PANGLICA AIRBAG, MEGANE 1
![]() ![]() ![]() |
PANGLICA AIRBAG, MEGANE 1
sorin1983 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.638 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|||
pasaniucionut |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 14 September 09 From: Bacau ![]() |
de ce zici tu sa fugim de marca asta? nu neaparat daca e renault si sa stricat ... vai fugi de renault .. varul meu a patit exact la fel la un mercedes vito a ramas si fara claxon ca la vito e mai nasoala treaba e? acum ce mai zici ? mercedes vai fugiti de marca asta.. plasticul ala o fi imbatranit cine stie o avea el ceva de sa stricat panglica... in dezmembrari e maxim 100 ron ... deci .. nu e cine stie ce grozavie
|
--------------------
Renault
Megane 1
- BC-34-PAS
1999 Daca faci ceva fa cu cap,daca nu mai ai timp intr-o depasire nu ceda,nu frana,, [B]accelereaza puternic[/B] :))
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
sorin1983, esti prapastios rau
![]() Am lucrat la un Chrysler Voyager, ala are si vre-o 6 butoane pe langa claxon + airbag prin panglica si contacte rotative. Multe marci au aceasta solutie, cu diferente mici in implementare. Daca ai probleme cu platbanda, mergi la un magazin dedicat pt. piese Dacia si poti cumpara tot modulul central (fara bloc lumini/stergatoare) la un pret decent, in Mures l-am vazut in urma cu cateva luni la ~90 ron, piesa de origine, Valeo (tot atunci eu am cumparat/schimbat doar bloc lumini cu ~190 ron). |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
2009 Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.638 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Am schimbat dracia... dar totusi nu recomand nimanui Reno. sa fie sanatosi aia care au deja si sa n-aiba probleme.
Nu compara Mercedes cu cazane. This post has been edited by sorin1983: 26 Sep 2010, 21:45 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 09:27 |