Revizie, Prea scump
![]() ![]() ![]() |
Revizie, Prea scump
mariusa |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 18 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane sedan manager
- is 76 aoc
2007, 1.5 dci, 85 cp
|
|||
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Eu am făcut în weekend revizie cu ulei, filtru de ulei, de aer și polen cu 225 de lei
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
mariusa |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 18 November 07 ![]() |
greu de crezut:))
numai uleiul costa 200 de lei sigur ai luat piesele de undeva sau erau vechi de 100 de ani:)) |
--------------------
renault
megane sedan manager
- is 76 aoc
2007, 1.5 dci, 85 cp
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Numai uleiu' costa 100RON
![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Ce ulei gasesti la 100 ron?Poate 10W40,ca 5W40 e mai greu.
Ca fapt divers pe mine o revizie cu ulei 5W40,filtru de ulei de origine,filtru polen cu carbon si filtru aer Mann m-a costat fix 340 lei,asta numai piesele fara manopera,cara a mai fost si ea 80 de lei. |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
crosbyx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 5 November 07 ![]() |
Am luat si eu 5W40 ieftin, sigilat, Mobil1 sau Elf (6 litri-120 ron). Nu totdeauna este.
Prietenii stiu de ce... ![]() This post has been edited by crosbyx: 1 Nov 2010, 14:17 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
Privilege, 2006, 2.0, 16V, 135cp, 6viteze Renault Clio Symbol Expression, 2006, 1.4, 75cp
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(mariusa @ 31 Oct 2010, 23:27) greu de crezut:)) numai uleiul costa 200 de lei sigur ai luat piesele de undeva sau erau vechi de 100 de ani:)) Elf 10w40 105 lei 5 litri, filtru ulei 15 lei, filtru aer 30 de lei, filtru polen 50 de lei și 25 la mecanicul ce mi-a schimbat uleiul și filtrul. Piesele cumpărate de la Augsburg și Unix. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
geoman |
![]()
|
![]() George Group: Members Posts: 399 Joined: 28 October 07 From: Iasi ![]() |
QUOTE(solidconvert @ 31 Oct 2010, 18:40) Conform aceluiasi principiu putem spune ca la fel vor tine si TRW sau FEBI comparativ cu piesele si preturile de la reprezentanta nu? Stai linistit ca nu asta este rationamentu'(sau cel putin nu tot timpu')... sunt colegi care dupa ce-au trecut prin TRW si FEBI au ajuns la NK care sunt 60Ron/buc. si s-au declarat multumiti de prestatia lor. ![]() Nu stiu de alti colegi, nu am auzit. La mine capetele de bara originale, care stiu ca sunt TRW, s-au stricat garnitura la pvot din vina mea fiinca nu era potrivita presa de pivoti. Am avut nevoie sa depresez pivotii de la capatul de bara cand mi-am schimbat flansa in 2009 si anul asta cand mi-am schimbat telscoapele pe fata. Capatul de bara pe dreapta care l-am schimbat anul trecut, Delphi, nu l-am demontat decat cand am observat ca era crapata garnitura pivotului. Nu avea joc pivotul dar stiu ca atunci cand garnitura de la pivot e dusa , e compromis si pivotul. |
--------------------
renault
megane sedan 2 1.5dci 80 cp, 1.9 dci E4 FAP
2004, 2006
|
|
Alex_Judoka |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 474 Joined: 9 September 10 ![]() |
Captetele de bara .. au fost stricate din vina mea..gen k nu am avut grija la gropi...
Excludem faptul k am masina de 5 luni...si am tinut-o cat am putut in puf... merg spre ideea ca am cumparat-o cu ele cat de cat uzate... Acum despre ulei... la un moment dat am fost nevoit sa cumpar urgent o sticla de "elf" parca are 2 L...sau nu stiu exact... am intrebat care'i cel mai bun...si m-a costat 60 Ron sticla...acum..schimb total...Cati litri or intra...5...6.. in jur de 200 Ron(zic eu).. Cat despre restu pieselor..se pare k am gasit o persoana care este importator autorizat, si le distribuie la service'urile din tara.. intr-o zi...2 o sa va zic ce preturi are ...poate mai vrea cineva.. ![]() |
--------------------
Jeep
Grand Cherokee Limited -
2008 ...............................................................................
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 04:01 |