Spoiler spate, pret
![]() ![]() ![]() |
Spoiler spate, pret
GooDy |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 5 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
|
|||
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
daca tot e pe banii lui, nu are rost sa cauti pe la dezmembrari, du-te direct la serus, sau la cobalcescu si rezolva treaba cu piese originale si totul ca la carte.
la urma urmei omul e de vina, si masina ta ar trebui sa arate la fel cum arata inninte ca el sa te loveasca inca ceva, uitate sub carpetra din portbagaj, eventual scoate roata de rezerva si fi atent sa nu cumva sa ai si tablele indoite pe acolo bafta |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
ickx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 19 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Salut. Ma poate ajuta si pe mine (nu degeaba) cu un spoiler spate de Laguna II Hatchback. As prefera sa fie spart sau oricum lovit iremediabil. Imi trebuie pentru material. Multumesc
|
--------------------
Renault
Laguna II Hatchback
2003 1.9 dci 74 Kw cool
|
|
RLaguna |
![]()
|
![]() Dezmembrari Laguna 2 0767445572 Group: Members Posts: 1.794 Joined: 14 May 10 From: Braila ![]() |
QUOTE(ickx @ 1 Oct 2010, 17:21) Salut. Ma poate ajuta si pe mine (nu degeaba) cu un spoiler spate de Laguna II Hatchback. As prefera sa fie spart sau oricum lovit iremediabil. Imi trebuie pentru material. Multumesc Am eu o bara sparta intr-un colt. De unde esti? This post has been edited by RLaguna: 19 Oct 2010, 11:20 |
--------------------
Renault
Laguna - 2.0 T / 1.9 dci
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 14:24 |