KOREA GP, Detalii despre circuit
![]() ![]() ![]() |
KOREA GP, Detalii despre circuit
centurion |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.043 Joined: 8 September 12 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Inca nu s-a terminat
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
După SC2, cursa a prins ceva culoare. Lupta piloților din America de Sud, dar mai ales lupta dintre Hulkemberg - Hamilton - Alonso au animat cursa.
În rest, Vettel de neînvins, Kimi cu puțin noroc locul 2, iar Grosjean a făcut o cursă foarte bună. Una peste alta, Hulkemberg a fost omul zilei. Bravo lui! |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.370 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
As mai adauga si startul.
Ce foc de tabara a iesit din masina lui Webber si cat de calm se uita la masina. Kimi iar pe locul trei la general. Mercedes s-a apropiat la un punct de Ferrari. Vettel deja are 3 curse avans din 5 ramase. Sa vedem daca mai sunt penalizari dupa cursa, au ramas ceva incidente de analizat dupa. |
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Da, am uitat de Webber! Mult calm pe omul ăsta! Păcat că pleacă din F1, mai putea încerca măcar un loz. Deși insipid și inodor, prea modest uneori pentru F1 (și la propriu dar și la figurat), a arătat de câteva ori că e un adevărat pilot.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Vettel, ca de obicei, fuge imediat si s-a terminat.
Webber, atata ghinion nu am vazut. Hulkenberg, foarte tare cursa, cu o masina rapida si tractiune cacalau ca pana si Ham a comunicat asta. Misto faza cu aripa fata la Rosberg. In ce hal s-a desprins Kimi, cursa buna. Inginerii cam golani cand ii spuneau lui Grosjean "race him". Oricum, mi-a placut depasirea superagresiva a lui Kimi asupra lui Grosjean. 5 curse disponibile 125 puncte maxim, Vettelul cu 77 avans. Daca si la Suzuka merge la fel se cam termina dupa aia. |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
gabize |
![]()
|
S-a cam terminat de prin Ungaria. Da no, suntem datori să sperăm
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Locul 9 lui Alonso si s-a terminat. Cica pleaca si Brawn de la Mercedes. Se pare ca il vrea Honda la McLaren.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:49 |