Modificare display central, si adaptare comenzi pe volan
![]() ![]() ![]() |
Modificare display central, si adaptare comenzi pe volan
hansol |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 29 July 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
megane / laguna
2006/HATCHBACK 1,5 DCI85CP/2001/ 1.8 gpl 120 cp
- gr 76 bbc
|
|||
Benafflek |
![]()
|
![]() Survivor Group: Members Posts: 33 Joined: 29 December 10 From: Bucuresti ![]() |
Salut! Zilele urmatoarea trebuie sa ma dus sa-mi ridic si eu de la dealer Renault-ul meu Symbol versiune Prima... Aceasta versiune nu are radio deloc, nici display central, asa ca as avea nevoie de citeva sfaturi pentru achizitionarea unui radio cdcu mp3 compatibil! Multumesc de ajutor!
|
--------------------
Renault
Symbol
2010 Get rich or die trying!
|
|
bosoiro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 28 August 10 ![]() |
salut! ai putea sa mi faci si mie asa ceva pentru un clio symbol 2004 1.5dci?
|
--------------------
renault
clio symbol
dec 2004, 1.5 dci
|
|
spido |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 8 February 11 ![]() |
Ma intereseaza si pe mine montajul lui lucianm.date de contact please sau mail.ms.
|
--------------------
Clio symbol fidji
symbol
2005
|
|
lucianm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 799 Joined: 13 December 06 From: Iasi ![]() |
avand in vedere costul destul de mare de productie si modificarile ce le presupune montajul nu este de vanzare.
La inceput eram increzator, dar negasind un display potrivit am renuntat la idee. This post has been edited by lucianm: 10 Feb 2011, 18:59 |
--------------------
VW
Golf 6 1.4 TSI
2011
|
|
spido |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 8 February 11 ![]() |
multumesc ptr. raspuns dar daca ai putea sa-mi dai o schema ceva detalii as incerca sa fac si eu montajul.Dak sa poate...
![]() |
--------------------
Clio symbol fidji
symbol
2005
|
|
cartman28 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 18 December 10 ![]() |
Salut, sunt foarte interesant de montajul tau. Daca te hotarasti sa mai faci aceste montaje eu iti cumpar 2 sigur. In cazul in care nu mai vrei sa-l faci, pune si tu schema te rog pe forum. Merci
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005 1.5 dci
- B01FDD
|
|
purice_2007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 21 February 11 ![]() |
salut,
Eu detin un renault kangoo din anul 2002(model 2001)modelul de persoane si am acel display dar imi arata doar ora si ce post de radio merge.este posibila montarea unu display pe masina asta?si dak da cum pot sami fac rost si eu de un computer dinacesta. |
--------------------
RENAULT
KANGOO 1.9 DTI
2002
- purice_2007
|
|
wener |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 13 November 10 ![]() |
Va salut pe toti
In primul rand felicitari luciann pentrurealizarea ta.In al doilea rand te intrb daca ai putea sa-mi faci si mie vreo modificare la un JVC pentru a se pupa cu comenzile si cu display-ul. Daca esti interesat iti trim mai multe detalii. ceau |
--------------------
Renault Megane 2
Grandtour 1,5 DCI
2004
- OT-79-YSP
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Pentru compatibilitatea unei marci de radio cu masina ta vezi aici:
http://www.commande-au-volant.com Selecteaza marca/tipul si vezi ce fel de radio poti monta+adaptatorul pentru comenzii/afisaj. Numai bine! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
sil30 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 9 May 11 ![]() |
sal ma intereseaza si pe mine un cablaj doar afisaj display sicomenzi volan.Te rog trimite un e-mail la adresa: silviu.mircioaga@yahoo.com, nu am gasit nici o posibilitate sa te contacte. Multumesc
|
--------------------
renault
megane 2
2004
|
|
lucianm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 799 Joined: 13 December 06 From: Iasi ![]() |
Montajul nu este de vanzare, de fapt nu mai este deloc, eu am trecut la player si display update list.
|
--------------------
VW
Golf 6 1.4 TSI
2011
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Salut lucian! Si eu lucrez cu un atmega16 acuma si imi place ce ai facut
![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
lucianm |
![]()
|
|
--------------------
VW
Golf 6 1.4 TSI
2011
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
![]() Te intereseaza sa faci si tu unul? |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
Ca sa nu moara topicul ... pentru ca este interesant, propun sa discutam despre microcontrolere, aplicatii si interfete.
This post has been edited by rino: 27 May 2011, 22:42 |
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
robbydse |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 29 September 11 ![]() |
un thread cam vechi dar aici am gasit ce ma intereseaza. lucianm daca vezi acest post trimite-mi un pm cu mailul tau. as vreau sa iau legatura cu tine daca se poate sa ma ajuti cu o intrebare. multumesc anticipat
|
--------------------
BMW
E46
1999
|
|
Yan78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 439 Joined: 31 July 10 ![]() |
QUOTE(lucianm @ 10 Feb 2011, 18:52) avand in vedere costul destul de mare de productie si modificarile ce le presupune montajul nu este de vanzare. La inceput eram increzator, dar negasind un display potrivit am renuntat la idee. Am cautat si eu, in doua magazine online destul de mari, un display care sa se potriveasca cu masca de la Clio . S-ar parea ca display-ul folosit de cei de la Renault este total atipic ca si dimensiuni . Pentru cei interesati sa mai continue proiectul acesta eu am facut rost de un display de clio pe care l-am demontat . Astept orice sugestie pentru un display LCD care sa se potriveasca ca si dimensiune la ceea ce avem acum pe masina ! This post has been edited by Yan78: 20 Feb 2012, 20:15 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2008 1.5 dci [URL=http://www.reno.ro/Folositi-functia-CAUTARE-t40668.html]Search cu incredere![/URL]
|
|
Yan78 |
![]()
|
lucian .
