Panglica airbag, Reparatiii/Inlocuire panglica
![]() ![]() |
Panglica airbag, Reparatiii/Inlocuire panglica
Marius WAS |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 657 Joined: 19 October 08 From: Mioveni / ARGES ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|||
Al_Bundy |
![]()
|
![]() iobag Group: Members Posts: 82 Joined: 30 June 11 From: Bucuresti ![]() |
Salut, este posibil ca aceasta problema sa apara si la Master an 2004 ? imi apare airabagu+ service mereu...
|
--------------------
Renault
Master
2011
|
|
Marius WAS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 657 Joined: 19 October 08 From: Mioveni / ARGES ![]() |
Nu stiu exact cum arata o comanda sub volan de master dar tot ce este posibil sa fie exact acelasi lucru, ar fi ok in prima faza sa-l diagnosticam, sa stim exact unde e buba, fix aceasi eroare o poate da si din cauza conecticii intregului cablaj de airbag, tocmai din acest motiv spun ca e recomandat in prima faza sa o diagnosticam, poate e doar o mufa care nu mai face contact....
Azi ajung prin Bucuresti Ma poti suna la tel 0721787648 This post has been edited by Marius WAS: 8 Jul 2011, 06:52 |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|
Marius WAS |
![]()
|
Salutare!!!
Incepand cu data de 30/07/11 si pana pe 06/07/11 sunt prin Constanta, pt cei care au probleme cu panglica si sunt interesati.... La intoarcere tot ce este posibil sa fac o escala la Galati.... Numai bine!!! |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|
Marius WAS |
![]()
|
Salutare!!!
Din data de 08/08 si pana pe 24/08 sunt plecat in concnediu in afara tarii, asa ca singurele modalitati de a pastra legatura vor fi: 1) PM aici pe FORUM. 2)mesaj pe nr de tel 0721787648. Numai bine!!! |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|
mogadex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 11 August 11 ![]() |
Salutare !
Am si eu probleme cu banda ![]() Si explicatiile sunt bine venite. Multumesc Anticipat ! |
--------------------
Megane
Sedan 2
2007/1.5Dci
|
|
Marius WAS |
![]()
|
Salut!!!
In primul rand mufele trebuie sa fie opuse..... In al doilea rand daca ai scurtat panglica mai mult de 1,5cm e destul de riscant.... In al treilea rand daca ai cute pe panglica o sa mearga decat o scurta perioada... Pt pozitionat panglica e tutorial..... Numai bine!!!! |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|
Marius WAS |
![]()
|
Gata CONCEDIUL pot spune "Back in business"
|
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Lucrare rezolvata cu succes la masina unui prieten.
Recomand pentru seriozitate/promtitudine. Numai bine! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Marius WAS |
![]()
|
Merci de post!
Pt Bacau ,Piatra Neamt si alte localitati limitrofe....., pregatesc un tur prin zona, am deja 3 persoane care s-au inscris, mai doreste cineva???? ar mai trebui 2 persoane.. Pastram legatura aici pe forum sau la tel. Numai bine!!! |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|
monescu_gabi |
![]()
|
![]() monescu_gabi Group: Members Posts: 132 Joined: 14 April 08 From: Pitesti ![]() |
Prin Pitesti cand?
0767755929 |
--------------------
Renault , Dacia
Megane 3 , Megane 2.2 , Logan Van
2012 , 2007 , 2008
|
|
manole79 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 27 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o problema la un Peugeot 407 cu respectiva panglica (am inteles ca de acolo se citeste inclinatia volanului fata de pozitia dreapta, necesara sistemului ESP). Crezi ca o poti rezolva?(mentionez ca am facut o diagnoza unde am observat lipsa de informatii de la resp. sensor).
Multumesc anticipat. |
-------------------- greu cu raul dar mai greu fara el
|
|
Marius WAS |
![]()
|
Ne putem uita sa vedem despre ce e vb
numai ca o sa dureze foarte ceva timp, si exista riscul sa o demontez si sa nu o pot repara. Imi poti lasa un PM ceva si sa ne auzim la telefon. |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|
shkytzy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 2 July 08 From: constanta ![]() |
Salut
Mai ai drum prin Constanta in perioada urmatoare? ma poti gasi la 0723 915 934 in caz ca ajungi in zona. |
--------------------
renault
megane II
2004
- CT-22-LXS
|
|
kazzaciov |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 13 September 11 ![]() |
Salut!
