Pentru o bucsa de cauciuc la telescopul din spate, se schimba telescopul?
![]() ![]() ![]() |
Pentru o bucsa de cauciuc la telescopul din spate, se schimba telescopul?
Stefi_R |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 10 February 08 From: Sf. Gheorghe/CV ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Kangoo 1.5 dci 80CP Privilege 2002 fara AC
- CV99DIA
|
|||
mih_mlv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 432 Joined: 17 September 10 From: Calarasi(CL)/Sicilia (CT) ![]() |
Salut,eu stiu ...totusi ca bucsile se pot inlocui!cat despre amortizoare nu stiu daca se vand perechi,asteptam pareri.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 bicorp 1.6 115cp 2006 CL 79 MLV/
Clio III 1.5 dci 2008 CL 04 LAV
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
din cite stiu eu e bine,e recomandat ca amortizoarele sa se schimbe in pereche...dar ele se vand la bucata....iar bucsele din capul telescopului se pot bucsa intr-un atelier de reconditionat elemente de directie/suspensie.(la noi este ,am apelat la ei ptr buscele de la arcurile cu foi la papuc si tin si in ziua de azi...ca ma saturasem ca tot odata la 2 luni sa schimb si buscsele de la arc...odata cu uleiul..)
crezi ca la dacia (by renault) e mai ieftin? Daca te vei uita pe factura (cred) ca vei observa ca rulmentul e cel mai scump...ma insel? |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
Stefi_R |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 10 February 08 From: Sf. Gheorghe/CV ![]() |
Multam fain Adi pentru raspuns; acuma asta e, piesele uzate au ramas acolo; nici nu m-au intrebat daca le vreau sau nu, si nici nu le-am cerut; am apelat la service unde patronul este o ruda de-a colegei de birou, asa ca mi-a fost si un pic rusine sa stramb din nas
![]() Oricum, piesele inlocuite sunt noi, ca m-am bagat sub masina si m-am uitat (cu garantie 3 luni). Factura nu o am la mine (e acasa), dar din cate imi amintesc, rulmentul a fost in jur de 250, telescoapele Monroe in jur de 3 sute si ceva (parca bucata) si in rest pivot, bucse bascula, etc. + manopera. Am sa iau factura si o sa revin cu detalii daca sunt de interes. Numai bine. PS Sotia se referea la Dacia by UAP, 1300-1400. |
--------------------
Renault
- CV99DIA
|
|
baciudibaciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 31 May 09 From: Bucuresti ![]() |
sa ne spui si noua la ce service ai apelat si de ce nu sa ne spui si care sunt preturile practicate .
asa putem face o comparatie si aflam daca ai fost 'tepuit' sau nu faza cu amortizoarele este cam cum zicea si colegul mai sus . este RECOMANDAT sa fie schimbate amandoua ,dar nu obligatoriu! rulmentul de la roata spate este -intradevar scump . eu am avut probleme -zgomot destul de poternic in mers si a trebuit sa il cumpar din Germania . A costat 80 euro -produs nemtesc . l-am schimbat eu cand am ajuns acasa .pe drum nu se poate face nimic. AI GRESIT cand ai lasat piesele la service .aceste vor fi -sigur ,vandute altui muritor .ma refer la amortizoare ,care bucsate si spalate vor fi ca noi,noute cu bine |
--------------------
Renault Kangoo 15dci
ARO 10-4
- b55fux
2003
|
|
Stefi_R |
![]()
|
QUOTE(baciudibaciu @ 29 Sep 2010, 17:45) sa ne spui si noua la ce service ai apelat si de ce nu sa ne spui si care sunt preturile practicate . asa putem face o comparatie si aflam daca ai fost 'tepuit' sau nu faza cu amortizoarele este cam cum zicea si colegul mai sus . este RECOMANDAT sa fie schimbate amandoua ,dar nu obligatoriu! rulmentul de la roata spate este -intradevar scump . eu am avut probleme -zgomot destul de poternic in mers si a trebuit sa il cumpar din Germania . A costat 80 euro -produs nemtesc . l-am schimbat eu cand am ajuns acasa .pe drum nu se poate face nimic. AI GRESIT cand ai lasat piesele la service .aceste vor fi -sigur ,vandute altui muritor .ma refer la amortizoare ,care bucsate si spalate vor fi ca noi,noute cu bine Asa e, nu trebuia sa las piesele, dar (poate) din greseli voi invata. Iata si lista reparatiilor si preturile: - bieleta directie dreapta = 58.87 - bucsa brat (4x28.22) = 112.88 - pivot = 44.35 - bucsa brat stabilizator (2x20.96) = 41.92 - amortizor spate (2x233.87) = 467.74 - rulment spate = 193.54 Diferenta pana la 1284.89 reprezinta TVA si manopera. Manopera mi s-a parut chiar ieftina la volumul de lucru. Service-ul este din Sfantu Gheorghe (CV) nu stiu daca prezinta interes: Ady Service SRL. Numai bine. |
--------------------
Renault
- CV99DIA
|
|
baciudibaciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 31 May 09 From: Bucuresti ![]() |
multam fain !
|
--------------------
Renault Kangoo 15dci
ARO 10-4
- b55fux
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 05:46 |