Panglica airbag, Reparatiii/Inlocuire panglica
![]() ![]() |
Panglica airbag, Reparatiii/Inlocuire panglica
Marius WAS |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 657 Joined: 19 October 08 From: Mioveni / ARGES ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|||
vastangiul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 146 Joined: 16 September 10 From: Ploiesti ![]() |
vreau si eu o panglica noua . cea veche e facuta ghem
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
2005 1.5 dci hatchback 1.5dci , 82 CP
|
|
Aristonicos |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 15 April 12 From: Suceava ![]() |
Salutare! Ma intereseaza si pe mine sa mi inlocuiesti panglica de la airbag.... Sunt din suceava....ma pot deplasa... 0725688880
|
--------------------
Renault
Megane
2004/1.9dci/2004/Cabrio
- M 1977C
|
|
ghenios |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 31 August 11 ![]() |
Salut , am click-uri la volan de cateva zile , si azi m-am trezit cu martorii respectivi aprinsi .
M-ar interesa daca ai vreun drum prin Bucuresti in curand , sau daca nu , pot sa fac o deplasare pana la Pitesti . Banda + montaj . Multumesc |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004
|
|
Marius WAS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 657 Joined: 19 October 08 From: Mioveni / ARGES ![]() |
QUOTE(ghenios @ 10 Jan 2014, 17:49) Salut , am click-uri la volan de cateva zile , si azi m-am trezit cu martorii respectivi aprinsi . M-ar interesa daca ai vreun drum prin Bucuresti in curand , sau daca nu , pot sa fac o deplasare pana la Pitesti . Banda + montaj . Multumesc Salut , ai PM, ne auzim la un telefon. Cu stima, |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|
giackommo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 16 January 14 ![]() |
Salut,
Am si eu problema cu panglica airbag din volan (cred - asa mi s-a zis la service).Ma poti ajuta cu reparatia + stingerea martorului cheie - check airbag ? REnault MEgane 2 sedane 2007.Nu-ti pot da Pm se pare, sau daca poti lasa un nr de telefon .CAnd ajungi prin Bucuresti si cat ar mai costa? Merci |
--------------------
REnault
Megane 2
x /2008 / Sedane
|
|
Renawlt |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 5 June 09 ![]() |
salut.. am sunat si eu la nr tau si a intrat casuta vocala... daca mai ai si altul.. as avea si eu nevoie de o panglica.. multumesc
|
--------------------
BMW
330xd
2007
- B-00-XXX
|
|
Renawlt |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 5 June 09 ![]() |
Problema rezolvata cu Marius. Recomand si multumesc.
|
--------------------
BMW
330xd
2007
- B-00-XXX
|
|
Cristi.Guran |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 29 January 14 ![]() |
Salut,
Am si eu problema cu panglica airbag din volan, imi ramane si becul cu airbag aprins (asa mi s-a zis la service dupa ce au pus-o la tester).Ma poti ajuta cu reparatia + stingerea martorului cheie - check airbag ? Renault MEgane II anul fabricatiei 2005 .Nu-ti pot da Pm se pare sunt prea nou pe forum .Cand ajungi prin Bucuresti si cat ar mai costa? Daca poti sa imi lasi un email sau un numar de telefon. Merci, Cristi. This post has been edited by Cristi.Guran: 29 Jan 2014, 12:16 |
--------------------
Renault
Renault Megane 2
2005
|
|
Marius WAS |
![]()
|
Salutare!
Ma poti suna pe nr de telefon 0721787648. Gasim in mod sigur o solutie. Cu stima! |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|
Nirolf91 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 31 July 12 From: Buzau ![]() |
Deci recomand acest baiat tuturor cu aceasta problema! Am apelat la serviciile lui acum 1 an si jumatate... si de atunci nu mai am nici o problema de acest fel! Multumesc Marius.... (Sunt baiatul cu megane-ul din Buzau care ne-am intalnit la patinoar... ai venit cu prietena atunci)
Bafta si inca odata recomand acest baiat! |
--------------------
Renault
Megane 2
2006 1.4 16V
- BZ-07-ZMA
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Îl recomand și eu
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dreqq |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 18 June 13 ![]() |
Salut,
Si eu am nevoie de o panglica de Megane 2 din 2005, cu montaj cu tot. Sunt zilnic in Bucuresti sau, daca nu ajungi pe aici pana atunci, cam intr-o luna ajung eu in Pitesti. Da-mi te rog un semn daca mai ai panglici si le si montezi. De asemenea, spune-mi daca mai ai si alte piese, cum ar fi un scut metalic, sau un ventilator de bord (cam face galagie cand se invarte la turatie mica). Mersi, |
--------------------
Renault
Megane
2005
|
|
Marius WAS |
![]()
|
Salut!
