel individ sa declare adevarul. Era dreptul lui.. dar acesa zicea tot impotriva mea.Marturie mincinoasa iti spune ceva.? le schimbase de asa maniera incat ew trebuia sa fiu executat...nu doar suspendat.
Ma rog...fiecare intelege ce vrea.. Sper sa imi recapat masina cat mai repede...si cine are ocazia sa ma vada in trafic cum merg...il rog sa posteze aici... Daca sunt un idiot...sa zic ca o parte din soferii tineri din ziua de azi...accept toate jignirile si reprosurile...pana atunci...v'as ruga sa va inchideti pliscul...:|...pt k in ciuda evenimentului asta..io stiu cum conduc...si cu toate k n-am varsta...NU permit nimanui sa ma jigneasca degeaba...wink.gif

--------------------
+
cj98czh
post 9 Nov 2010, 22:29
Post #52

Membru de la Cluj ...

From: Cluj-Napoca

Ca sa nu degenereze ... inchidem aici deocamdata ... daca considera un alt moderator al sectiunii ca nu am procedat bine poate deschide/muta ... unde se considera .... dar dupa mine problema nu mai este una tehnica ... ci de tupeu specific romanesc ... de cum sa circulam pe drumurile patriei si sa ne aratam muschii ... cu flash-uri date, senzatie de drum propietate personala etc ... si uite unde se ajunge ...

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
2 Pages < 1 2
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st May 2025 - 15:40
Dacia