Samsung Galaxy-S, I9000
![]() ![]() ![]() |
Samsung Galaxy-S, I9000
M i h a i |
![]()
|
||
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
------
------
------
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Da' si la mine merge ok. N-am lag, folosesc frecvent vocea, dar si IMu'...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.317 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Desire HD ... YM merge foarte ok ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eu nu folosesc YM ci IM+
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(M i h a i @ 1 Mar 2011, 10:35) samsung shit Romania.Nu mai astepta , ai xda Pe ''ecler'' mergea dezastru, pe 2.2 merge ok , pe 2.2.1 incarca in maxim 3 secunde si am destule contacte Sa fac clip?sa vezi cat de repede se incarca pe galaxy? ![]() Dupa cateva luni de ecler am zis ca trebuie o schimbare.Eu nu prea sunt adeptul modificarilor software dar pana la urma am pus si eu cele 3 taste plus 2.2.1 .Recunosc - am avut suport tehnic de la ssilviu plus recomandari de la 2dor. Multam' ![]() ![]() Ha ha, si stateai cu el stoc, iar eu iti tot spuneam ca e clar mai rapid cu 2.2.1...bine ca pana la urma ai trecut si tu de partea intunecata a fortei (to the Dark Side). |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(DragosP @ 1 Mar 2011, 06:37) Eu folosess Slick pentru IM ca asa m-am obisnuit, dar ieri vroiam sa testez si eu partea de voice de la Yahoo Messenger. Dar tinand cont ca mergea cum mergea l-am dezinstalat ![]() This post has been edited by Shush: 1 Mar 2011, 11:37 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
2.3.2 nu va tenteaza?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Totusi, pierderea garantiei la instalarea altui firmware ma sperie sa fac vreun pas in directia asta. Riscul de a prapadi un telefon care costa cat un laptop exista.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Daca citesti de doua ori inainte sa te apuci de ceva riscurile tind spre 0.
Poti sa ii pui foarte usor rom-ul oficial la loc si nu pierzi garantia. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
De acord, riscul tinde spre zero dar nu va fi niciodata zero. Poti sa-l prapadesti si facand update oficial Kies, evident, dar in cazul asta merg sageata la service cu garantia.
Din cate am citit, am inteles ca acest telefon este extrem de greu sa il prapadesti, in ultima instanta putand sa ii confectionezi un asa-zis "rig" care sa il puna inapoi in modul download. Oricum, este evident ca tot asteptand dupa un update oficial, candva tot ma voi enerva si imi va sari mustarul, ma voi inchide o zi in casa si voi citi si voi face tot ce trebuie pentru a avea un telefon perfect functional. Intrebarea mea pentru voi este daca a avut cineva emotii ca si-a prapadit telefonul la vreun moment dat. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Pierzi garantia la tot daca instalezi ceva neoficial? Daca se f...e casca ori displayul ce treaba are software? Din cate am citit nu prea ai cum sa-l ''prapadesti'' software.
|
--------------------
------
------
------
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
ma gandesc ca e ca si cum ai umbla in bios si ai schimba voltaje aiurea pe acolo.. practic nu ai dat cu ciocanu in placa de baza sau in procesor ai umblat doar la soft.
![]() Oricum vad ca si LG si Samsung abia se misca la update-uri, totusi cei de pe xda lucreaza de zor si am inceput sa nu imi mai fac griji ca nu o sa mai am suport din partea producatorului. Totusi, ma intreb daca ei traiesc cu impresia ca la un viitor upgrade tot de la ei o sa cumparam? |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Andrul |
![]()
|
LG Optimus One a primit 2.2.1 inca din decembrie. Samsung si HTC Romania inca asteapta versiunea oficiala a acestuia.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
rtBK |
![]()
|
a primit si 2.2.3 chiar, eu vroiam sa lipseasca 2-ul ala din centru ca sa fiu multumit.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
unde bre ca la mine zice ca 2.2.2 este ultimu prin lg update?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
2.2.1 merge de minune pe Galaxy S, testat personal. Durata de viata a bateriei creste iar telefonul se misca mult mai repede.
