rovinieta, se transmite la schimbare de proprietar?
![]() ![]() ![]() |
rovinieta, se transmite la schimbare de proprietar?
tribunul |
![]()
|
||
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
||
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|||
tibitu |
![]()
|
![]() slab Group: Members Posts: 384 Joined: 13 July 05 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Schumi @ 26 Oct 2010, 09:08) Pana la urma am cumparat sambata noua rovinieta, in urma unor telefoane date cunostintelor care lucrau in domeniu si care toti mi-au spus ca trebuie alta rovinieta la schimbare de proprietar iar daca cealalta este valabila, vechiul proprietar isi poate recupera suma ramasa Din pacate nu se mai recupereaza nimic in cazul vanzarii, cum ar fi normal, cum este la rca. Platesti un serviciu in avans, nu mai beneficiezi de el si totusi ramai cu banii dati. Am primit o adresa in acest sens pentru ca mai aveam 9 luni platite si m-am interesat. |
--------------------
Nissan
MICra
2011
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
cine ti a refuzat returnarea, cnadnr? nu vad de ce totusi.. se poate un scan de la comunicare? multumesc
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
Schumi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 308 Joined: 30 April 07 From: undeva langa Bucuresti ... ![]() |
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 1.4 MPI + GPL 82 CP
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
Rovinieta rămâne valabilă dacă s-a schimbat proprietarul dar mașina a rămas cu aceleași numere?
Am trimis un mail la CNADR dar n-au catadicsit să-mi răspundă! This post has been edited by leinad: 11 Jan 2011, 19:00 |
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
@leinad, vezi aici
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=2694692 Daca ai si chitanta sau factura pe care a primit-o vechiul proprietar cand a cumparat rovignieta, este bine. Ai la tine si contractul de vanzare-cumparare a masinii care si-a pastrat numerele si binenteles talonul, toate acestea dovedesc fara dubiu si la un control, ca esti de buna credinta. |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
Schumi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 308 Joined: 30 April 07 From: undeva langa Bucuresti ... ![]() |
asa inteleg si eu din raspunsul CNADNR, ca e valabila daca nu s-au schimbat numerele
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 1.4 MPI + GPL 82 CP
|
|
tibitu |
![]()
|
![]() slab Group: Members Posts: 384 Joined: 13 July 05 From: bucuresti ![]() |
raspunsul oficial privind recuperarea contravalorii rovinietei in cazul instrainarii
raspuns_rovinieta.jpg ( Size: 159.14k ) Number of downloads: 1305 |
--------------------
Nissan
MICra
2011
|
|
aicidincolo |
![]()
|
![]() in timp ce tu citesti eu ma plimb cu masina ! Group: Members Posts: 161 Joined: 13 March 05 From: Valcea&Bucuresti ![]() |
QUOTE(tibitu @ 3 Jan 2011, 17:16) Din pacate nu se mai recupereaza nimic in cazul vanzarii, cum ar fi normal, cum este la rca. Platesti un serviciu in avans, nu mai beneficiezi de el si totusi ramai cu banii dati. Am primit o adresa in acest sens pentru ca mai aveam 9 luni platite si m-am interesat. in cazul in care am vandut masina, masina a fost radiata de pe numele meu, iar numerele le folosesc pe alta masina aceeasi categorie autoturism rovignieta a ramas valabila? cand au facut rovinieta au scris marca model culoare? ca de la logan alb la mercedes rosu tot auoturism e |
--------------------
DACIA
LOGAN
2006
- VLxxXXX chestii de tabla vopsita cu 4 roti care ar trebui sa se invarta
|
|
adilehanceanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 1 June 07 From: București ![]() |
QUOTE Eu nu mi-am luat alta cand am cumparat masina. E drept, nici nu m-a oprit nimeni sa ma intrebe de ea, dar cat timp e scris VIN-ul pe chitanta si nu numele propietarului nu vad problema. Eu din asta înțeleg că rovigneta e a mașinii, nu a numărului sau a propietarului... |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI 2007
|
|
leutul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 8 September 10 ![]() |
Pe centura Bucuresti trebuie rovigneta, denumirea exacta a arterei este: Drumul National Centura Mun. Bucuresti
![]() This post has been edited by leutul: 7 Feb 2011, 13:39 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,4 MPI+GPL
2005
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu conteaza cum se numeste drumul, ci daca e inauntrul sau in afara localitatii (bucuresti, in cazul de fata). Si drumul care trece prin Cocirlatii de Sus poate fi national, dar localnicului nu-i trebuie rovigneta daca nu depaseste indicatorul cu inceput sau sfirsit de localitate.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 11:07 |