bec aprins, clio
![]() ![]() ![]() |
bec aprins, clio
beju |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 23 December 14 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
1997
|
|||
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Daca ai airbaguri in scaune verifica mufele aflate sub scaune sa fie conectate corespunzator, daca este echipare numai cu 2 airbaguri, sofer+pasager trebuie sa mergi la service pentru diagnoza.
Sau cel mai sigur poti intreba in aceasca sectiune http://www.reno.ro/Gama-Renault-Laguna-f63.html care este pentru Laguna, aici este sectiunea pentru Clio Symbol si Clio Bicorp. Poate proprietarii de Laguna iti pot oferi informatii mai precise, ceea ce am zis eu se intampa la Clio dar poate fi valabil si pentru masina ta. This post has been edited by RazvanF: 26 Dec 2014, 16:02 |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
beju |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 23 December 14 ![]() |
amsi in scaune nu doar bord mersi o sa verific sa vad si scriu dupa aia
|
--------------------
renault
laguna
1997
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Am avut la Loganul de la munca aceeasi problema si problema a fost de la oxidarea contactelor.
Cu o curatare si spray de contacte s-a rezolvat problema. Pentru Laguna, unde ai si in scaune, poti incepe prin a verifica si curata contactele (mufele) de sub scaune. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
yulyan19 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 19 February 14 ![]() |
QUOTE(RazvanF @ 26 Dec 2014, 15:47) Daca ai airbaguri in scaune verifica mufele aflate sub scaune sa fie conectate corespunzator, daca este echipare numai cu 2 airbaguri, sofer+pasager trebuie sa mergi la service pentru diagnoza. Sau cel mai sigur poti intreba in aceasca sectiune http://www.reno.ro/Gama-Renault-Laguna-f63.html care este pentru Laguna, aici este sectiunea pentru Clio Symbol si Clio Bicorp. Poate proprietarii de Laguna iti pot oferi informatii mai precise, ceea ce am zis eu se intampa la Clio dar poate fi valabil si pentru masina ta. ms .si la mine la fel se aprinde in bord de ceva timp .azi am umblat pe la mufele de sub scaune si nu se mai aprinde nici serv nici airbag ![]() |
--------------------
renault
clio 2 1.5dci 82cai
2002
- is niv 21
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:57 |