Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic

Outline · [ Standard ] · Linear+

[OFERTA] incaltaminte fabrica Zorile Chisinau, Pantofi, ghete iarna interior blana naturala

dragoselu
post 30 Oct 2010, 21:20
Post #1

SB-12-UST

Group: Members
From: Sibiu

Aduc la comanda pantofi si ghete de iarna cu interiorul din blana naturala, cizme de dama, incaltaminte pentru copii, de la fabrica Zorile din Chisinau, Republica Moldova : www.zorile.md , oferta reducere 20% pana pe 7 noiembrie!

Incaltaminte barbati :

Incaltaminte dama:

Incaltaminte copii:

Sa presupunem ca ati alege aceasta pereche de ghete din piele, cu interiorul din blana naturala : pretul este de 1250 lei moldovenesti, care convertiti in lei romanesti ar insemna 337,8 RON (1250 : 0,37 = 337,8 , unde 0,37 reprezinta cursul leu moldovenesc - leu romanesc)! Pretul reflecta calitatea unei perechi de ghete cu interior de blana naturala, in care nu transpiri iarna, nu ingheti de frig!
Sau aceasta pereche : 850 lei MD : 0,37 = 229,7 RON.
Sau acestea (pentru doamne si domnisoare) : 1400 lei MD : 0,37 = 378,3 RON, sau , pretul identic!
, 1900 lei MD = 513,5 RON.
Pentru copii: pretul e 499 lei MD : 0,37 = 134,8 RON.
La aceasta suma adaug comisionul meu de 20 de RON (deplasare la magazin, vama) si la care se mai adauga si taxa de expediere (la aprecierea clientului, prin posta obisnuita sau curier rapid). Pentru comenzile primite din Galati ma deplasez personal la domiciliul clientului!

Comenzile le faceti aici, prin PM sau la adresa de e-mail / messenger nunuismul@yahoo.com , urmand a va raspunde, a va oferi alte detalii. Ofer si cer seriozitate.

Dragos

This post has been edited by cmandrei: 1 Nov 2010, 08:49

--------------------
Volkswagen Passat TDI 1996 - GL-11-UST
[SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bobo77
post 30 Oct 2010, 21:41
Post #2

...........................

From: Mangalia

Pentru copii de 1,5-2 ani ce aveti? adica de la nr 21-23.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 mpi 2008 ph 2 - CT _ _ _ _
Multa lume,putini oameni...
+
dragoselu
post 30 Oct 2010, 21:53
Post #3

SB-12-UST

Azi i-am luat baietelului meu (are 2 anisori) aceasta pereche de ghete de iarna, cu interiorul din blana naturala : http://zorile.md/content/811 , recomand numarul 27 pe negru sau pe mov deschis daca aveti fetita (are un mic ornament metalic in forma de floare, il puteti scoate in caz ca nu va place), daca ii puneti o pereche de sosete mai groase sau chiar doua in zilele mai geroase, vin perfect! Va spun ca nu mai vroia sa i le dau jos, atat de bucuros era in ele! smile.gif

This post has been edited by semit: 31 Oct 2010, 14:09

--------------------
+
bobo77
post 31 Oct 2010, 11:28
Post #4

...........................

From: Mangalia

Mai mie imi terbuie maxim 23, ce naiba nu-i iau sa fi e gasca cu papucii (are un an si 6 luni) voi sunteti mai mari.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 mpi 2008 ph 2 - CT _ _ _ _
Multa lume,putini oameni...
+
dragoselu
post 31 Oct 2010, 11:35
Post #5

SB-12-UST

Eu v-am oferit o idee, un sfat, nu sa fie in gasca cu copilul meu... Dvs. va ganditi mai departe, va puteti uita si pe sit-ul lor, sa alegeti un numar si model de incaltaminte care s-ar potrivi copilului dvs. Mai normal e sa nu influentez alegerea facuta de dvs. spre a nu va nemultumi in caz ca incaltamintea e prea mica sau prea mare. Imi spuneti daca doriti un anume produs sau nu.

This post has been edited by dragoselu: 31 Oct 2010, 12:07

--------------------
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th May 2025 - 00:07
Dacia