Grila spoiler fata
![]() ![]() ![]() |
Grila spoiler fata
drag17axl |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 5 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2003
|
|||
Cristi A |
![]()
|
![]() Impatimit Group: Members Posts: 410 Joined: 20 April 09 ![]() |
cel mai usor e sa gasesti un caine voluntar
![]() ![]() Din cate am observat, ea intra inauntru si nu rupe nimic, dar nu stiu sigur daca e recomandat sa incerci. La ce iti trebuie? |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Privilege
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Este prinsa in cleme... nu prea ai cum s-o scoti fara sa demontezi spoileru' fata...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
drag17axl |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 5 February 09 ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2003
|
|
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
Merge dacă o forțezi un pic, dar nu e recomandat, să nu bulești ceva pe acolo, mai ales pe frigul ăsta când plasticul e friabil.
Mie mi-a scos-o un imbecil în Vama Veche, când a dat cu spatele ușor-ușor până a făcut poc de mine. M-am cam chinuit să o prind la loc, dar a făcut click până la urmă și acum stă bine. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
- B-***-**F
09/2007 If it ain't broke, don't fix it.
|
|
danutzsenna |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 6 August 08 ![]() |
QUOTE(drag17axl @ 8 Jan 2011, 15:00) salutare, am un 1.5dci si as vrea sa scot doar grila dintre proiectoare, fara sa dau jos tot spoilerul. Are idee careva daca se poate scoate si cum? preferabil fara sa rup vreoceva ![]() Multam voi nu cred ca ati dat jos aia niciodata si va dati cu parerea...! Se da jos destul de usor ...pentru ca daca ti se arde becu la proiector ..pe acolo il schimbi ![]() ![]() |
--------------------
Renault
megane sedan
- B 86 MLH
1.5 dci 85 hp...2008 IN THE MEMORY OF AYRTON SENNA !
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
Cam asa arata pe interior grila prinsa pe bara. Ti-am marcat cam pe unde vin clemele.
grila.jpg ( Size: 367.61k ) Number of downloads: 273 Vezi in topicul asta ca sunt cateva poze cu grila desfacuta si se vad exact clemele unde vin pozitionate. http://www.reno.ro/index.php?showtopic=196093&hl=grile This post has been edited by skorpio_bog: 11 Jan 2011, 21:53 |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 20:52 |