Stergatoare
![]() ![]() ![]() |
Stergatoare
Tsunami |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 19 February 09 From: Bucuresti, deocamdata ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane III 1.9 dCi estate privilege
2012
|
|||
connectorxp |
![]()
|
![]() Just a happy camper :) Group: Members Posts: 829 Joined: 28 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Eu ca european fara sanse de a vizita Canada prea curand, m-asi orienta catre Finlanda si alte tari friguroase, pote au si ei.
|
--------------------
Lexus
CT200h
- XX-XXX-LEX
Eco/2011 1,8VVTi HSD, 136PS, 5% in Bucuresti :) Albastru 8U9 si senzatii tari pe curent :P
Ca musca'n lapte pe forumul Reno' :) |
|
Tsunami |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 19 February 09 From: Bucuresti, deocamdata ![]() |
|
--------------------
renault
megane III 1.9 dCi estate privilege
2012
|
|
DFL |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 28 December 11 ![]() |
Am luat din Vitan de la un magazin de la parterul cladiri administrative, stergatoare pt. Clio 3 (60/40), 125 lei. Cutiile in care erau aratau ca cele de la reprezentanta (au spus ca sunt originale Renault) .Sterg impecabil, nu scartie, nu trepideaza.....sa vedem cat tin.
This post has been edited by DFL: 24 Apr 2012, 13:40 |
--------------------
Renault
Clio III
2008 - 1.4 16v - Dynamique
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
La Clio 3 sunt aceleasi stergatoare ca la Megane 3. La Megane 2 difera.
|
--------------------
.
.
.
|
|
cornel1986 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 8 January 11 ![]() |
am luat de la cineva de pe okazii cu 60 de ron si sunt perfecte au 10 sisteme diferite de prindere pt toate tipurile de masina.eu am pus pe un megane 3 coupe si pe un focus facelift
|
--------------------
renault
megane coupe
- B 90 DEA
2009 B 90 DEA
|
|
florintija |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 23 September 11 ![]() |
uitati de stergatoarele care le au cei de la renault ,cum am mai spus eu in afar de cele din fabrica am mai schimbat un rand si erau la fel de PROASTE intrun final am luat de la bosch si am rezolvat problema sterg impecabil !
|
--------------------
renault
megane 3
2009 coupe
|
|
B-07-UWA |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(florintija @ 23 May 2012, 20:33) uitati de stergatoarele care le au cei de la renault ,cum am mai spus eu in afar de cele din fabrica am mai schimbat un rand si erau la fel de PROASTE intrun final am luat de la bosch si am rezolvat problema sterg impecabil ! Un cod ,model, pret ne-ar fi de folos, si eu am luat un rand nou de la reprezentanta originale, si fac ca toti dracii din prima zi de cand le-am pus.... |
--------------------
Renault
Megane III
2009/Dynamique
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Bosch Aerotwin A116S. Acelasi tip ca si la Clio 3.
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=194...dpost&p=2867647 In jur de 200 lei setul. Le am de un an si 3 luni si vreo 25000 de km si sterg fara probleme. La o adica, sunt la fel de scumpe ca si cele originale, pacat insa ca cele originale sunt mai proaste si scartaie pe parbriz. Eu le pastrez pe cele originale in portbagaj pentru ca nu stiu niciodata cand pot ramane fara stergatoare. This post has been edited by Laurentziu83: 23 May 2012, 22:14 |
--------------------
.
.
.
|
|
alexniculescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 20 January 11 ![]() |
salut, ce stergatoare v ati mai cumparat ?!
|
--------------------
Renault
Megane Coupé
- B904LEX
2009
|
|
m3st_tce |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 6 May 12 ![]() |
S-a dus stergatorul spate (la 1.5 ani). Acum am unul Kaufland la 8 lei, ce va tine probabil dublu. Originalul era de 13", asta e de 15" - a crescut cu 40% suprafata vizibila. Rog a se observa varianta de caroserie!
|
--------------------
Renault
Megane 3 ST Prestige / Skoda Rapid Active ***
2011 1.4 TCe / 2014 1.2 TSI (86CP)
|
|
alexniculescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 20 January 11 ![]() |
Niste stergatoare pentru fata chiar nu recomanda nimeni ?!
|
--------------------
Renault
Megane Coupé
- B904LEX
2009
|
|
Claus1982 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 5 September 12 ![]() |
am comandat si eu stergatoare de la bosch pentru fata si nu se potrivesc la prindere, poate cineva sa imi zica ce fel de brate are la M3... am citit mai sus ca a luat cineva de la bosch si se pare ca sunt exact cu ce comandasem eu, dar la mine bratele nu sunt drepte la capete si nu se potrivesc...
|
--------------------
Renault
Megane
2012
|
|
hcr94 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 28 November 11 From: Arad ![]() |
Buna am un renault symbol din 2009 si am probleme cu stergatoarele.
