Prezoane, unde gasesc
![]() ![]() ![]() |
Prezoane, unde gasesc
gicanu |
![]()
|
||
![]() Membru Rasturnat Group: Members Posts: 151 Joined: 10 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2007 Sedan Privilege
- B-67-KKD Megane Sedane 1,5DCI 105cp euro 4 Lux Privilege
|
|||
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Pai nu merg alea de la jentile de aliaj?
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Incearca un telefon la Depozitul de Anvelope de pe Floreasca
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
Rimio de Vassur |
![]()
|
Group: Members Posts: 849 Joined: 12 August 07 ![]() |
nu merg. pentru roata de rezerva am primit un set de prezoane diferite. probabil mai scurte.
|
--------------------
.
.
.
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Eu am pus jante de tabla cu prezoanele ei. Curios....
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Rimio de Vassur |
![]()
|
poate la laguna se potrivesc. mie mi-au spus ca nu se potrivesc, de asta am un set separat.
|
--------------------
.
.
.
|
|
dobro_c |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 14 August 06 From: Baia Mare ![]() |
janta de rezerva de tabla are prezoane conice iar cele pt Alu sunt drepte... cel putin asa i la mine
|
--------------------
Renault
Megane
2005 1.6
|
|
Rimio de Vassur |
![]()
|
atunci poate ca jantele de laguna sa aiba prezoane conice. la opel aveam prezoane conice care se potriveau si pe cele de tabla si pe cele de aliaj.
cind am zis ca probabil sint mai scurte m-am gindit ca poate la cele de aliaj "corpul" e mai gros. se vede ca m-am inselat. |
--------------------
.
.
.
|
|
Razor |
![]()
|
![]() Doc Group: Members Posts: 530 Joined: 25 January 07 From: Timisoara ![]() |
Eu am pus momentan prezoanele de la jentile de Alu si se potrivesc. Ai grija cand iti iei prezoane ca sunt pe 17 si pe 19 (dimensiunea hexagonului), depinde cum ai tu pe masina.
|
--------------------
VW / Honda
Passat 2.0 TDi / CBR 600RR
2010 Highline / 2008 Inteligenta artificiala nu se compara cu prostia naturala
And God said: Ride hard, I've got your back! |
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
Eu la jantele de tabla noi pe care le-am cumparat am pus alte prezoane, diferite de cele pentru jantele de aliaj. la prima vedere par la fel insa cele pentru jante de aliaj au un fel de saiba conica mobila pe corpul prezonului. La Renault, luna trecuta pretul unui prezon era de 17,9 lei. Am inteles ca se potrivesc si cele de logan, care costau 9 lei bucata. Pe acest forum am gasit pe cineva care daduse comanda la Augsbug Brasov, comanda a intarziat, un prieten i-a cumparat prezoane din strainatate si cand a venit in cele din urma comanda, omul a ramas cu 2 seturi.
Prezoanele cumparat de pe forum erau sigilate, fiecare in punguta lui, cu sigla Renault pe eticheta. pretul: 6 lei/bucata. Am cumparat 12 si le-am folosit si pe cele venite cu roata de rezerva a masinii. Nene din Brasov care mi le-ai vandut, sa iti dea Dumnezeu sanatate!:foartefericit: |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
valentin_29 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 27 June 09 From: Bucuresti ![]() |
Am fost la Norauto sa ma uit de prezoane pt jante de tabla si erau de dimensiunea 12x1.25. Sunt bune pentru Renault?Sau trebuiesc 12x1.5? Ma poate ajuta careva?
Multumesc anticipat! |
--------------------
Renault
Megane II Hatchback
2008 Dynamique 1.5 dCi 105 CP
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
Nu sunt bune. Cele de Megane au pasul filetului 1.5 si lungime 50. Diametrul parca 23.
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
Valentin T. |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 21 September 06 ![]() |
Eu am luat de la Auto Karma
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1,6 16V
2006
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
zi si un pret daca tot ai postat
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Razvione |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.047 Joined: 22 January 10 From: Bucuresti ![]() |
Eu tot de la Auto Karma am luat cu 8 lei bucata
29 Dec 2010, 21:34: m-am uitat acum la Auto Karma si daca faci comanda on-line este 7,6 lei si daca faci comanda telefonica este 8,94 lei modelul de prezon este SWAG GERMANY This post has been edited by Razvione: 29 Dec 2010, 21:34 |
--------------------
Skoda
Octavia 3
Ambition , 2015, TDI
- XX - XX - XXX Volkswagen Jetta Style Allstar, 2016, TSI - XX - XX - XXX
|
|
gegeg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 397 Joined: 1 March 10 From: Bucuresti ![]() |
Salutare
eu am jante de aliaj si rezerva din tabla dar nu am pprezoane pentu ea ,inseamna ca nu pot sa o folasesc? |
--------------------
Renault
MEGANE 1.5dci
2004
- B 27 NDC
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca alea pentru jantele de aliaj sunt din cele cu saiba, nu merg folosite pe jante de tabla.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
blual |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 8 July 09 ![]() |
Intr-adevar prezoanele de la jantele de aliaj au o saiba. Pe toate jantele de tabla exista un sticker prin care utilizatorul este avertizat sa nu fixeze jantele cu astfel de prezoane.
Prezoane pentru jantele de tabla gasesti la orice vulcanizare, este 5 RON unul. |
--------------------
Renault
Megane
2008
- B 82 AIL Megane sedan 2008/ Privilege/ Noir nacre, Luxor rims, dci, 105 cp
|
|
tzsombi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 22 September 06 ![]() |
cauta si tu la sectiunea bursa
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 22:47 |