TV lan ready - wireless, windows 7 -home cinena & tv lan ready
![]() ![]() ![]() |
TV lan ready - wireless, windows 7 -home cinena & tv lan ready
gabynew1 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 19 November 06 From: Bucharest ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
- B-07-YTH
Fidji - 2003
|
|||
Abo |
![]()
|
![]() Planificarea atentă nu poate înlocui norocul chior. Group: Members Posts: 288 Joined: 14 August 10 From: Codlea/Brasov ![]() |
SeveTV Gold Edition 4.31 ... eu asta il folosesc pentru Tv pe PC ... am auzit pe cineva dar e scumpa toata distractia ...
|
--------------------
Renault
Megane Hatchback
- BV 92 ABO
2005 1.5 dCi 82 CP
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Gabi, eu am citit pe net cateceva mai de mult.
Se baza pe platforma winxp dar cred ca tot acelasi drac e. Se ia una bucata win xp mediacenter 1 bucata telecomanda universala 1 bucata home cinema 1 buc tv Ce trebuie sa ai la indemna pentru toata aparatura ta: http://computershopper.com/peripherals/rev...-remote-control Pe langa asta iti trebuie un program ( si imi pare f rau ca nu mai retin ) care sa-ti configureze butoanele de pe telecomanda in windows. Ma interesez si revin cu numele ( asta daca sunt mai rapid ca tine ) |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Sunt putin off topic, pentru ca nu iti pot da informatii sau pareri despre ce cauti tu, dar eu am asa ceva si sunt extrem de multumit.
Se poate conecta la internet (din pacate n-are wi-fi integrat dar ii poti pune un dongle) si citeste mkv-urile si avi-urile excelent. Personal, ideea de a naviga internetul pe TV mie nu imi place. Am incercat pe Playstation, cu tastatura si mouse wireless si tot aiurea mi s-a parut. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
gabynew1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 19 November 06 From: Bucharest ![]() |
nevoile mele se rezuma la capacitatea de a imi urmari serialele TV trase de pe torrents pe tv ..fara sa stau sa le mut pe un stick sau dvd.
o sa trec pe la emag sa vb cu baietii pe acolo sa vezi ce mi bag in ceata ![]() mi-ar placea sa vad undeva un working demo.. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- B-07-YTH
Fidji - 2003
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
E cea mai simpla si mai ieftina metoda, avand in vedere ca acel player ruleaza mkv-uri 1080p perfect.
Inteleg ca e enervant sa tot faci dvd-uri, dar cu un stick e extrem de simplu. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 01:18 |