Azi dupa ora 17 ajung in Bucuresti! Cu privire la ventilator climatizare, am unul, dar nu stiu ce sa-ti zic, din ce imi aduc eu aminte se aude un scartait la turatie mica. Stima, |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|
haloid |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 3 March 09 ![]() |
Salut,
Te rog sa-mi spui cat costa o reconditionare/inlocuire panglica Nu pot trimite PM |
--------------------
Renault
Megan Sedan Prima 2.2
1.4 16v 72KW 2008
|
|
Marius WAS |
![]()
|
Salutare!
Pretul este de 200Ron, si include montaj, diagnoza+6 luni garantie. Cu stima, |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|
Marius WAS |
![]()
|
Sambata ajung prin Galati
Cu stima! This post has been edited by Marius WAS: 11 Mar 2014, 23:32 |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|
dreqq |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 18 June 13 ![]() |
Il recomand pe Marius, este serios, profesionist si concentrat pe rezolvarea problemelor pentru care este solicitat sau in care poate ajuta.
La prima interventie mi-a schimbat panglica ce era facuta praf, dar dupa 2 zile mi s-a aprins din nou martorul in bord (fara legatura insa cu panglica schimbata, dupa cum am descoperit ulterior). L-am sunat, si la a 2-a interventie a luat-o la cautat pe cabluri pana cand a descoperit ca undeva, adanc in bord, cablurile mele erau puse in scurt, astfel incat de cand am luat masina nu am avut airbag functional in volan. O intrerupere de contact la cablurile in scurt era cauza pentru care s-a aprins martorul in volan si prima oara, si a doua. Una peste alta, Marius mi-a schimbat panglica cu una buna, a refacut circuitele si mi-a rezolvat toate cablurile aferente, astfel incat acum am airbag functional. |
--------------------
Renault
Megane
2005
|
|
STALEX2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 651 Joined: 5 June 08 From: Bucuresti ![]() |
salut,
am si eu panglica de la airbag rupta la un megane 2.2.ma poti ajuta? ms |
--------------------
Renault
Clio 3 FL 1.5 DCI
2011 Renault Clio Symbol Fidji 1.5 DCI 2006
Renault Clio 3 FL 1.5 DCI 2011 |
|
Marius WAS |
![]()
|
Salutare!
Sigur, ma poti suna cand doresti! Sau sa-mi lasi un mesaj. Cu stima, |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|
sorinache11 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 363 Joined: 25 August 12 From: Constanta ![]() |
Salut Marius,
Vine 1 mai. Litoral, ceva? Ma interesa un test. Panglica e ok. Aici n-am gasit pe cineva cu CLIP si la reprezentanta nu vreau sa merg. Numai bine! |
--------------------
RENAULT
SCENIC 2; 1.5 dCi; 101 CP
2004
|
|
geocriss |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 27 April 12 ![]() |
Salut,
Prin Rm. Valcea ai drumuri? Am schimbat panglica in Buc. acum 2 luni, mi-a luat o caruta de bani si acum imi face iar probleme. Mi-a dat garantie dar nu mai dau de el... Am un Renaul Megane 2 1.5dci din 2007. Multumesc! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan 1.5 dCi
2007 Privilege
|
|
Marius WAS |
![]()
|
QUOTE(sorinache11 @ 7 Apr 2014, 18:21) Salut Marius, Vine 1 mai. Litoral, ceva? Ma interesa un test. Panglica e ok. Aici n-am gasit pe cineva cu CLIP si la reprezentanta nu vreau sa merg. Numai bine! Salutare!!!! Tot ce se poate sa ajung prin Constanta pe 1 Mai, asa ca tinem legatura, eventual sa-mi dati un SMS Cu stima, QUOTE(geocriss @ 7 Apr 2014, 22:29) Salut, Prin Rm. Valcea ai drumuri? Am schimbat panglica in Buc. acum 2 luni, mi-a luat o caruta de bani si acum imi face iar probleme. Mi-a dat garantie dar nu mai dau de el... Am un Renaul Megane 2 1.5dci din 2007. Multumesc! Salutare! Ma interseaza daca e cu pilot automat sau fara? Dar cel mai bine ne auzim la telefon vezi (PM). Acum, vedem ori la Pitesti ori la Rm. Valcea. Cu stima, |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|
geocriss |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 27 April 12 ![]() |
Am vazut PM-ul... Momentan masina este in service, probleme cu injectia. Ma gandeam ca o rezolv si pe asta daca tot nu pot merge cu ea. Oricum te voi contacta dupa ce rezolv aceasta problema. Nu are pilot automat.
