astept sa-mi vina fluence-ul .... sfaturi utile ?, fluence 1.5 dci 110 cp (E5) - dynamic
![]() ![]() ![]() |
astept sa-mi vina fluence-ul .... sfaturi utile ?, fluence 1.5 dci 110 cp (E5) - dynamic
cenzunet |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Fluence
2010 Expression 1.6 16v E5
|
|||
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Ia uita-te mai bine la grila radiatorului, s-ar putea sa vezi niste diferente
![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
EndlessOne |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 16 May 11 ![]() |
QUOTE(cenzunet @ 1 Jul 2011, 11:21) Observati si faptul ca usita de la rezervor nu mai are gaura aceea unde bagi degetul sa o deschizi, probabil se deschide din interior sau prin apasare. Gaura aia e de toata jena, nu stiu ce au vrut sa faca, sau sa nu faca! Nu mai spun ca se stie ca orice gaura, curba aiurea pusa, duce la frecare mai mare, consum si tot asa. Plus ca baga curiosul "deștiu' " si ti-o face varza. Fluenta cu gaura! ![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2011
|
|
cenzunet |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(clr @ 1 Jul 2011, 11:32) Pai eu ce tot spun de 2 posturi incoace? Asa se vinde fluence in mexic, cu grila aceea mare. Cand am spus "normale" ma refeream fara kit sport, pentru ca au fost persoane care credeau ca grila mare face parte din kitul sport. This post has been edited by cenzunet: 1 Jul 2011, 14:11 |
--------------------
Renault
Fluence
2010 Expression 1.6 16v E5
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 16:11 |