Recomandare tinichigerie/vopsitorie
![]() ![]() ![]() |
Recomandare tinichigerie/vopsitorie
VladL |
![]()
|
||
![]() Bored at work Group: Members Posts: 292 Joined: 14 December 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan II.2 Luxe Privilege - 1.5 100CP
2006
|
|||
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Dab si Serus centura...tu alegi..
|
--------------------
------
------
------
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
vlad tu ai casco la RCI?
daca ai la allianz recomand serviceul mitsubishi de pe ion mihalache (chiar nimeresc nuanta noastra de beije) |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
VladL |
![]()
|
![]() Bored at work Group: Members Posts: 292 Joined: 14 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Da, am la RCI Broker de Asigurare deci probabil voi merge la Serus pe centura, pana acum, din optiunile prezentate.
|
--------------------
Renault
2006
|
|
valentin_29 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 27 June 09 From: Bucuresti ![]() |
La fel ca si tine am achizitionat o masina prin RCI Leasing. Un bun prieten de-al meu lucreaza acolo si mi-a recomandat Serus (de pe centura ca e mai aerisit). Am avut ghinionul sa fiu lovit in aripa si usa stanga spate si reparatia mi-am facut-o la ei. Ce pot sa spun este ca au facut o treaba EXCELENTA, de nota 10 !
|
--------------------
Renault
Megane II Hatchback
2008 Dynamique 1.5 dCi 105 CP
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
Si eu recomand baietii de la Serus de pe centura. La caroserie sunt buni. Vorbeste cu Viorel Marcu de la caroserie si o sa iasa masina ca noua.
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
Vesnic_nemultumitu' |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 5 December 07 ![]() |
Serus. Mi-au facut masina impecabil, nu se cunoaste unde a fost lovita. Acu' vreo saptamana. Oricat incerc sa observ diferente de nuanta, nu reusesc. E chiar enervant.
![]() IMG_0956.JPG ( Size: 351.71k ) Number of downloads: 556 IMG_0954.JPG ( Size: 392.73k ) Number of downloads: 614 IMG_0957.JPG ( Size: 346.39k ) Number of downloads: 603 PS: si pentru ca unii mai putin norocosi au fost pe la alte service-uri, ca sa nu existe confuzii, tin sa adaug ca pozele sunt dinainte de reparatie. Pretul de 11.700 RON e enorm (parerea mea) dar n-am auzit sa se planga ASIROM-ul. Doar sa nu aveti bafta de Carpatica. Practic a costat cat juma' de logan nou-nout, in conditiile in care puntea, chederele si orice alte elemente de structura au fost intacte. Pentru fiecare element zgariat, se revopseste toata aripa, capota, usa, bara, etc. Nu i-am vazut sa umble cu pensula si acuarele. This post has been edited by Vesnic_nemultumitu': 4 Nov 2010, 22:30 |
--------------------
Renault
Megane 1,5 dci 85 cp
2007 Lux Privilege
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai este greu sa vezi diferente cand vopsesti majoritatea elementelor pe-o parte...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
Vesnic_nemultumitu' |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 5 December 07 ![]() |
Corect. Eu insa m-am uitat la imbinarea dintre aripa fata si usa fata, deoarece usa a fost schimbata si vopsita. Aripa n-a avut nimic. Deci am elemente alaturate la care nu se vede diferenta. De asemenea aripa spate contine si trapa de combustibil. Aripa au schimbat-o, dar trapa n-avea nimic, deci banuiesc ca n-au schimbat-o. Nici acolo nu vad diferente. Nici la imbinarea dintre aripa spate si portbagaj.
Mi s-a parut la un moment dat ca pe elementele noi se aseaza praful diferit decat pe cele vechi. M-am gandit c-o avea legatura cu ceva strat protector aflat pe suprafata vopselei. Comparand insa cu partea cealalta a masinii, mi-am dat seama ca mi se pare, iar asezarea prafului este diferita in functie de pozitia elementului, adica daca e vertical, orizontal sau usor inclinat. Din momentul ala mi-am dat seama ca e cazul sa iau o pauza, nu de alta dar incepeam sa-mi imaginez diferente, s-o iau razna. ![]() E o vorba: Daca cineva se uita suficient de mult timp la ceva/cineva incepe sa i se para ca acel ceva/cineva e ciudat. |
--------------------
Renault
Megane 1,5 dci 85 cp
2007 Lux Privilege
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
eu sunt nedumerit de cand are rci si divizie de asigurari? broker de asigurare sunt cu sutele dar asta nu inseamna ca ei sunt cei care emit/platesc polita.
pana la urma ce ai ales vladel? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
VladL |
![]()
|
Se pare ca am asigurarea la Allianz facuta prin firma de brokeraj a RCI-ului.
Astazi am trecut pe la Serus pe centura si am stat de vorba cu o tipa de la daune si i-am aratat masina. Ca o constatare la prima vedere: Prag stanga putin infundat Pasaj roata dreapta spate, chiar jos langa prag, putin infundat si zgariat Portiera dreapta spate o mica dunga infundata, se observa daca te uiti in lumina sau pipai. Parbriz ciupit in 2 locuri de pietre. Bara fata ciupita de pietre in o multime de locuri. Bara spate stanga pe flaps zgariata. Pasaj roata stanga spate zgarita. Colturi aripi fata cu urme de la sorturile de noroi pe care le-am dat jos Capota motor cu zone cu lacul si vopseaua atacate de la rahatul pasarilor. Mai am si pe portiere nelipsitele urme ale vecinilor de parcare. Nu e nimic de schimbat, doar indreptat si vopsit. Ma gandesc sa le cer sa vopseasca toata masina tinand cont ca aproape toate elementele au urme pe ele. Mai cred ca dupa 4 ani de stat in soare, ploaie si zapada va fi o diferenta intre elemente daca se vopseste separat o parte din ele. Timp estimat de reparatie 6 zile, deci pe 18.11.2010 am de gand sa ma duc sa fac dosarul si sa las masina, pana atunci am nevoie de ea.. This post has been edited by VladL: 5 Nov 2010, 20:04 |
--------------------
Renault
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 20:25 |