Probleme usa, Scartaie si se misca usa
![]() ![]() ![]() |
Probleme usa, Scartaie si se misca usa
Catalinmodena |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|||
Bhal |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 30 April 07 ![]() |
Ai incercat WD 40 in broaste? E normal sa se miste putin, chederul e de cauciuc, nu de otel, sa nu se deformeze. Baga wd40 sau niste vaselina. Broastele sunt concepute in asa fel incat sa maximizeze sansele de a deschide usa cu mana, nu cu ranga (jaws of life whatever) la un accident. Incearca asa, daca tot ai greiere, ai o problema. si revii
![]() This post has been edited by Bhal: 4 Oct 2008, 22:40 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
Sedan Expression + Clima 1.6 16V 2007
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Am bagat vaselina in broaste.Chestia e ca acel cheder nu vine ca cel de metal astfel incat sa nu se mai miste.Pe asta daca apesi asa cum am spus scartaie chederul in contactul cu tabla la partea superioara.Asta pentru ca partea superioara a usii nu e suficient de inclinata spre interiorul masinii astfel incat sa forteze in plafon.Am vazut ca pe interior sus este un surub.Sa-l desfac sa vad care-i treaba,sau sa-l mai strang?
Sper sa ma intelegeti. |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
Razor |
![]()
|
![]() Doc Group: Members Posts: 530 Joined: 25 January 07 From: Timisoara ![]() |
Poti folosi un produs de la Nigrin pentru protectia chederelor. Il recomand cu caldura pentru tratamentul materioalelor din cauciuc mai ales pe perioada de iarna.
http://www.nigrin.com/nc/products/productr....html?tx_ttnews[backPid]=886 |
--------------------
VW / Honda
Passat 2.0 TDi / CBR 600RR
2010 Highline / 2008 Inteligenta artificiala nu se compara cu prostia naturala
And God said: Ride hard, I've got your back! |
|
Catalinmodena |
![]()
|
QUOTE(Razor @ 5 Oct 2008, 09:22) Poti folosi un produs de la Nigrin pentru protectia chederelor. Il recomand cu caldura pentru tratamentul materioalelor din cauciuc mai ales pe perioada de iarna. http://www.nigrin.com/nc/products/productr....html?tx_ttnews[backPid]=886 Si de unde il pot comanda.Ca pe adresa data de tine nu se poate.Multumesc Razor! |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
Razor |
![]()
|
![]() Doc Group: Members Posts: 530 Joined: 25 January 07 From: Timisoara ![]() |
Eu l-am luat dintr-un magazin REAL, dar poti sa incerci si la alte super-marketuri.
|
--------------------
VW / Honda
Passat 2.0 TDi / CBR 600RR
2010 Highline / 2008 Inteligenta artificiala nu se compara cu prostia naturala
And God said: Ride hard, I've got your back! |
|
Catalinmodena |
![]()
|
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
stanyc2003 |
![]()
|
![]() Omu cu Fluensu' Group: Members Posts: 622 Joined: 2 December 08 From: Bucharest ![]() |
O problema similara am si eu. Usa soferului (cea mai des folosita) face tot felul de zgomote. Uitandu-ma mai atent am observat ca partea superioara a usii (rama ce incadreaza geamul) atinge plasticul ce imbraca stalpul. Mai pe scurt, ai impresia ca usa, atunci cand este inchisa, se rezeama de stalp. Sa fie oare vreo problema la balama? S-o fi slabit balamaua si usa s-a lasam cativa milimentri?
Ciudat este ca, daca urmareasti linia masinii, nu se vede nimic. Pe stalp (pe acel plastic) se vede cum a frecat usa. Astept un sfat! Voua vi s-a intamplat? Bafta |
--------------------
Renault
Fluence
- numere roșii
2010,1,5 dci, 105 CP, negru metalizat
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
Cand apesi pe usa,se misca spre interior?
