Schimbare rulment compresor!, montaj demontaj rulment??
![]() ![]() ![]() |
Schimbare rulment compresor!, montaj demontaj rulment??
cristian92 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 12 July 12 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault ,Ford
Megan2 bicorp /Mondeo Limusin
2003/2001
- ph 57 Mad/ph 12 Guk
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Masina/motorul functioneaza si fara cureaua de accesorii curent in baterie sa ai.....si poti rula o distanta limitata pana ajungi la un service.
Acolo se demonteaza compresorul de pe motor (scos freon) se schimba rulmentul si se remonteaza totul la loc....curea noua inclusiv. |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
cristian92 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 12 July 12 From: Bucuresti ![]() |
din pacate bateria este pe duca ,nu as vrea sa pun alta baterie sa nu o distruga..nu stiu daca mar tine prin oras ,de aceea vroiam sa il demontez si sa merg cu cealalta masina sa il repar
|
--------------------
Renault ,Ford
2003/2001
- ph 57 Mad/ph 12 Guk
|
|
CosminCMI |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 21 January 15 ![]() |
La mine se aude foarte rau din cauza compresorului, si nu stiu daca se poate repara sau trebuie inlocuit , e foarte scump sa il inlocuiesc....
|
--------------------
Renault
Megane 2
2005
- DJ 07 CMI
|
|
gutui |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 320 Joined: 6 May 08 ![]() |
as fi si eu curios sa aflu daca si cum se poate schimba acest rulment. multumesc
![]() |
--------------------
M II -11.2002
VW Jetta, diesel 1.6
-01.2013
- VN 11 LUK
|
|
cristian92 |
![]()
|
eu am luat legatura deja cu un domn din capitala ce se ocupa cu asta..pret rulment+repratie compresor 150 lei,dar vreau sa fiu documentat cum il dau jos,si ce implica asta
@Cosmin ai grija sa nu patesti cu el ce am patit eu ! |
--------------------
Renault ,Ford
2003/2001
- ph 57 Mad/ph 12 Guk
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(cristian92 @ 10 Feb 2015, 08:40) vreau sa fiu documentat cum il dau jos,si ce implica asta Ce mare documentare vrei....si daca te uiti la el vezi ce trebuie desfacut! Scoate conductele de aluminiu cu grija pentru garnituri......dar dupa ce ai golit instalatia de freon. Apoi debransezi mufa electrica desfaci suruburile de fixare.....si e gata demontat! E bine la demontare sa bagi ceva in gaurile unde intra conductele....pentru a impiedica mizeria sa intre. La remontare se face operatia inversa+reumplere instalatie cu freon....si curea noua. |
--------------------
.
.
.
|
|
cristian92 |
![]()
|
deci nu se poate da jos fara a se pierde freonul?
@intalatia se umple neaparat cu Freon sau il mai pot lasa asa? atata timp cat nu folosesc ac? |
--------------------
Renault ,Ford
2003/2001
- ph 57 Mad/ph 12 Guk
|
|
espacern |
![]()
|
Trebuie bagat ulei special in compresor....freon doar daca folosesti climatizarea.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Pana la urma cum se procedeaza?
Se pune ulei in compresor,sau doar se monteaza compresorul pe masina si se pune freon cu "standardul" 10 ml ulei? |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
grig1960 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 2 April 17 From: Onesti, Bacau ![]() |
Parerea mea este sa nu va complicati, mergeti la un service specializat, exista un aparat dedicat pentru aceasta operatie, care la golirea instalatiei AC masoara exact cantitatea de freon si ulei, iar la reincarcarea instalatiei baga exact aceleasi cantitati. In plus au si scule profesionale pentru verificarea etanseitatii instalatiei AC cu pulberi fluorescente. Daca instalatia s-a golit partial sau total accidental, au catalog cu toate masinile si se stie exact cat sa incarce, atat ulei cat si freon.
Cu stima si drumuri bune. |
--------------------
Renault
Koleos
2010, 2.0dci, 4x4, 173 CP
|
|
mnm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 545 Joined: 21 April 18 From: Bucuresti ![]() |
Care rulment din compresor era de schimbat pana la urma... ca nu am vazut codul. Renault OEM or rulment code ?
Eu acum 3 ani am schimbat compresorul cu unul aftermarket...700 lei. Baietii de la Service...m-au atentionat ca intr-un an cade vaporizatorul AC....alti 400 lei sa pregatesc. Am pregatit... dar nu stiu cum se vor descurca pe sub bord. Cat merge... sa speram ca va merge la caldurile din aceasta vara. This post has been edited by mnm: 10 May 2018, 19:16 |
--------------------
Renault
Megane 2 sedan
2005 1,6l 16V Privilege Megane 4 ZEN ENERGY TCE 132, 2018
Ex: Dacia 500, Supernova 1,4l, Sandero 1,6l MPI |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 17:08 |