Am aici un video cu sunetul scos de acestea: Mentionez ca sunt stergatoarele originale Renault, nu am fost utilizate mult timp. Pe ploaie "torentiala" nu se aude zgomotul. Astept un raspuns. Multumesc! |
--------------------
Renault
Symbol
2009/1.4 16V 98CP/Expression Renault Symbol 2009, 1.4 16V 98 CP
|
|
m3st_tce |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 6 May 12 ![]() |
Sunt stergatoarele originale? Daca da, le schimbi.
Cauciucul a imbatranit, si a devenit rigid, sau daca era teflonat s-a dus suprafata - motiv pentru care nu mai aluneca "normal" si sare pe parbriz. |
--------------------
Renault
Megane 3 ST Prestige / Skoda Rapid Active ***
2011 1.4 TCe / 2014 1.2 TSI (86CP)
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Dupa cum suna e boala clasica a stergatoarelor Valeo, ce vin in echiparea standard la Renault.
Schimba-le pe Bosch sau Champion (daca gasesti). @Claus: Stergatoarele originale erau Aerotwin sau clasice (cu articulatii, etc)? Daca erau clasice, iar bratul stergator se termina in forma de carlig, atunci poti pune orice fel de stergatoare, mult mai ieftine, eu recomand Champion, cat am avut Clio numai dintr-astea am folosit, ajungea 38 de lei setul si erau mult mai bune decat cele de origine. |
--------------------
.
.
.
|
|
tip |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 3 November 11 From: Iasi ![]() |
Salut. Mi-am schimbat si eu azi stergatoarele fata. Mi-am luat tot Bosch Aerotwin, exact ca cele recomandate de colegul Laurentiu. Sunt mai mult decat multumit de ele, recomand si eu.
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.4 TCe
2011
|
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
Azi am vrut sa ridic ambele stergatoare sa le curat competent de gheata. Evident, a trebuit sa ridic capota dar m-am lovit de urmatoarea problema: cel de pe partea soferului se ridica pana la maxim dar celalalt nu se poate ridica complet din cauza... capotei.
M-am uitat si prin manual, nu este nimic precizat. Gresesc eu ceva? |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
Valy1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 6 October 08 ![]() |
Cu motorul oprit lasi maneta stergatoarelor in jos, jos de tot. Acum poti ridica stergatoarele de pe parbriz
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- B xx xxx
2007 80cp Renault Megane 3 1.5 dCi 105cp , Dynamique , Noir Nacre.
|
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Stergatoarele mele originale sunt mai proaste ca alea turcesti din hypermarket. Nu au nici o treaba cu parbrizul, in special de cand a venit iarna. Am 6500KM si deja ma enerveaza la culme mizeriile astea. Aveam pe M2 niste panarame Alca, stergeau excelent. Tineau fix jumatate de an dar nu aveam nici o problema cu ele Dadeam si 12 ron pe ele. Am cumparat si Valeo originale si nu m-au tinut mult.
Stergatoarele actuale nu prea au fost folosite... ca sa va imaginati in 6500KM am consumat maxim 5l de lichid de parbriz... inca e plin bidonul si a inghetat acum ca e de asta vara. Degeaba am stat eu sa le bibilesc sa le curat de gheata sa fie parbrizul incalzit, sa nu prinda gheata si mizerii... tot ca niste ordinare sterg, |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Sorine, Bosch-urile sunt solutia. Exact la fel am patit si eu la Megane cand a venit prima iarna, si tot la fel am patit si la Symbol in iarna 2005, tot cu stergatoarele Valeo. La Symbol mi-am luat atunci Champion, iar la Megane acum am de 2 ani Bosch-urile.
Sincer, daca e sa aleg intre Valeo originale de la reprezentanta cu 10 ron si Bosch cu 150-200 ron, aleg Bosch-urile. Valeo nu stiu ce mama masii pune in cauciucul de la stergatoare, dar sunt al naibii de enervante. |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 16:05 |