O zi excelenta! P.S. In alta ordine am si o problema cu cd-playerul care nu mai citeste CD-uri. Radioul merge. Te pricepi si la asa ceva? |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan 1.5 dCi
2007 Privilege
|
|
byby |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 489 Joined: 29 July 07 From: IASI ![]() |
BUna,
Pentru Laguna 2 se poate rezolva de pamblica? Masina are pilot automat si comenzi pe volan. |
--------------------
Renault
Laguna
2003 1,9 dci Privilege
|
|
flo_bn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 5 August 13 ![]() |
salut Marius, am avut si eu o problema cu panglica si l-am desfacut si am scos panglica afara, am tras de ea si am sfulso:D crezi ca mi-ai putea inlocui panglica? bineinteles daca nu am stricat si altceva cand am smuls-o. am un megane 2 din 2004 cu pilot automat astept raspuns, sau un nr de tel sa te pot contacta
|
--------------------
renault
megane
2003
- CJ 87 DGF
|
|
Marius WAS |
![]()
|
QUOTE(byby @ 30 Apr 2014, 07:56) Salutare! Pt laguna 2 nu am piese disponibile, asa ca singura varianta consta in a demonta piesa si in a mi-o trimite ca sa vad despre ce este vb. QUOTE(flo_bn @ 13 May 2014, 21:01) salut Marius, am avut si eu o problema cu panglica si l-am desfacut si am scos panglica afara, am tras de ea si am sfulso:D crezi ca mi-ai putea inlocui panglica? bineinteles daca nu am stricat si altceva cand am smuls-o. am un megane 2 din 2004 cu pilot automat astept raspuns, sau un nr de tel sa te pot contacta Salutare! Nu e nici o problema se rezolva. Ma poti contacta pe nr de telefon 0721787648, dar incepand de duminica 18.05, momentan sunt plecat in afara tarii! Pana pe data de 18.05 putem pastra legatura pe forum! Cu stima, |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|
stefan1975 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 23 December 10 ![]() |
sal , marius in braila cand ajungi ? am nevoie de o inlocuire de banda .
6 Jun 2014, 19:18: sal , marius in braila cand ajungi ? am nevoie de o inlocuire de banda . This post has been edited by stefan1975: 6 Jun 2014, 18:18 |
--------------------
renault
megane2
2006
- b57ntb
|
|
adrian_74 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.296 Joined: 25 May 10 From: Bucuresti ![]() |
Salut! Cum pot fi sigur daca am panglica rupta. Am schimbat volanul de Laguna2 cu unul de Laguna3, dar am fost atent cand am desfacut airbagul de la volan, borna a fost scoasa. Sa inteleg ca firele din panglica de plastic sunt casante!!! Din cate am vazut firele sunt protejate , ele fiind "imbracate" in acea izolatie iar la mine nu este deteriorata. As putea sa o masor intr-un fel sa vad daca-i intrerupta? Merci!
P.S.-cele 2 mufe care intra in airbag se potrivesc, insa mufa de la tempomat a volanului de Laguna3 nu se potriveste cu mufa masini Laguna2. Ar putea sta aprins martorul "SERV" si "AIRBAG" din acest motiv!? This post has been edited by adrian_74: 6 Jun 2014, 18:38 |
--------------------
renault
laguna2
expression2003
- b545hnj 1,9dci galben 270k km, sunt in crestere!
|
|
Marius WAS |
![]()
|
QUOTE(stefan1975 @ 6 Jun 2014, 18:15) sal , marius in braila cand ajungi ? am nevoie de o inlocuire de banda . <span class='edit'>6 Jun 2014, 19:18:</span> sal , marius in braila cand ajungi ? am nevoie de o inlocuire de banda . Salutare! Am cateva persoane pe lista de asteptare pt Braila, Galati, cel mai bine este sa ne auzim la telefon ca sa stabilim ce si cum.... QUOTE(adrian_74 @ 6 Jun 2014, 18:35) Salut! Cum pot fi sigur daca am panglica rupta. Am schimbat volanul de Laguna2 cu unul de Laguna3, dar am fost atent cand am desfacut airbagul de la volan, borna a fost scoasa. Sa inteleg ca firele din panglica de plastic sunt casante!!! Din cate am vazut firele sunt protejate , ele fiind "imbracate" in acea izolatie iar la mine nu este deteriorata. As putea sa o masor intr-un fel sa vad daca-i intrerupta? Merci! P.S.-cele 2 mufe care intra in airbag se potrivesc, insa mufa de la tempomat a volanului de Laguna3 nu se potriveste cu mufa masini Laguna2. Ar putea sta aprins martorul "SERV" si "AIRBAG" din acest motiv!? Salutare, in primul rand trebuie verificata rezistenta fiecarui airbag daca sunt egale, ti-as recomada un tester de diagnoza e mai sigur(se verifica impedanta). Incearca sa deconectezi mufa de la pilotul automat si vezi ce se intampla. In cele din urma poti demonta contactorul rotativ si sa verifici continuitatea la panglica. Cu stima |
--------------------
Renault
Megane R26 2.0 230CP
2007
- ** - ** - WAS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 18:34 |