Am si eu problema cu panglica buclucasa, am aprinse pe afisaj martorul de airbag si cheia de service. Ma poti ajuta? This post has been edited by kazzaciov: 14 Sep 2011, 09:36 |
--------------------
Renault
Megane II
2003
|
|
Marius WAS |
![]()
|
Salut!
Lasa-mi un nr de tel sau suna-ma tu pe urm nr 0721787648. Si discutam. Cu siguranta te pot ajuta. Numai bine! |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|
horhel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 324 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
inlocuit si la mine panglica
rapid, eficient si de treaba, cine mai are nevoie sa apeleze fara griji |
--------------------
reno
megan
doi punct doi
|
|
Marius WAS |
![]()
|
Merci!!!!
Raman in cursa momentan cei pt Bacau / Piatra Neamt sau localitati limitrofe... Numai bine!!! |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|
Marius WAS |
![]()
|
Salutare!!!
Ramane in cursa Bacau /Piatra Neamt si mai nou pregatesc terenul pt Slatina / Craiova. Numai bine!!! |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|
YYULIANYY |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 17 September 11 ![]() |
sal sunt din slatina am vorbit aseara pentru inlocuire panglica renault suntem deja 2.
sa stabilim o zi in care vii la slatina |
--------------------
renault
megane
2007/2
- ot11wir
|
|
k.soze |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 18 July 07 ![]() |
salut
daca vii in zona bacau/piatra uichendul asta pune-ma si pe mine pe lista. multam fain |
--------------------
renault
megane sedan
2007 confort expression 1.5 dci
|
|
bastoclea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 17 September 11 ![]() |
Inca odata sa dovedit o experienta PROFESIONALA ADEVARATA multe multumiri pentre inlocuirea contactui rotativ(panglica airbag).RECOMAND TUTUROR FORUMISTILOR SA APELEZE CU INCREDERE LA MARIUS FARA TEMERI, ESTE UN OM DEOSEBIT. Multe multumiri de la Marian si Ovidiu din Slatina.
|
--------------------
renault
megane
2007
- OT 30 RBK
|
|
Marius WAS |
![]()
|
ms de post!
In weekend as vrea sa ajung la Bacau / Piatra Neamt, daca mai este cineva interesat rog sa ia legatura din timp!!! Numai bine!!! |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|
kazzaciov |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 13 September 11 ![]() |
Inlocuit si la mine panglica, functioneaza impecabil acum.
Multumesc mult de tot de ajutor! Apelati cu incredere! |
--------------------
Renault
Megane II
2003
|
|
shkytzy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 2 July 08 From: constanta ![]() |
Salut Marius,
Revin cu un update... daca ajungi la Constanta in perioada urmatoare te rog sa ma contactezi pe mail nu telefonic caci sunt plecat din tara pentru o perioada nedeterminata si in caz ca ajungi va fi cineva acolo sa rezolvati problema impreuna ![]() O zi buna, sergiu.dodis@yahoo.com |
--------------------
renault
megane II
2004
- CT-22-LXS
|
|
bogdanmarian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 20 September 11 From: piatra neamt ![]() |
super profesionist!multam fain,te mai asteptam la piatra!
|
--------------------
renault
megane
2004
|
|
k.soze |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 18 July 07 ![]() |
Inlocuit si la mine. Scurt, la obiect, mult sub preturile Renault service. Totul impecabil.
Merci Marius! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
megane sedan
2007 confort expression 1.5 dci
|
|
Marius WAS |
![]()
|
Ok Consiliul de administratie a votat....
![]() O sa ma pregatesc pt un drum la Constanta asa ca va rog cei interesati sa postati aici pt prezenta... Va fi o chestiune de timp pana se vor strange in jur de 5 persoane. Numai bine!!! |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|
cliones |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 22 September 11 ![]() |
Salut! am si eu o panglica intrerupta ... cum putem face sa ma ajuti si pe mine? sunt din timisoara
|
--------------------
renault
clio 2
2001
- TM 77
|
|
Marius WAS |
![]()
|
In principiu as veni cu cea mai mare placere la Timisoara, numai ca trebuie sa se stranga vreo 5 persoane...
Putem lua in calcul si varianta sa-ti trimit prin posta piesa.... Acum cum crezi ca e mai avantajos pt tine.. Numai bine!!! |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 19:29 |