Filtru de polen (habitaclu) la Safrane PH2, Stie cineva cum se schimba?
![]() ![]() ![]() |
Filtru de polen (habitaclu) la Safrane PH2, Stie cineva cum se schimba?
Bo_ |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 2 July 09 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Safrane
- ---
2000, 2.2 dT, Alize
|
|||
MDD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 18 February 06 From: Otopeni ![]() |
Desfaci grila de la stergatoate parbriz in partea stanga (daca nu scoti si bratul stergatorului pasager accesul este mai dificil)si vezi daca este colmatata priza de aer.Daca esti fericitul posesor al unei versiuni cu filtru il cauti la magazinele de specialitate , daca nu ,poti utiliza metoda mea prin a scoate capacul grila si cu un filtru de hota taiat la dimensiuni impiedici praful , frunzele si alte mizerii sa patrunda spre ventilator de unde poate afecta tot sistemul. Bafta
Attached thumbnail(s) 126661SAM1631.jpg ( Size: 120.24k ) Number of downloads: 254 renault_safrane.gif ( Size: 29.6k ) Number of downloads: 267 |
--------------------
Renault
Grand Scenic ,Twingo 2 Initiale Paris bva
2012 Aprilia Scarabeo 500
|
|
Bo_ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 2 July 09 From: Brasov ![]() |
multzam fain MDD
acu' fug la service. am gasit filtru la 60 ron la kritters (in brasov) |
--------------------
Renault
Safrane
- ---
2000, 2.2 dT, Alize
|
|
MDD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 18 February 06 From: Otopeni ![]() |
Off , ce service pentru 3 clipsuri si 2 torxuri de 20. Poate ai comandat degeaba filtrul , trebuia sa verifici vizual daca ai locasul pentru asa ceva.Doar daca mai faci ceva la masina sa te duci la service ...in fine , multa bafta !
|
--------------------
Renault
|
|
Bo_ |
![]()
|
pai alea 2 torxuri erau problema ca nu le am.
service se cheama 2 baieti mai sus de mine care au niste elevatoare, scule, chestii... ca de service ... m-am lecuit. am fost la renault si am facut eu toata treaba. au venit mesteri din alte departamente sa vada si ei minunea... si un nene de la tinichigerie parca isi amintea ca mai vazuse un safrane. nah, in fine, revenind la filtru, de schimbat l-am schimbat da' beleaua tot nu am rezolvat-o. oricum ala vechi era un cimitir de muste si albine adanc ingropate in praf, se cerea schimbat, dar cu ventilatia la maxim... adie usor un vanticel cald... dar nici pe departe cum ar trebui. pentru moment o sa o las asa ca nu incomodeaza tare si o sa revin asupra climatizarii cand ma duc sa completez cu freon. poate s-o pricepe v'unu p'acolo. in alta ordine de idei, nu functioneaza butonul de la inchiderea centralizata de pe cheie. lipsea butonul, i-am pus altul dar nu ii pasa. stii cumva cat e o cheie la renault? am gasit chei de safrane pe ebay dar cred ca tot la renault or trebui programate, deci e posibil sa ies mai ieftin cu o alarma, nu? |
--------------------
Renault
Safrane
- ---
2000, 2.2 dT, Alize
|
|
MDD |
![]()
|
Bun ,vad ca-ti pasa de masina si uite ce poti sa mai incerci: desfaci ventilatorul din habitaclu si vezi ce mai gasesti pe acolo.Probezi daca se invarte la turatie normala si asa ai trecut de primul pas. Referitor la cheie pot sa-ti dau eu o carcasa dar nu rezolvi nimic in plus. Pe aceeasi cheltuiala cu cipul ii pui o alarma simpla si ca utilitate mult mai adecvata(raza de actiune , fiabilitate)
This post has been edited by MDD: 6 Apr 2011, 08:35 Attached thumbnail(s) vent.jpg ( Size: 3.65k ) Number of downloads: 251 ventilateur_de_chauffage_avec_clim_renault_safrane.jpg ( Size: 48.34k ) Number of downloads: 234 |
--------------------
Renault
|
|
Bo_ |
![]()
|
super. merci de sfat.
la cum suna ventilatorul... pare sa bage aer. oricum, dupa ce il dau jos, pot baga un compresor pe instalatie sa mai scoata din dopurile de praf. la cealalta masina am rezolvat problema din greseala... mergeam mai tare si am luat o groapa care mi-a desfundat tot, dar safrane-ul nu merita un asemenea tratament. deci tot alarma e sfanta. am trecut-o si pe asta pe lista de masina nu doar imi pasa,... suntem indragostiti ;;) |
--------------------
Renault
Safrane
- ---
2000, 2.2 dT, Alize
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 06:44 |