Ulei cutie
![]() ![]() ![]() |
Ulei cutie
Gudica |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 16 September 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
- TR 07CSM
2006/Sedane
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu se schimba... la cea manuala decat daca pierde....
Puteai sa cauti ca este discutat subiectul.... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Eu stiam ca se schimba la 4 ani sau 60.000km.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
La automata da... manuala nu... ca vrei tu sa-l schimbi este altceva...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Nici macar:
"Cutia de viteze automată DP0 este gresată o dată pentru totdeauna, ea nu necesită întreținere: numai nivelul trebuie să fie efectuat în caz de scurgere ușoară." Scrie in carnetul de revizii-intretinere ce lichide, la cati km/ani se schimba, ati gasit voi ceva despre ulei cv pe acolo? |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
De ce topic nou??? Ce rost mai are functia SEARCH???
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Ba se schimba, daca tii la masina.
Eu zic ca un interval corect ar fi odata cu distributia. Ce-mi place de mie de unele genii care se iau de mine ca pun ulei de 2t in motorina dar spun ca nu e nevoie sa schimbi uleiul in cutie. Pai e clar dpmdv ca sunt angajati Reno, si nu au interes sa ii tina pe clienti masinile mult. La mine, dupa schimbul uleiului din cutie, s-a simtit, in sensul ca aluneca mai usor in viteze, si nu mai agata din punctul mort in treapta 1, din punctul mort in marche-arriere, unde agata mereu, si nici din 2 in 1, unde agata ocazional. |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
cj98czh |
![]()
|
... nu o spun eu.... o spune producatorul.... si in mod sigur am incredere in ce spune/recomanda el... ca nu are o armata de ingineri si proiectanti degeaba...... in schimb nu cred ca de uleiul tau 2T pomeneste ca ar fi permis.... si daca facea bine sistemului de injectie il recomandau ei ca doar nu-i durea pixul..... nu crezi????
Si eu am schimbat uleiul in cutie.... dar pt. ca am vrut eu.... recomandarea lor este sa nu-l schimbi decat daca se intervine la cutie.... daca nu merge.... lifetime... This post has been edited by cj98czh: 16 Sep 2010, 12:52 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Care e durata de viata pe care ei o socotesc pentru masina?
Si nu, nu se refera la cat tii masina, ci la ciclul ei comercial de viata, care e de maxim 5 ani. Cine vrea sa o tina mai mult, e recomandat sa fie mai atent la intervalele astea de schimb "pe viata". This post has been edited by balanel: 16 Sep 2010, 13:09 |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Mai mult decat ai s-o folosesti tu.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Eu as zice: mai mult decat o sa-l tina pe el
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
ric26ct |
![]()
|
![]() ric26ct Group: Members Posts: 461 Joined: 19 February 10 From: Constanta ![]() |
Eu propun sa dam jos si ansamblu servodirectiei sa il ungem odata la 60 000 km, ce daca nu e trecuta in carnetul de intretinere, daca nu ne tine o viata!
Asa e romanul se vaieta cand are o consumabila de schimbat la masina, iar cand constructorul isi calca pe inima si spune ca ceva nu trebuie schimbat, el se incapataneaza si vrea sa il inlocuiasca. Oricum e cert ca daca il schimbi e un lucru bun, dar daca nu o faci eu cred ca nu exista nici un pericol. Grija mare e sa nu piarda! |
--------------------
renault
megane 2
2005, 1,5 dci 101 cp, confort-expression Skoda Octavia 1,9 tdi
|
|
LeoCata |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 3 December 07 ![]() |
Eu am schimbat uleiul in cutie si se simte o diferenta la schimbator, intra in viteza mai usor recomand schimbul la 60000km
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- ceva cu BN
2007
|
|
djthem |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 20 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am schimbat uleiul la 60000 km si pe langa faptul ca se simte diferenta, investitia este minima pentru o intretinere de durata a cutiei.
Bafta! |
--------------------
RENAULT
MEGANE 4 RSLine
2022
|
|
Abo |
![]()
|
![]() Planificarea atentă nu poate înlocui norocul chior. Group: Members Posts: 288 Joined: 14 August 10 From: Codlea/Brasov ![]() |
si cam cat costa toata distractia?
|
--------------------
Renault
Megane Hatchback
- BV 92 ABO
2005 1.5 dCi 82 CP
|
|
eugenTL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
La cate manuale am auzit,condus,vazut (si eu si Tatal meu care se mai pricepe la mecanica) la niciuna n-am (n-a) auzit de schimbatul uleiului la cutie.Unele masini chiar aveau si peste 10 ani.
La automata la marea majoritate a masinilor, se face la o revizie de x km |
--------------------
Renault
Megane II
my edition (18+low+r26 look)
|
|
tatae_8700 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 13 October 09 From: Constanta ![]() |
stie cineva cat ulei intra in cutie la megane 2.2 1.6 16V? vreau sa il schimb si eu ca am impresia ca in marsarier agata un pic .
|
--------------------
renault
megane
2006 Renault Megane Sedan 1.6 16v 2006 Privilege
|
|
Hack |
![]()
|
Si de ce ar fi asta din cauza uleiului?
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
tatae_8700 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 13 October 09 From: Constanta ![]() |
mai demult am gasit putin ulei pe cutie , am sters si am verificat sa vad daca se mai murdareste si nimica. acum am 125000km si m-am hotarat sa-l schimb . am gasit pe forum ba ca intra 2.2 l , ba 2.8 si nu stiu cat sa pun.daca pun pana da pe afara nu se forteaza semeringurile?
|
--------------------
renault
megane
2006 Renault Megane Sedan 1.6 16v 2006 Privilege
|
|
Hack |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 03:51 |