Furtun filtru aer
![]() ![]() ![]() |
Furtun filtru aer
viravenus |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 22 October 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
twingo
- is33ubc
1999
|
|||
sckhreech |
![]()
|
![]() TWINGAR Group: Members Posts: 233 Joined: 11 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Furtunul respectiv este cel de recirculare a gazelor din motor si intra in carcasa filtrului de aer. Sfatul meu este sa pui carcasa la locul ei si sa iti iei filtrul care trebuie , care tot in jur de 40 de lei costa.......mai ales ca filtrele acelea "sport" nu filtreaza deloc , lasa tot praful sa intre in motor.
|
--------------------
Twingo
C064
- DE BUCURESTI
1995 Renault Twingo 1.2 16v Expression 2003
|
|
viravenus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 22 October 09 ![]() |
am gasit si o poza cu furtunasul respectiv ! nu am de gand sa stau mult timp cu filtrul asta de aer mai mult am pus pentrua vedea daca exista vreo diferenta ! influenteaza negativ daca este scos furtunasul respectiv ?
Attached thumbnail(s) furtunas.JPG ( Size: 116.47k ) Number of downloads: 351 |
--------------------
renault
twingo
- is33ubc
1999
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
O sa-ti curga ulei pe langa motor. Pe jos pe acolo e cutia de viteze termostatul si alte chestii (senzorul de turatie) pe care se va scurge uleiul...
Toti vaporii de ulei vor fi aruncati in compartimentul motor si pe langa faptul ca o sa-ti murdareasca totul pe acolo o sa si poluezi si o sa iasa un fel de "fum" de sub motor (ca la Daciile alea din 1900 toamna ![]() Renault este o firma destul de economicoasa si zgarcita. Crezi ca daca era pus de forma se mai complicau ei sa il puna? Cu ce te deranjeza? This post has been edited by bubu782001: 17 Oct 2010, 23:35 |
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 23:20 |