ca sa scot display=ul de pe masina trebuie sa demontez tot bordul ? |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2008 1.5 dci [URL=http://www.reno.ro/Folositi-functia-CAUTARE-t40668.html]Search cu incredere![/URL]
|
|
oanadenisa |
![]()
|
RENAULT Group: Members Posts: 939 Joined: 19 April 09 From: Focsani ![]() |
scoti doar partea de sus a bordului
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 8v /GPL
expresion 2003
- VN RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Yan78 |
![]()
|
Ce eleganta solutie . Imi era teama de asta . Ma poti ajuta cu o informatie despre semnificatia pinilor la un display update list ?
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Yan78 |
![]()
|
Bun ! Eu sunt tot la inceput cu proiectul asta .
Mi se pare o idiotenie sa dau jos toata partea de sus a bordului ca sa ajung la display . In plus de asta , am cautat un display care sa fie la dimensiuni aproximative ca cel de pe masina ( asta fara sa fac improvizatiile facute de lucian ) . Adica dezasamblare display si montare pe suportul original . Asa ca m-am gandit sa folosesc tot display-ul original de pe masina . Adica sa gasesc o cale de comunicare cu display-ul de pe masina . La display-ul Update List , casetofonul comunica prin CAN . Ar trebui sa fac un reverse-eng. sa vad cum se comunica si in ce fel sunt trimise datele pentru afisare . Complicat . Tare fain ar fi fost daca gaseam un display LCD care sa se potriveasca direct in soclu. conector_display.JPG ( Size: 84.27k ) Number of downloads: 1030 This post has been edited by Yan78: 27 Mar 2012, 10:17 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
|
lucianm |
![]()
|
da, si la tuner list este comunicatie i2c.
pentru demontat partea superioara a bordului nu e chiar asa complicat, se scot ornamentele de pe stalpi, suruburile de pe lateral, cele de la aeratorul parbriz, se da jos cochilia volanului si mai ai si acolo 2 suruburi. apoi tragi usor bordul spre tine si iese fara probleme. |
--------------------
VW
Golf 6 1.4 TSI
2011
|
|
Yan78 |
![]()
|
Pai daca la tuner list este comunicare i2c este simplu . Am un display tuner list ( cred ca de la tine lucian ) . Trebuie doar sa aflu mai multe despre cum sunt impachetate datele , ce se trasnmite de la casetofon spre display .
Banuiesc ca display-ul este slave si cas. este master . |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
|
lucianm |
![]()
|
comunicatia este bidirectionala.
playerul trimite spre display informatii privind textul afisat iar displayul spre player comenzile de la volan. comenzile volan sunt mai usor de decodat, cu osciloscop si apasand pe rand butoanele. This post has been edited by lucianm: 27 Mar 2012, 12:22 |
--------------------
VW
Golf 6 1.4 TSI
2011
|
|
Yan78 |
![]()
|
Am renuntat la ideea de a modifica display-ul central pentru ca nu am cum sa rezolv problema cu comunicarea pe CAN . Momentan
![]() In schimb am inceput sa lucrez la un "Black Box" sau OBD2 Datalogger pentru masina . Folosesc o interfata ELM327 (replica China ) pe bluetooth si o placa de dezvoltare Arduino . Pe un SD card salvez informatiile primite de la ECU . Mai multe detalii aici ! http://yan1978.blogspot.ro/2012/11/obd2-logger-v1.html si aici referitor la componente : http://yan1978.blogspot.ro/2012/10/iteadui...bd2-logger.html datasheet.jpg Daca aveti intrebari sau propuneri de imbunatatire lasa-ti reply ! This post has been edited by Yan78: 6 Nov 2012, 12:23 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
excelent.
as vrea si eu asa ceva la masina mea |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
Yan78 |
![]()
|
Nu este mare lucru . Costa ceva componentele :
Uita-te aici si vezi ce ai nevoie . Codul ti-l dau, il incarci in placa Arduino si cam atat ! http://yan1978.blogspot.ro/2012/10/iteadui...bd2-logger.html |
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
|
loczero |
![]()
|
![]() loczero Group: Members Posts: 62 Joined: 19 December 12 From: CT ![]() |
Renault Car Steering Wheel Stalk Adaptor Lead
PC99-X12 for Sony Alpine Pioneer Kenwood Se gasesc pe ebay la 120ron aproximativ fara afisare display ... |
--------------------
Renault
Clio
2004
- CT-17-VIZ http://www.cliodci.net/
http://www.cliosport.net/ Renault Clio Hatchback 2004 1.5 DCI 60kw -> need more pwr |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 08:52 |