Cine este vinovat?
![]() ![]() ![]() |
Cine este vinovat?
Iulikk |
![]()
|
||
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Attached thumbnail(s) Untitled.png ( Size: 2.13mb ) Number of downloads: 480 |
||
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.644 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
masina neagra... neacordare de prioritate, soferului i se suspenda permisul.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
@Iulikk : Tu ai carnet?
|
--------------------
Fara
roti
- 2010
fara ipocriti
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
el inca spera, ca multi altii, sa il scoata pe celalalt vinovat din cauza ca avea viteza.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Nu conteaza ce viteza avea, masina neagra clar vinovata, permisul jos soferul vinovat.
Asta e un caz extrem de clar, ar trebui sa nu puna semne de intrebare nimanui. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
si totusi la fiecare accident de genul asta exista prietenii victimei care fac scandal... a mai fost un accident in dristor de n-am primit la mesaje si petitii de semnat ca ala cu audi era vinovat ca avea nu stiu ce viteza nu golfu ca nu s-a asigurat si unu si-a omorat 1 prieten iar pe alti 2 i-a bagat in spital... probabil ca sa nu se simta prost altfel nu imi explic.
This post has been edited by rtBK: 27 Oct 2010, 22:35 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
"stearsa" unde? A apucat sa treaca si a fost lovita in spate sau s-a incadrat sa faca stanga in scuar si a fost lovita la partea din fata. Nu ca ar avea importanta, tot vinovat e cel cu masina neagra.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Clar soferul din masina neagra e vinovat, permis saltat, va da testul de 13 din 15.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
masina rosie,clar!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
pentru simplu motiv ca e rosie !
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(paul_p @ 27 Oct 2010, 23:08) Da. Stiu ca masina neagra este vinovata, dar nu eram sigur daca va conta si viteza celeilalte masini. QUOTE(Andy_ACS @ 27 Oct 2010, 23:32) Nu conteaza ce viteza avea, masina neagra clar vinovata, permisul jos soferul vinovat. Asta e un caz extrem de clar, ar trebui sa nu puna semne de intrebare nimanui. 28 Oct 2010, 01:15: PS: Se poate inchide. Multumesc. This post has been edited by Iulikk: 28 Oct 2010, 00:15 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Si totusi, poate sa se stabileasca culpa comuna, stiu in caz asemanator. Poate va mai aduceti aminte de accidentul de pe Camil Ressu de acum doua luni...
http://observator.a1.ro/observator19/A-ava...tura_19392.html Ursuletul circula cu viteza pe bulevard iar Ford-ul a iesit de pe Ilioara, ambii au fost scosi vinovati. |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
- AGXXMAV / AGXXVAB
.
|
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
Neacordare de prioritate, de asemenea "nu conteaza viteza". Va da examenul de 15 puncte pe care l-am dat si eu
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- ...
2007
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Asa cum au spus si cei de mai sus, masina neagra vinovata pt neacordare de prioritate.
@BZN: in acest caz nu prea s-ar da culpa comuna, vizibilitatea in locul evenimentului era foarte buna... |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.644 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Ca sa incheiem... depinde cine are PILE sau da SPAGA.. Vinovatul poate fi incadrat la neacordare de prioritate sau neasigurare la schimbarea directiei de mers.... sanctiuni diferite, fapte diferite...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 28 Oct 2010, 05:49) Se da situatia urmatoare: O masina rosie (nu a mea) si o masina neagra. Actiunea s-a petrecut pe Bulevardul Mamaia din Constanta, langa PetromV. Masina rosie mergea dinspre McDonald's spre Mamaia, iar masina neagra a vrut sa vireze stanga, venind din sens opus si a fost "stearsa" de catre "masina rosie". Cine este vinovat? Masina rosie avea ~70-80 km/h, se vad urmele de franare pe asfalt. A fost determinata viteza celeilalte masini din cercetarile politiei? Sau e doar o estimare a celor implicati?L.E. Oricum neagra e clar vinovata pentru provocarea accidentului prin neacordarea de prioritate la schimbarea directiei de mers. Ca o sa iasa culpa comuna se poate discuta, dar cumva separat. This post has been edited by adip: 28 Oct 2010, 09:19 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Pai si chiar daca se demonstreaza ca masina avea viteza, mai mult de o amenda pentru depasirea vitezei nu cred ca poate sa primeasca.
This post has been edited by Shush: 28 Oct 2010, 10:08 |
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
2008 Reference 1.6 Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Iulikk |
![]()
|
Am fost cu colegul meu la politie. El a iesit nevinovat, iar cel cu masina neagra, un Opel, am inteles, a iesit vinovat pentru neacordare de prioritate, 60 de zile pe tușă. Problema este ca asta are asigurare la Euroins...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Preferai sa nu aiba deloc? E totul legal, nu toti au bani de dat triplu la Generali sau Tiriac.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Iulikk |
![]()
|
Nu stiu, nu prea imi pasa. Eu am avut de-a face cu Euroins, dar a fost Ok tot (bine... am avut doar de schimbat bara spate), dar am citit pe aici pe forum despre ei lucruri nu tocmai bune.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@aleksanders - Oricum nu poti da in judecata euroinsul, decat pe soferul vinovat daca nu iti recuperezi prejudiciul de la asigurarea lui.
Dar asta e alta discutie. Eventual ala poate da in judecata euroins, ca avea asigurare si nu s-a respectat contractul, dar asta e alta discutie @Iulikk - tot e bine si asa, noroc ca nu a avut la carpatica... Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.755 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
De aia prefer RCA si CASCO la asiguratorii cu renume. Va zgarciti la 70-80 de lei pe an, dar daca se intampla ceva si asiguratorul vostru nu plateste iar pagubitul va da in judecata o sa va schimbati opinia.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu o sa te dea nimeni in judecata daca ai polita valabila, indiferent de societate, esti acoperit. Si mai pune un 0 la aia 70 ron pe an...normal ca am preferat RCA la Astra cu 300 ron pe an, si nu la Alianz unde pentru aceasi masina, acelasi sofer era aproape 1000 ron, e vorba de Matiz.
La motor de 1.8 e 560 ron la Astra vs 1700 ron /an la unul cu renume ![]() This post has been edited by argon: 28 Oct 2010, 13:01 |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Recent am avut de-a face cu Euroinsu. Era vorba de o dauna totala la vreo 10-12 mii de ieuro. Treaba a mers exemplar, banii au fost virati in cont in mai putin de o luna de la producerea accidentului. Deci...
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Eh, oricum nu trec masini scumpe orin Deva, o sa plateasca astra.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
QUOTE(marksman @ 28 Oct 2010, 13:52) De aia prefer RCA si CASCO la asiguratorii cu renume. Va zgarciti la 70-80 de lei pe an, dar daca se intampla ceva si asiguratorul vostru nu plateste iar pagubitul va da in judecata o sa va schimbati opinia. eu zic ca daca esti sofer adevarat, nu poti sa faci o dauna mai mare de schimbat o bara sau o aripa, revopsit, etc. ; ca sa ajungi in balamucuri, trebuie sa lovesti bine de tot o masina veche, dar sa intri tare de tot, gen de pe cedeaza sau ceva... or asa ceva nu are cum sa se intample daca esti intreg la minte |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 28 Oct 2010, 13:56) ![]() Doar ca e plin de cazuri d-astea prin practica juridica in care unii au si fost obligati sa dea bani ca societatile de asigurare nu le-au acoperit tot prejudiciul pagubitilor... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 00:17 |