Doru Octavian Dumitru
![]() ![]() ![]() |
Doru Octavian Dumitru
zanzie |
![]()
|
||
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
||
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|||
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
De mic copil imi place de Doru Dumitru,genial omul.
![]() This post has been edited by rcosmin: 2 Sep 2010, 21:05 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
si mie mi-a placut.. dar atunci, acum nu mai are nimic, e chiar jalnic.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
Sure?
|
--------------------
Tesla
electrică
- B05NWV
2015 Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
ce penibil...
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Mie nu imi place, nici nu mi-a placut vreodata. Mi se pare un mascarici obosit. De exemplu Vacanta Mare in vremurile bune era mult peste, aia chiar mi-au placut.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Deh, patriot.
|
--------------------
.
.
.
|
|
pistolaru |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 134 Joined: 5 December 09 From: iasi ![]() |
cel mai tare
![]() partea a doua |
--------------------
Renault
Megane 2.2 manager
2009 1.6 16V
|
|
daniel_renault |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 11 November 08 From: TG-MURE$ ![]() |
faine injuraturi carburatoare
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault megane
renault megane
2000 Hatchback..1.6.16v-107
|
|
ionutblv |
![]()
|
![]() Cel' cu mirositoarele :) Group: Members Posts: 890 Joined: 31 July 09 From: I A S I ![]() |
![]() |
--------------------
seat leon
1m 1.4 55kw
- IASI
2002 Daca nu sunt informatii private, va rog intrebati pe topic, nu PM. Multumesc anticipat!
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
![]() ![]() ![]() in afara de mila (pt el si aia din public) nu-mi inspira nimic... |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
bebecool |
![]()
|
![]() Doctor de oase Group: Members Posts: 549 Joined: 26 October 06 From: Pa scaun ![]() |
Am fost anul trecut la spectacol de 2x.
Am casete cu el de prin 97'cred(oricum foarte vechi). Oricum e genial omul, basca mai si improvizeaza(ce i-a facut unui tampit din sala, imbracat ca un muncitor si cu sapca care se trezea vorbind). |
--------------------
Renault/Opel
Megane 2 1.5dci 80cp/ Focus 2 1.6Tdci 2009
- B-08-BBM
2007 Banii fac fericirea celor care nu merita alta fericire. (G. Gesbron)
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
niciodata nu mi s-a parut nici macar apropiat de notiunea de amuzant..
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.307 Joined: 24 June 07 ![]() |
Notiunea de amuzant s-a schimbat pentru majoritatea persoanelor odata cu trecere timpului. "Comicii" astia insa au ramas la stadiul lor initial. Asta mi se parea amuzant cand aveam 7 ani, ma rog, cat intelegeam, cum pe la 12 ani pareau amuzanti si aia de la Vacanta Mare. Insa umorul lor ramane acelasi, peste noi trec anii.
Mi se par total banale aceste clipuri, nici macar nu zambesc... |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
nu am nimic cu omul...dar chiar nu mi-a placut deloc si nu imi place...nu am vazut nimic amuzant la el..doar un adult care se stramba ca toti dracii si forta lumea sa rada... exact aceeasi parere o am despre cafe deko...ori cum naiba se numeste localul ala cu stend au comedi..cica...bagari de penis...ha ha ha..ce gluma am spus... vacanta mare au fost ok..intr un timp..erau considerati vulgari de multa lume...cam slab la noi cu treburile de genul...
This post has been edited by M i h a i: 7 Oct 2010, 23:30 |
--------------------
------
------
------
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Asa si cu Divertis. Erau haiosi cand faceau spectacole o data, de doua ori pe an. De cand fac in fiecare saptamana de cativa ani, nu au absolut niciun haz. Cel mai tare ma enerveaza melodiile peste care canta ei, toti fiind afoni. Acuma s-au mai si despartit, jumate la ProTV jumate la Antena1, adica si mai putin haz.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
Nu s-au despartit. Sunt toti la Pro TV. Antena mai dadea in reluare emisiuni mai vechi.
|
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 08:36 |