Incearca sa o deschizi usor,si urmareste-o la imbinarea cu balamaua.Se va vedea daca are joc. |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
stanyc2003 |
![]()
|
![]() Omu cu Fluensu' Group: Members Posts: 622 Joined: 2 December 08 From: Bucharest ![]() |
Nu stiu ce sa zic! Ai impresia ca cineva a deschis usa si s-a lasat pe ea!
Daca va fi nevoie sa schimb balamaua, cam cat ar costa? Sau pot incerca vreun artificiu? |
--------------------
Renault
Fluence
- numere roșii
|
|
cracky |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 10 August 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2
2004
|
|
stanyc2003 |
![]()
|
si? Ai rezolvat-o?
|
--------------------
Renault
Fluence
- numere roșii
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
Nu cred ca se pune problema de schimbul balamalei.Parca balamaua era sudata de masina,si usa doar prinsa de respectiva piesa.Cred ca e slabita totusi din balama.
Am patit asa ceva la Loganul familei,insa la acesta era de vina un surub ce venea prins de caroserie,surub ce se slabise.In plus usa trosnea la deschidere. |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
....deci NU.
Se pastraza una bucata perie de haine in portbagaj cu ajutorul careia se periaza (normal ![]() This post has been edited by rino: 5 Dec 2008, 20:25 |
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
RoboCoop |
![]()
|
![]() ren` Group: Members Posts: 1.165 Joined: 3 September 04 From: Deva ![]() |
stanyc2003: se poate schimba balamaua, am schimbat-o eu pt ca pocnea cand deschideam usa si era destul de neplacut. pretul balamalei este 120 ron si montajul l-am facut eu
|
--------------------
Ex. Renault
Megane 2 1.6 16V 113 CP
- HD 09 PCM
2003 , Privilege Peugeot 307 SW 1.6 HDI
It's nice to be important But is more important to be nice |
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Si nu a trebuit sa o vopsesti la culoarea caroseriei?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
RoboCoop |
![]()
|
![]() ren` Group: Members Posts: 1.165 Joined: 3 September 04 From: Deva ![]() |
ba da,am luat o vopsea la spray cu nuanta asemenatoare si a iesit bine
|
--------------------
Ex. Renault
Megane 2 1.6 16V 113 CP
- HD 09 PCM
|
e-SORIN |
![]()
|
![]() dCi inside Group: Members Posts: 492 Joined: 17 May 06 From: Bucuresti ![]() |
@RoboCoop: Balamaua are o singura pozitie (fixa)? Sau se pot face diverse reglari ale pozitiei usii cu ajutorul suruburilor de prindere a balamalei?
Merci anticipat! |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Sedan 1.5 dCi ~100 CP
- B 89 XBM
2006 Privilege Lower suspension, 17" TSW wheels, parktronic, heated seats, tinted windows ...
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
are pozitie fixa.
|
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
|
|
RoboCoop |
![]()
|
corect Ryk
|
--------------------
Ex. Renault
Megane 2 1.6 16V 113 CP
- HD 09 PCM
|
cracky |
![]()
|
Defapt este un opritor, acela care face ca usha sa se deschida pe 2-3 trepte, nu ?
@e-Sorin, imi poti da mai multe detalii te rog despre locul de unde ai cumparat-o si cum ai montat-o ? multumesc mult ! Bafta |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2
2004
|
|
cracky |
![]()
|
Inviu topicul iar... a gasit cineva solutie ? sau la ce pret e o balama/opritor d-ala ?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2
2004
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
De 3 luni si ceva de cand am bagat vaselina in cutiuta cu maimute, nu mai trosneste... partea mai grea e sa o desfaci: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=988...dpost&p=2550070
Balama/opritor noua e in jur de 400 lei plus vopsit plus manopera. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
cracky |
![]()
|
QUOTE(19vik @ 2 Nov 2010, 20:52) De 3 luni si ceva de cand am bagat vaselina in cutiuta cu maimute, nu mai trosneste... partea mai grea e sa o desfaci: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=988...dpost&p=2550070 Balama/opritor noua e in jur de 400 lei plus vopsit plus manopera. Multam de raspuns, o sa urmaresc topicul ! |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 17:18 |