Cum se fura bicicletele?, Cu concursul nostru...
![]() ![]() ![]() |
Cum se fura bicicletele?, Cu concursul nostru...
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Constat aici multe "citiri din carti".
Experienta "de strada" cam lipseste. Ce dacu mai, voi credeti ca un hot e ca in filme? Ca sta si asteapta ziua de poimarti ca sa umfle obiectul? Cand dai cu jula trebuie sa fii cat mai rapid si sa ai cat mai putini martori, nu sta nici un hot sa frece lantul 10 minute ziua in amiaza mare in mijlocul orasului, sa se trezeasca cu proprietarul si vreo 3 prieteni usor suparati. Filmul ala e pentru maicute de la manastire, nu pentru traitori in lumea reala. Si ceea ce vreau sa spun, ca vad ca se intelege greu, probabil pentru ca ma exprim eu alambicat, nu pentru alte motive, filmul ala e realizat inselator. Manifestarea "actorului" este de proprietar, nu de hot. Modul de manifestare induce prezumtia de proprietar. Daca venea cu cleste, taia cablurile, se urca pe bicicleta (lasand lantul acolo, taiat) atunci putea fi vorba de "furt". Modul de manifestare din film e de fapt o manipulare. In ce priveste demonstratia proprietatii, la bunurile mobile posesiunea (faptul ca il ai la tine) prezuma proprietatea (adica se prezuma ca esti proprietar). Inlaturarea acestei prezumtii nu presupune demonstratie din partea posesorului ci o demonstratie din partea celui care contesta, care sustine ca posesorul nu e proprietar (cu orice mijloc de proba, acte, martori etc). In cazul de fata vine politia, il intreaba de sanatate/legitimeaza, el spune ca e proprietar si pa si la revedere. Pana nu vine altul sa sustina ca de fapt el e proprietarul, asta e proprietar. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Cei care au facut clipul au vrut sa vada spiritul civic.
Daca erau trecatori cu adevarat hotarati sa nu permita vreun posibil furt sunau la politie si il impiedicau pe respectivul sa taie incuietoarea pana cand ajungea politia si il legitima/lamurea treaba. Nu e o noutate 'descoperirea' ca nu se baga nimeni. De ce sa te legi la cap daca nu te doare, in fond nu e bicicleta ta, nu? Tocmai acum cateva zile 4 golani l-au batut mar pe un tip intr-un fast food pe motiv ca il credeau politist care ii urmareste pe ei, mari suporteri in drum spre un meci. Nimeni nu a intervenit. Fereasca Dumnezeu sa te atace unii pe strada, nimeni nu o sa intervina. E legea junglei. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
mare pacat ca noi n-avem "citizen's arrest"...
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Richelieu @ 20 Oct 2010, 13:05) Ai stabilit tu modul in care vreau eu sa procedez. S-avem pardon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() QUOTE(Andy_ACS @ 20 Oct 2010, 13:45) Taica-miu a zacut vreun sfert de ora plin de sange intr-o statie de autobuz (nu, nu era matol... venea de la munca si si-a luat un pietroi in fata de la un drogat) pana sa cheme doua femei, de pe trotuarul de vizavi, niste gardieni publici.Aia din statie asistau indiferenti. M-am jurat ca nu misc un deget chiar daca moare unu' cu zile langa mine. This post has been edited by vis-a-vis: 20 Oct 2010, 12:55 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
alex_DNK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.795 Joined: 9 May 08 From: Slobozia ![]() |
mare ti-e gradina doamne....si multi prosti traiesc in ea. o ceata de oameni ..care mai de care, nu au fost in stare sa sparga un geam.
|
--------------------
skoda
octavia
- 87 dnk
2009
|
|
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
nea vis-a-vis...... imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva cu tatal tau, ceva asemanator a patit si tatal meu acum multi ani, diferenta e ca pe el la pocnit un smecheras, si las pe deasupra, avea box dinala de se pune pe pumn. eu eram prea mic(12 ani) sa pot face ceva
![]() mai recent ,adica asta vara, a cazut un om pe strada chiar in fata parcarii mele, am sarit sa il ajut, am chemat ambulanta etc........ referitor la bicicleta, cand il intreaba aia, el le raspunde ca e proprietar, cat dracu de suspicios sa fi sa chemi politia? iar aia care doar se uita, asa cum sa mai spus, nu vor sa se implice pur si simplu. This post has been edited by 2xGI: 20 Oct 2010, 13:26 |
--------------------
ex. Dacia
1300
- momentan Treanta 2
1978 niciodata sa nu spui niciodata
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.131 Joined: 11 February 04 ![]() |
O bicicleta ? Astai au furat case, parcuri, santiere, fabrici si nu s-a bagat nimeni.
