World Cup 2010- Africa de Sud, Vuvuzela- Jo'bulani
![]() ![]() ![]() |
World Cup 2010- Africa de Sud, Vuvuzela- Jo'bulani
semit |
![]()
|
||
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) 500px_2010_fifa_world_cup_logosvg.png ( Size: 63.59k ) Number of downloads: 597 2010collage.jpg ( Size: 218.3k ) Number of downloads: 645 FIFA_World_Cup_trophy.png ( Size: 653.66k ) Number of downloads: 625 7357.2010_2D00_World_2D00_Cup_2D00_Match_2D00_Schedule.jpg ( Size: 368.78k ) Number of downloads: 630 |
||
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|||
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
Ce stadioane au astia...
![]() |
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Pe alea se joaca mai mult Rugby
![]() p.s.: Go England! This post has been edited by DrK: 12 Jun 2010, 16:22 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa reamintim ca ungurii au vrut sa depuna candidatura impreuna cu noi, dar au renuntat pentru ca nu eram in stare sa facem 4 stadioane
![]() Diseara Anglia-SUA ![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Cine credeti ca v-a castiga trofeul?Eu merg pe mana Argentinei.
![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
- Brazilia are un alt joc fata de cum am fost obisnuiti.. defensiva solida, mjloc serios, atac speculativ..
- Argentina nu stiu cum se va descurca impotriva echipelor adevarate.. - sunt fan Angllia.. dar fara Beckham nu ma mai intereseaza+Anglia nu a mai avut portari de la Seaman incoace - Franta -praf - Italia- praf - Germania-tari - Spania- ii vad cel putin in semifinale cu Germania, Brazilia si Argentina - Serbia- sper sa faca surpriza |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Apropo de stadioane si de tara bananiera ce suntem ... au mai facut astia ceva la stadionul23 August ?
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Cu cât trece mai repede cu atât mai puține manifestări de maimuțe primitive.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(semit @ 12 Jun 2010, 17:31) - Argentina nu stiu cum se va descurca impotriva echipelor adevarate.. - sunt fan Angllia.. - Franta -praf - Italia- praf - Germania-tari - Spania- ii vad cel putin in semifinale cu Germania, Brazilia si Argentina 1.Nu se va descurca.. 2.Si eu..dar o sa traga din greu in seara asta..americanii au crescut mult....ambitie la mijloc..etc 3.Franta incepe slab si termina in semifinale ori castiga trofeul 4.Italia ..idem cu Franta 5.Germania o vad in finala.. ![]() 6.De acord...dar Argentina nu cred ca are sanse sa ajunga in semifinale...are jucatori buni...dar parca le lipseste conditia fizica..nu stiu ce sa zic..le lipseste ceva.....era gata gata sa termine egal astazi... Oricum..un lucru bun campionatul asta...bere...masina nemiscata...margelina (pt conoscatori... plus b minus s ) ![]() ![]() This post has been edited by M i h a i: 12 Jun 2010, 19:37 |
--------------------
------
------
------
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
petre 1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 10 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Subscriu ssilviu,sper sa se termine cat mai repede circul asta.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5dci 2007
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
ce le-as baga trompetele alea pe gat la africani....
|
--------------------
Sedan
Negru
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Trompetele alea le dau gratis la intrare.
Eu credeam ca le dau doar africanilor cand joaca ai lor, dar vad ca le dau tuturor ![]() Aseara am tinut cu USA ![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.022 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
DrK |
![]()
|
Apropo, credeti ca marele messi i-a cerut autograf portarului advers la sfarsit de meci?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
semit |
![]()
|
Grecia.. mai slabi decat Victoria Branesti
Serbia- penibili, au numai talente in cap baietii dar pe teren se dau cap in cap.. si totusi ne-au dat 5-0.. ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu cum o sa fie CM-ul asta mai incolo, in special in meciurile eliminatorii de dupa grupe, dar acum este o mare vrajeala. Meciuri extrem de slabe, cred ca si LIGA noastra e mai animata....
