Politia si problemele din trafic, Fara descriere
![]() ![]() ![]() |
Politia si problemele din trafic, Fara descriere
AlinREHAU |
![]()
|
||
![]() membru incepator Group: Members Posts: 718 Joined: 21 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
break
96
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Poate nu a făcut intenționat, dar dacă a făcut intenționat, nu a rezolvat nimic
![]() Nu există șofer care să nu fi forțat intrarea în stilul asta (adică sa blocheze un sens de mers) cel puțin o dată! This post has been edited by cosmin_2300: 21 Oct 2010, 09:01 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Vallybz @ 18 Oct 2010, 21:40) daca clipul este din weekendul asta, atunci ii dau dreptate celui cu pejoul, din cauza ca era varianta inchisa si era o coada interminabila acolo, politia statea degeaba si asista, iar inainte de acea benzinarie nu este nici-un semafor prea apropiat care sa mai opreasca traficul cat de cat ca sa ai timp sa te bagi si tu. Nu-s din Bacau, fereasca D-zeu, si nici nu cunosc limba, dar ati citit postul asta de mai sus? cine stie de cand statea sa iasa, cati dintre voi n'ati fortat intrarea dupa x minute de nervi, pentru ca daca nu te lasa cineva pur si simplu nu poti sa iesi?! Nu, ca cel mai simplu e sa facem ca la gradinita, cu pâra. This post has been edited by argon: 21 Oct 2010, 09:14 |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
Dupa cum am mai spus , filmul nu se cheama uite cum ocupa o banda ci uite cat de indiferent e un politist caruia i se reclama ca e o problema in trafic ...
Faptul ca mergi la un om al legii si ii spui ca se intampla ceva in neregula intr-un loc nu inseamna ca esti paracios ... Tu in sinea ta vrei sa ajuti traficul , Nu a mers nimeni acolo sa spuna : Banda mea a fost blocata de masina cu numarul xxzs . In acea intersectie sta politist si dirijeaza traficul cand este aglomeratie, ceea ce se cerea la momentul respectiv . Argon , Nu poti opri o coloana care merge cu 50 - 60 la ora pe E85 in curba sa iasa cineva de pe drum secundar , sa fim realisti mai ales ca nici din sensul opus nu era liber si acele masini acolo trebuie sa ajunga . Nu confundati cazul in care mergi in colana si in fata ta masinile sunt oprite si tu la randul tau mergi sa stai la coada fara sa il lasi pe unul sa se bage . Imi pare rau ca nu vorbesti limba Romana care se vorbeste in Bacau doar ca are un alt dialect fata de unde esti tu , sincer nu te inteleg , nu am avut niciodata probleme de genul ca ala e de acolo ca ala e de dincolo , am facut armata intre unguri si sa stii ca tot oameni sunt . |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(AlinREHAU @ 21 Oct 2010, 10:22) Argon , Nu poti opri o coloana care merge cu 50 - 60 la ora pe E85 in curba sa iasa cineva de pe drum secundar , ba poti, intotdeauna incetinesc si el fac semn sa iasa, sau daca intra pe sensul celalalt daca nu vine nimic de pe contrasens, multi fac asa aici, nustiu cum sunt regulile de politete in trafic la Bacau, posibil sa nu existe. Culmea, cand fac asta, cei din spate pe care ii 'incurc' nu se agita sau comenteaza niciunul. This post has been edited by argon: 21 Oct 2010, 09:27 |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
jay333 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 979 Joined: 25 June 07 ![]() |
Alin, nu stiu daca e al tau clipul, nu conteaza. Ideea e ca "paraciosul" ar fi putut ajuta traficul nu prin a-l lua la intrebari pe militist, ci prin a-i lasa macar pe cativa dintre cei de pe strada fara prioritate sa-si vada de drum. Eventual mai scotea si mana pe geam sa-i opreasca pe cei de pe banda a doua, chiar daca-i europeana care trece printr-un oras. Aia de pe sensul opus ar fi oprit si ei probabil.
Tot in Bacau, sambata dimineata, la iesirea spre Piatra era un nene cu un tir ce vroia sa intre intr-o curte, motiv pentru care a cam oprit circulatia pe ambele sensuri. Nu s-a gasit nimeni sa claxoneze sau sa iasa pe contrasens, au asteptat un minut cumintei. Deci se poate, da? |
--------------------
.
.
.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AlinREHAU @ 21 Oct 2010, 10:22) Dupa cum am mai spus , filmul nu se cheama uite cum ocupa o banda ci uite cat de indiferent e un politist caruia i se reclama ca e o problema in trafic ... tu te plangi de un amarat care incerca si el sa ajunga la munca, acasa sau la amanta... mie mi-au ridicat din umeri cand le-am zis ca m-a sicanat unu. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
mih_mlv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 432 Joined: 17 September 10 From: Calarasi(CL)/Sicilia (CT) ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 bicorp 1.6 115cp 2006 CL 79 MLV/
Clio III 1.5 dci 2008 CL 04 LAV
|
|
Brabus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 24 August 08 From: Baia Mare ![]() |
QUOTE(AlinREHAU @ 21 Oct 2010, 09:22) salut ai dreptate in tot ceea ce ai zis, mai putin afirmatia de mai sus. omul nu i-a zis politistului ca e problema de trafic intr-o intersectie sau asa ceva ci efectiv s-a plins ca cea cu peugeotul l-a blocat pe el, aia ii era durerea lui.... ca e multa indiferenta printre politisti asta stim cu totii. in baia mare nu au mers semafoarele 2 saptamini intr-o intersectie foarte aglomerata si au fost si citeva accidente acolo dar nici urma de picior de politist. cica nu stiau ca nu merg semafoarele. |
--------------------
Renault
Laguna2
2001/Privilege/1.8 16v
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
QUOTE(argon @ 21 Oct 2010, 09:24) ba poti, intotdeauna incetinesc si el fac semn sa iasa, sau daca intra pe sensul celalalt daca nu vine nimic de pe contrasens, multi fac asa aici, nustiu cum sunt regulile de politete in trafic la Bacau, posibil sa nu existe. Culmea, cand fac asta, cei din spate pe care ii 'incurc' nu se agita sau comenteaza niciunul. Vezi a doua intersectie , sa vezi ca nu e chiar asa de rau in Bacau ![]() ![]() This post has been edited by AlinREHAU: 21 Oct 2010, 21:44 |
--------------------
Dacia
break
96
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 09:52 |