pierdere putere la accelerare, goluri de accelerare
![]() ![]() ![]() |
pierdere putere la accelerare, goluri de accelerare
jarr |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 225 Joined: 5 November 08 From: Braila ![]() |
|
||
--------------------
renault laguna
privilege
2002 - 2.0 16v 135 cp Mai bine vultur un an decat soarece o viata
|
|||
Costy_popescu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 11 September 08 From: Targu Jiu ![]() |
verifica filtru de motorina, am patit si eu cu acel gol de putere dupa 3000 ture la accelerare mai brusca, si s-a dovedit a fi filtru de motorina...
|
--------------------
Renault
Laguna 3 2013
2.0 dci 130 cp
|
|
jarr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 225 Joined: 5 November 08 From: Braila ![]() |
Merci o sa verific dar e schimbat de 3 luni
|
--------------------
renault laguna
privilege
2002 - 2.0 16v 135 cp Mai bine vultur un an decat soarece o viata
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.396 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
EGR infundat ... cauta ca este un subiect discutat...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
bogdan razvan |
![]()
|
bogdan Group: Members Posts: 243 Joined: 20 December 07 ![]() |
s-ar putea sa fie de la fantele de la geometria variabla din turbina,daca se blocheaza din cauza la depunerile de fum sau calamina.eu nu stiam ce inseamna asta si am crezut ca daca accelerez mai tare si daca merg mai in forta cu ea o curat dar a fost exact invers,in loc sa ma coste 2 milioane curatatul turbinei,am ajuns la 10 milioane si masina sta inca pe trotuar
12 Oct 2010, 13:43: cel mai bine e sa incepi cu un test pe calc ,ca sa vezi ce semne de oboseala da,si apoi sa o tragi cateva zile pe dreapta si sa incepi sa cureti egr-ul,galeria de admisie ,turbina si ce mai consideri tu,eu daca tot am avut experienta asta neplacuta ,am dat jos si intercoolerul,l-am dus la un "tatic"la curatat si la si sudat ca aveam 2 fisuri pt 1 milion.sper sa ai noroc si sa fie ceva mult mai simplu si mai ieftin This post has been edited by bogdan razvan: 12 Oct 2010, 12:43 |
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
- ct 90 box
2001 dinamique
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.396 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ma indoiesc de reconditionatul ala cu 1000 ron ...
La oamenii care lucreaza profesionist costa mult mai mult .. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 10:01 |