La Algeria-Slovenia am adormit prin repriza I si m-am trezit pe la sfarsitul reprizei a doua. Eram de parere ca cu o echipa cum avem in prezent, noi romanii nu aveam ce cauta la CM pt. ca riscam sa fim ciuca batailor, dar la ce nivel s-a jucat cel putin pana acum......ne-am fii incadrat fara griji. ![]() Comentatoriii TVR -ului sunt de toata jena, acum de ex. ma uit la Germania-Australia ( 4-0 in momentul asta ) si comentatorul deja m-a disperat......"MANSCHAFT" in sus, "MANSCHAFT" in jos, ma intreb daca mai stie si alt sinonim pt. echipa Germaniei. Pe la pranz mai era unu'...parca Sorin Hobana, care zicea ceva de genul " ne pregatim sa intram in minutul 6"...ma intreb ce mari pregatiri trebuie facute... Sa vedem mai incolo, sunt interesat de Spania si Olanda, sun tare curios sa vad cum joaca. Pana acum nu m-a impresionat nicio echipa in mod special, poate Germania sa zic ca a jucat ceva fotbal dar la ce adversari au avut sau mai bine zis n-au avut...e inca prea devreme sa-mi fac o parere. Aaaa ca mi-am amintit. Sa le bag si eu pe gat sau eventual in trei litere care incep cu C si nu este vorba de "cot".....trompetele alea sa vad cum sufla in ele atunci ca m-au disperat. ![]() This post has been edited by vallixx: 13 Jun 2010, 22:29 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
CRY 79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.974 Joined: 25 April 09 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(vallixx @ 13 Jun 2010, 23:25) Nu stiu cum o sa fie CM-ul asta mai incolo, in special in meciurile eliminatorii de dupa grupe, dar acum este o mare vrajeala. Meciuri extrem de slabe, cred ca si LIGA noastra e mai animata.... Pai normal ca este mai animata, ca mai este si Jiji, Borcica, Coposul, Corleone pe acolo.... |
--------------------
Renault
Trafic
- SB 10 KXF
Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi With under cover face.
|
|
semit |
![]()
|
portarii sunt niste idioti, se c..ă pe ei ei ca Jabulani, Jabulani, dar portarii Angliei si Sloveniei sunt niste IDIOTI, minge dreapta, usoara, drept pe portar fara nici o traiectorie ciudata, o scapi ca bou' in poarta! hai sictir portarii lu' peste...
Valixx are dreptate, fooooooarte multe meciuri foarte slabe spre penibile, sa speram ca odata intrarea in competitie e achipelor mari si fazele eliminatorii sa vedem si fotbal |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
CRY 79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.974 Joined: 25 April 09 From: Sibiu ![]() |
Germania - Australia 4 -0. Germania este una din candidate la titlul mondial. I-a rupt pe australieni.
|
--------------------
Renault
Trafic
- SB 10 KXF
Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi With under cover face.
|
|
DrK |
![]()
|
posibil ca peste vreo 2-3 saptamani sa vedem si fotbal
![]() Australia are jucatori si as putea paria pe masina ca ne-ar fi batut pe noi de nu am fi stiut pe unde e poarta... In meciul asta mijlocul nu a existat iar germanii au avut niste scheme de joc mult prea bune. Pana si internationalii buni ai australiei nu au facut fata la tipul de joc. Germania daca intalneste o echipa cu mijloc mai bun sau la fel de bun nu mai misca ca aseara ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Jabulani ca Jabulani, e criticata la greu, dar mie mi se pare nesimtire.
Jucatorii aia, platiti pe zeci de milioane ar trebui sa stie sa joace si cu minge "de 35" ![]() Portarii dau vina pe minge pentru toate gafele lor, are dreptate semit. In plus se zice ca avantajeaza atacantii si nu portarii....acu ce sa zic, cu portarii cam slab pana acum la CM, dar nici cu atacantii nu mi-e frica.... In plus...ambele echipe joaca cu aceeasi minge....faza asta imi aduce aminte de meciul unde am luat bataie de la Norvegia sau Danemarca, nu mai tin minte exact si dupa meci toata lumea a inceput ca vezi doamne era nisip pe teren..... Sa mori tu ...si aia nu aveau nisip???...sau era numa pe jumatatea noastra dupa care la pauza s-a mutat dincolo de la vant... ![]() La fel si cu mingea asta, daca esti bun...e foarte buna, daca esti varza...atunci clar, e mingea de vina. ![]() This post has been edited by vallixx: 14 Jun 2010, 09:06 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
unde gasesc si eu o vuvuzela? vreau sa imi pun pe masina
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
babanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 696 Joined: 23 March 07 From: Constanta ![]() |
eu mizez pe Olanda.e timpul sa ia si ei un mondial.
|
--------------------
Seat
Altea 2.0 TDI
FR 170CP DONEZ CETATENIA ROMANA
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
DrK |
![]()
|
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
remesh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 528 Joined: 1 May 08 From: Braila ![]() |
@vallixx - tare aia cu mingea "de 35" alea insa erau foarte bune dar si ceva mai scumpe decat alea "tip ou"
This post has been edited by remesh: 15 Jun 2010, 09:50 |
--------------------
Renault
Megane 3 ST
2013 / ex M2 2007 / Ex. Clio 2 decat mult si fara rost, mai bine putin dar prost
|
|
UXE |
![]()
|
ce ma nu va place vuvuzela?
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
Mariusgl |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 320 Joined: 28 September 09 From: Galati ![]() |
Doamne ador sunetul vuvuzelei!!!
RUSINE ITALIA!!! ![]() |
--------------------
Renault Megane
Business Line
- GL-35-MRS
1.6 16v 2008 Bă!Aprinde naibii farurile alea că-i noapte!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 19:18 |