Mananca ulei
![]() ![]() ![]() |
Mananca ulei
c0xty |
![]()
|
||
![]() c0xty Group: Members Posts: 211 Joined: 23 June 10 From: In carciuma! DNFD!!!! ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio
- B 30 AEJ
2002 Renault Clio II,1,5 dci
**[B]Cu cat un om gandeste mai putin cu atat vorbeste mai mult[/B]!** |
|||
idana |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 5 October 10 ![]() |
e posibil si asta, da scoate si fum dor nu mereu si asta mi se pare ciudat
4 Nov 2010, 11:10: am plecat intr-o zi cu ea dupa loc, mi-a lasat o "patura de fum" in urma, ieri de exemplu am stat sa se incalzeasca motorul , era frig afara, nu a scos pic de fum,decat aburul normal This post has been edited by idana: 4 Nov 2010, 11:10 |
--------------------
Renault
clio
- -
1,4
|
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
Fumul il scoate in sarcina, nu la relanti, incarca masina cu inca 3-4 insi, urca o panta cu a doua accelerand si te uiti sa vezi daca scoate fum, ar trebui sa lase ceata in spate.
Eu nu am incredere sub nici o forma in mecanicii de service, sunt cu ochii numai dupa ciubucareala, de fiecare data cand au umblat la masina am stat cu ochii pe ei, chit ca a trebuit sa imi iau o zi de concediu pentru schimbat pompa de ulei, pompa de racire si distributia. Acum e posibil sa-ti fi manarit distributia si schimbatul de supape, eu as lua legatura cu patronul/administratorul si l-as ameninta cu OPC + politie daca nu desfac iar capacul de la rampa culbutorilor si sa se uite cineva la tijele supapelor, se vad alea noi si alea uzate. Tu ai platit si schimbat 8 supape, sau doar 4? Mai ai devizul nu? La completare de ulei poti sa bagi ce ulei vrei tu, poate sa fie si untdelemn de la bunica, oricum se depreciaza imediat datorita gazelor de evacuare scapate in baie. Si la cum il completezi tu, se consuma imediat. Eu as ridica-o pe elevator si m-as uita peste tot dupa ulei, sa fiu sigur ca nu pierde. |
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
idana |
![]()
|
de 8 supape stiu eu, daca romanu da cu ciocanu, ce sa mai zici, sa ma duc sa intreb la cineva la un garaj sa o urc sa ne uitam pana sa trec la vreo actiune mecanica.
4 Nov 2010, 12:07: maine seara pe la ce ora ne intalnim? This post has been edited by idana: 4 Nov 2010, 12:07 |
--------------------
Renault
clio
- -
1,4
|
|
c0xty |
![]()
|
![]() c0xty Group: Members Posts: 211 Joined: 23 June 10 From: In carciuma! DNFD!!!! ![]() |
22:30 in spate la polivalenta cu restul membrilor erno forum
|
--------------------
renault
clio
- B 30 AEJ
|
idana |
![]()
|
masina asta are monobloc?
|
--------------------
Renault
clio
- -
1,4
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Da, camasile nu sunt amovibile.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
c0xty |
![]()
|
mai pe scurt este monobloc.
|
--------------------
renault
clio
- B 30 AEJ
|
c0xty |
![]()
|
ce ai mai facut cu masina?
|
--------------------
renault
clio
- B 30 AEJ
|
idana |
![]()
|
pai mai nimic nu am mai facut cu masina, o las asa deocamdata...m-am apucat cu un prieten si am vrut sa scoatem bujiile, am reusit doar una ca dupaia s-a rupt cheia
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
clio
- -
1,4
|
|
c0xty |
![]()
|
am sa ma interesez si eu si am sa revin vis-a-vis de jante.
Cat despre calamina din capul pistonului este normala, ceea ce ar trebui sa te intereseze pe tine ar fi sa fie uscata. Am auzit de un aditiv care ar diminua consumul de ulei, insa am uitat cum se numeste..... ![]() Te mai prindem pe la intalniri? |
--------------------
renault
clio
- B 30 AEJ
|
idana |
![]()
|
pai sa ma anunti cand mai aveti intalniri
![]() |
--------------------
Renault
clio
- -
1,4
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da... Metabond...
Dar nu cred ca are vreun efect. |
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
c0xty |
![]()
|
diseara de exemplu am sa trag o fuga prin ploiesti sa vad cum e si pe acolo, dar daca vrei sa mergi in buc de la 21:30 aceeasi locatie
|
--------------------
renault
clio
- B 30 AEJ
|
kadycool |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 7 July 12 ![]() |
buna ziua am si eu un clio 1.5 dci 48 kw din 2003 197000 km (nush daca reali) si pierd ulei dar nu stiu pe unde, pierd can 1 litru la 1000 km asta de vreo 50000 km si am fost cu ea la serviceuri autorizate si sau uitat sub ea si este perfect curata au turato la 5000 rpm si era fumul bun si nu stiu nici ei pe unde pierde atata ulei, la ultimul mia zis ca trebuie sa desfaca motorul si sa vada despre ce este vorba dar mie frica sa nu stricve altceva, ma puteti ajuta cu un sfat cu o idee de ce pierde atata ulei.si mentionez ca mananca parca mai mult pe autobanda la viteza de 130 si aprox 3000 rpm constant.
This post has been edited by kadycool: 20 Feb 2013, 16:30 |
--------------------
Renault
clio
2003/1.5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 14:43 |