[OFERTA] incaltaminte fabrica Zorile Chisinau, Pantofi, ghete iarna interior blana naturala
![]() ![]() |
[OFERTA] incaltaminte fabrica Zorile Chisinau, Pantofi, ghete iarna interior blana naturala
dragoselu |
![]()
|
||
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pentru copii de 1,5-2 ani ce aveti? adica de la nr 21-23.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Azi i-am luat baietelului meu (are 2 anisori) aceasta pereche de ghete de iarna, cu interiorul din blana naturala : http://zorile.md/content/811 , recomand numarul 27 pe negru sau pe mov deschis daca aveti fetita (are un mic ornament metalic in forma de floare, il puteti scoate in caz ca nu va place), daca ii puneti o pereche de sosete mai groase sau chiar doua in zilele mai geroase, vin perfect! Va spun ca nu mai vroia sa i le dau jos, atat de bucuros era in ele! ![]() This post has been edited by semit: 31 Oct 2010, 14:09 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Mai mie imi terbuie maxim 23, ce naiba nu-i iau sa fi e gasca cu papucii (are un an si 6 luni) voi sunteti mai mari.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
dragoselu |
![]()
|
Eu v-am oferit o idee, un sfat, nu sa fie in gasca cu copilul meu... Dvs. va ganditi mai departe, va puteti uita si pe sit-ul lor, sa alegeti un numar si model de incaltaminte care s-ar potrivi copilului dvs. Mai normal e sa nu influentez alegerea facuta de dvs. spre a nu va nemultumi in caz ca incaltamintea e prea mica sau prea mare. Imi spuneti daca doriti un anume produs sau nu.
This post has been edited by dragoselu: 31 Oct 2010, 12:07 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 00:07 |