Cand aveam vreo 14-15 ani am mancat bataie in plina strada de la unii ce au vrut sa-mi fure bicicleta, de n-am auzit 2 zile cu urechea dreapta si nu s-a bagat nimeni de pe strada, si era lume destula. Cum naiba vrei sa se bage cineva cand noi suntem educati de mici sa nu ne bagam in cearta cu hotul, tiganul, borfasul, ca sunt inca unii prin preajma. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Se poate oricand organiza un grup format din vreo 3 insi, din care unul sa semene si sa se comporte fix ca pustiul din film, si alti 2 bine facuti, care sa fileze si sa intervina in caz ca vine proprietaru' impreuna cu doi usor suparati.
Dar cum noi nu avem cunostinta vietii de strada, pt ca la manastire nu ni s-a predat asa ceva la clasa, nu ne putem imagina ca filmul pune in evidenta nepasarea noastra de zi cu zi. Un lucru sa va fie clar, un hot e cat mai bun, cu cat se deghizeaza mai bine in...proprietar. Nu coteaza ca sta 15 minute sa taie cu bomfaierul. Daca ar fi folosit cleste de taiat lant sau gura de lup, nu ar mai fi fost filmul de 9 minute, ar fi trebuit un timelapse, ca sa satisfaca un ochi de mironosita ecumenica... Si-atunci toata lumea s-ar fi scuzat lipsa de reactie, pt ca s-a intamplat prea repede. Concluzia e clara....Nici in 2 ore de dat la bomfaier, nimeni nu se va lua de un hot pustan care nu pare in mod evident hot . Adica care nu asculta manele in timp ce taie si care nu poarta treninig adidas si pantofi de piele... Un amic din copilarie, care acum are o profesie cat se poate de onorabila, a avut o perioada scurta, patima ciorditului(deh copil tampit). Nu stiu cati au ramas fara bicicleta, din mana lu' asta, dar din cele povestite de el, gasea bicicleta parcata, sprijinita de vreun copac, in timp ce proprietarul era in vreun magazin. Se urca pe ea si pedala ca si cum era a lui, fara sa se fastaceasca in vreun fel, sa ii tremeure turloaiele sau sa i se inroseasca nasul, asa cu mi s-ar fi intamplat mie sau voua. This post has been edited by george_slz: 20 Oct 2010, 23:40 |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
- b xx sef
2008
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ia intreaba-l daca ar fi stat sa taie cu bomfaierul macar 3 minute la antifurtul bicicletei, in orice forma ar fi fost (lant, funie, cablu etc).
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
actoru asta e in stargate universe
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
klaus |
![]()
|
O emisiune despre gradul de securitate a lanturilor antifurt. A se vedea ca baiatul ala care sustine ca are 1000 de furturila activ nici macar nu si-a pusproblema sa care un bomfaier sau un ciocan cu el. Urmareste metode rapide si eficiente de eliminare a antifurtului, nu odihna si tratament.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Eu nici macar in curte la spital nu-mi las bicicleta !
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
argon |
![]()
|
Da' ce, curtea spitalului a ajuns ceva etalon de siguranta in Romania? ca eu cand trec pe langa vad prin curte numa tigani si dubiosi.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
"actorul" principal nici nu era dubios... si pe langa asta era unu care filma toata actiunea probabil nu prea departe. Daca gaseau pe unu ca din cei 2 de la eroilor mai ziceam " ia sa vedem reactia "... si chiar si asa a fost acel caz acum 2 saptamani cand a fost injunghiat un elev pentru ca "s-a bagat".
Uitam ca infractorii n-au constiinta cum avem noi si ne asteptam ca daca le zicem "ce faci tu acolo?" el sa cada jos si sa planga, dar exista si posibilitatea sa vina altu pe la spate sa iti infiga ceva sau poate chiar cel de care te iei. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Tocmai vroiam sa postez clipul ala de mai sus. Este realizat in USA unde cica spiritul civic e la el acasa
![]() sa fi pus si ei un colorat de la noi sa taie ala, as fi curios de reactii. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
- B-86-...
2006 -
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Pun pariu pe ce vreti ca daca sunati la 112 sa raportati furtul unei biciclete nu vine nimeni.
Mie mi-au furat bicicleta legata de balustrada tocmai la etajul 7 pe scara. Nu am auzit nimic din casa... Cine zicea ca hotii sunt comozi si fac treaba rapid? ![]() |
--------------------
**
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Vin ma, ca-s obligati. Problema e ca dupa ce vin nu mai fac nimic.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 14:40 |