|
--------------------
Renault
Clio III
2007
- ...
|
|
rtBK |
![]()
|
my bad 2.2.2
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
M i h a i |
![]()
|
QUOTE(biscu @ 2 Mar 2011, 12:45) 2.2.1 merge de minune pe Galaxy S, testat personal. Durata de viata a bateriei creste iar telefonul se misca mult mai repede. comparat cu ce? cu 2.2 ? In comparatie cu 2.1 tine mai putin bateria garantat.Cu ecler bateria tinea mai mult. Stiu ca am folosit eclerul cateva luni .Iar acum am doua Galaxy ( pe unul 2.2 oficial kies - iar pe unul 2.2.1 xda power ).Am cam vazut punctele tari si punctele slabe ale celor trei variante. ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
Andrul |
![]()
|
Poate sunt eu incapatanat, dar nu prea cred anuntul acesta de pe Facebook:
Samsung Mobile Romania pregateste in decursul acestor zile upgrade-ul la Gingerbread al lui Galaxy S pentru End Users. Va fi disponibil in cursul lunii martie via Kies! Pana atunci va oferim 8 minute de Android 2.3 ![]() http://www.facebook.com/i9000GalaxyS |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Andrul @ 2 Mar 2011, 09:39) Intrebarea mea pentru voi este daca a avut cineva emotii ca si-a prapadit telefonul la vreun moment dat. Da, eu. Zilele trecute am facut update manual la 2.3.3 pe Nexus One. Manual pentru ca telefonul meu vroia un update semnat vodafone, nu Google. ![]() Dupa instalare telefonul a rulat vreo 10-15 minute animatia de start si efectiv nu aveam aer. Norocul meu ca era necesara doar o comanda de wipe cache din recovery. Am ales N1 special sa nu am parte de update-urile intarziate ale altor producatori. Da vodafone tot si-a bagat coada. Noroc ca a fost simplu sa scap complet de customizarea lor. Pare foarte sigura instalarea de rom-uri custom, dar si cand se intampla sa fi exceptia ... |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Shush |
![]()
|
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AlexV @ 2 Mar 2011, 18:00) Da, eu. Zilele trecute am facut update manual la 2.3.3 pe Nexus One. Manual pentru ca telefonul meu vroia un update semnat vodafone, nu Google. ![]() Dupa instalare telefonul a rulat vreo 10-15 minute animatia de start si efectiv nu aveam aer. Norocul meu ca era necesara doar o comanda de wipe cache din recovery. Am ales N1 special sa nu am parte de update-urile intarziate ale altor producatori. Da vodafone tot si-a bagat coada. Noroc ca a fost simplu sa scap complet de customizarea lor. Pare foarte sigura instalarea de rom-uri custom, dar si cand se intampla sa fi exceptia ... Welcome to the Dark side of the Force. |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
M i h a i |
![]()
|
2dore esti haios. ''Bine ai venit in iadul Samsung''
![]() le : stiu ca ai vrut sa spui asta. eu ma gandesc si acum la replica ta de pe topicul cu iphone ![]() This post has been edited by M i h a i: 2 Mar 2011, 19:00 |
--------------------
------
------
------
|
|
2dor |
![]()
|
Mihai, Dark side of the Force este ROOT-ul.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Am fost On The Dark Side Of Force doar vreo ora, ca sa pun un alt custom recovery, dupa instalarea full GIN40, acum e complet stock. Pt root trebuie deblocat bootloader-ul. Momentan.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
biscu |
![]()
|
Accesorii pt SGS a cumparat careva? Suport auto...etc?
|
--------------------
Renault
Clio III
2007
- ...
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Da ... eu
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa stie pe cine intreaba de unde, ce, cat si daca "se merita".
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Andrul |
![]()
|
Cica prin 20 martie apare 2.2.1 oficial la noi, urmat la scurt timp de 2.3. Ramane de vazut cu ce mai trag de timp si operatorii.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
biscu |
![]() ![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio III
2007
- ...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 21:17 |