Samsung Galaxy-S, I9000
![]() ![]() ![]() |
Samsung Galaxy-S, I9000
rtBK |
![]()
|
||
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Poti sa iti pui 2.3.3 fara probleme ... nu vad de ce un anunt din presa te-ar putea opri.
Eu unul am ginger 2.3.3 de ceva timp si nu am experimentat probleme cu el ... Sau tu vrei neaparat update oficial, cu surle si trambite ? |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Ca sa se miste mai greu , de aceea vrea prin kies. Nu imi vine sa cred cat de nebun eram si eu ca asteptam update prin kies. xda este tatal lor.
|
--------------------
------
------
------
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
De la Vomafone:
A aparut o chestie noua, Software update (la Settings/About phone), care merge dupa ce te înregistrezi la Samsung. Sau era si înainte si ma însel eu? ![]() This post has been edited by Markos: 28 Apr 2011, 11:18 Attached thumbnail(s) SC20110428_113855.jpg ( Size: 123.05k ) Number of downloads: 558 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Vad ca chitrosii de al vomafon nu-l lasa sub 11 milioane si asta la abonament de 70 ron pe luna timp de 24 de luni, pe cand la liber se gaseste la altii de ex. aia din Ploiesti sa nu fac reclama cu 1400 ron
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(argon @ 28 Apr 2011, 14:10) Vad ca chitrosii de al vomafon nu-l lasa sub 11 milioane si asta la abonament de 70 ron pe luna timp de 24 de luni, incearca la oringi .la 70 ron pe luna este cu 700 lei. A fost si 500 lei ![]() Din pacate Galaxy 2 este ditamai paleta de ping pong(precum desire hasde) .La capitolul rezolutie display nu vad un + .Doar la camera.Iese dinu calcul pt o achizitie viitoare. This post has been edited by M i h a i: 28 Apr 2011, 14:52 |
--------------------
------
------
------
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE Battery Standard battery, Li-Ion 1650 mAh Stand-by Talk time Oare de ce nu au dat și datele astea? ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Și primul review: http://www.engadget.com/2011/04/28/samsung...xy-s-ii-review/
|
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Quadrant ala are vreo noima sau e la shto? Ca mie îmi da cam 1500 de puncte, peste Nexus One 2.2+
![]() This post has been edited by Markos: 29 Apr 2011, 00:57 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Nu e foarte relevant în cazul procesoarelor dual core. Din punctul meu de vedere nu e relevant in general.
|
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
Am instalat azi pe zmartfon Kies Air. E misto
![]() Pana acum foloseam pt transferul wireless SwiFTP. Kies Air face acelasi lucru, dar arata mai misto în browser ![]() This post has been edited by Markos: 29 Apr 2011, 19:29 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Scapat de la 30 cm pe ciment, cand am urcat in masina, a iesit din husa si a cazut din buzunar, aterizat direct pe ecran. Rezultat >>>
LE > este asigurat la Orange, pentru de toate, cica. This post has been edited by dr_mKe: 6 May 2011, 20:38 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Pai si ce? Iti trebuia neaparat?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ehe dac` avea auspuff si spoiler nu patea nica`
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
CUm poti sa-l scapi de la 30 de cm, ca ai totusi 2 metrii si, nu esti Adrian Minune..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
M i h a i |
![]()
|
|
--------------------
------
------
------
|
|
argon |
![]()
|
Legile fizicii, daca-l tii in mana cu ecranul in jos, pica pe spate, dar atunci nu mai vezi..au testat la televizor cu painea unsa care pica cu untul in jos.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da' tu în realitate ai testat?
Ontopic: d'aia e bună o carcasă de silicon; se strică în interior eventual, da' pe afară e giugiuc. Ca-n bancu' ăla cu centura de siguranță: zici că doarme! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
argon |
![]()
|
Eu am testat cu felia de paine, daca o ti cu untul in sus, si o scapi, face o intoarcere si pica cu untul in jos, la fel cu telefonul, daca-l ti cu ecranul in jos si te holbi la spate, si-l scpai, pica bine, cu ecranul in sus
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
^
![]() ![]() edit: Apropo, arata frumos rau Galaxy-ul 2. Forma pare identica cu cea de iPhone 4, dar in rest, e foarte haios telefonul. This post has been edited by A l e x: 7 May 2011, 10:38 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Daca pica cu ecranul in jos si aterizeaza fix pe o pietricica, nici husa huselor din silicon nu ajuta. Eventual cea de piele, din care dansul a alunecat inainte sa cada pe jos
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(argon @ 6 May 2011, 21:47) Legile fizicii, daca-l tii in mana cu ecranul in jos, pica pe spate, dar atunci nu mai vezi..au testat la televizor cu painea unsa care pica cu untul in jos. ![]() Pică mereu pe ecran pentru că aia este partea cea mai grea a telefonului! Oricum l-ai ține tot pe ecran ajunge până la urmă! Este NORMAL să fie așa! ![]() ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 7 May 2011, 11:05 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nu fi rau, cosmine, omul a facut diverse teste cu felii de paine.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 7 May 2011, 12:04) ![]() Pică mereu pe ecran pentru că aia este partea cea mai grea a telefonului! Oricum l-ai ține tot pe ecran ajunge până la urmă! Este NORMAL să fie așa! ![]() ![]() Nu neaparat ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Daca pica pe ceva cum ar fi o piatra, clar de duce dracu' macar un strat de pe display. Mie mi-a crapat plasticu' care acoperea display-ul la un mai vechi 3110c dupa ce mi-a cazut din buzunar pe un maner care deschide o usa de la birou cu unghi cam ascutit indreptat in sus, de la fabuloasa distanta de maxim 10 centimetri.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 7 May 2011, 12:04) ![]() Pică mereu pe ecran pentru că aia este partea cea mai grea a telefonului! Oricum l-ai ține tot pe ecran ajunge până la urmă! Este NORMAL să fie așa! ![]() ![]() Nu zau? te juri ca bateria nu e mai grea? |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
dr_mKe |
![]()
|
La cat este de plat telefonul conteaza enorm, sunt sigur ! Mediocrule !
|
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 00:09 |