Stiri pe scurt, -auto-
![]() ![]() ![]() |
Stiri pe scurt, -auto-
cristic1982 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.393 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.812 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mea culpa, se ia si norma de poluare la alea vechi (care nu au emisii de co2 in acte) in calcul cat si consumul. Nu ca la noi unde loganul de 1.5 plateste cat mini john cooper works. La astea noi doar consumul, nu cilindreea
QUOTE Motor vehicle tax in Germany (Kfz-Steuer) As soon as you have registered a vehicle in Germany, you will be asked to pay the vehicle tax for it. Almost all kinds of vehicles in Germany are subject to the motor vehicle tax, but the amount you pay depends on a few different factors. How much is motor vehicle tax in Germany? The calculation of motor vehicle tax is based on a few main components: The engine size (2 euros per 100cm³ for petrol engines, and 9,50 euros per 100cm³ for diesel engines) The emission standard CO2 emissions (between 2 and 4 euros per gram of CO2 emitted per kilometre, depending on overall emissions) To work out your tax liability, you can use this motor vehicle tax calculator (in German) from the Federal Ministry of Finance. There are also some differences, depending on when the car was first registered: Cars registered before November 5, 2008 are subject to the old vehicle tax which is based on engine capacity and emissions class only. Cars registered between November 5, 2008 and June 30, 2009, fall into a transitional period, and whichever taxation model is most favourable to them will be applied. Australienii sunt înnebuniți după noul SUV”. Duster, la mare căutare după lansarea din Australia. Renault spune că va deschide liste de așteptare ca urmare a cererii ridicate https://hotnews.ro/australienii-sunt-innebu...idicate-2044287 This post has been edited by einstein1984: Today, 08:43 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.363 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Așa Einstein nu uita sa lauzi Dacia în fiecare postare.
Ne povestești de australieni, cred că aborigenii sunt cei mai încântați, că ei nu prea au văzut mașini așa i? Dacia i excelentă sa știi 14 Aug 2025, 09:47: Aborigenii aia mai izolați au un venit echivalent la 1100 euro pe lună. Ce naiba mașini sa și permită de banii aia , nu cred că merg cu Mercedes GLS sau Audi Q7. Normal că iau și ei un Renault parlit This post has been edited by axabrt: Today, 09:47 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.814 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(axabrt @ 14 Aug 2025, 10:42) Așa Einstein nu uita sa lauzi Dacia în fiecare postare. Ne povestești de australieni, cred că aborigenii sunt cei mai încântați, că ei nu prea au văzut mașini așa i? Dacia i excelentă sa știi <span class='edit'>14 Aug 2025, 09:47:</span> Aborigenii aia mai izolați au un venit echivalent la 1100 euro pe lună. Ce naiba mașini sa și permită de banii aia , nu cred că merg cu Mercedes GLS sau Audi Q7. Normal că iau și ei un Renault parlit Normal. Pe langa paris si niu iorc, a fost si acolo. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
STIRI PE SCURT!!!
FARA COMENTARII!! |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 11:18 |