Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

PANGLICA AIRBAG, MEGANE 1

sorin1983
post 22 Sep 2010, 10:19
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti-Rahova

Bineinteles ca s-a imbarligat si s-a rupt... s-au aprins pe bord airbag si service. De ce s-a ajuns la imbarligare si zgomote ciudate? Frecarea plastic pe plastic in timp creeaza probleme... s-a tocit un canal in care intra un plastic ca un capac de borcan si in care era infasurata panglica.
Daca nu mai sta fix capacul pe partea de jos(parte comuna cu tot blocul de lumini-nu pare sa se inlocuiasca prea separat) panglica nu mai are nici o ratiune pt care ar sta infasurata. De aici pana la agatat si imbarligat nu mai e mult.
MULTUMESC RENAULT. In concluzie daca aveti alte posibilitati fugiti de marca asta.

--------------------
Renault Megane1- -Sisteme electronice de securitate
"Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
pasaniucionut
post 22 Sep 2010, 12:01
Post #2

Membru

From: Bacau

de ce zici tu sa fugim de marca asta? nu neaparat daca e renault si sa stricat ... vai fugi de renault .. varul meu a patit exact la fel la un mercedes vito a ramas si fara claxon ca la vito e mai nasoala treaba e? acum ce mai zici ? mercedes vai fugiti de marca asta.. plasticul ala o fi imbatranit cine stie o avea el ceva de sa stricat panglica... in dezmembrari e maxim 100 ron ... deci .. nu e cine stie ce grozavie

--------------------
Renault Megane 1 - BC-34-PAS 1999
Daca faci ceva fa cu cap,daca nu mai ai timp intr-o depasire nu ceda,nu frana,, [B]accelereaza puternic[/B] :))
+
radunre
post 22 Sep 2010, 19:25
Post #3

Membru autentic

From: Tg Mures

sorin1983, esti prapastios rau smile.gif
Am lucrat la un Chrysler Voyager, ala are si vre-o 6 butoane pe langa claxon + airbag prin panglica si contacte rotative. Multe marci au aceasta solutie, cu diferente mici in implementare.
Daca ai probleme cu platbanda, mergi la un magazin dedicat pt. piese Dacia si poti cumpara tot modulul central (fara bloc lumini/stergatoare) la un pret decent, in Mures l-am vazut in urma cu cateva luni la ~90 ron, piesa de origine, Valeo (tot atunci eu am cumparat/schimbat doar bloc lumini cu ~190 ron).

--------------------
Clio III K9K772 / Clio III K9K772 - MS 2009
Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
+
sorin1983
post 26 Sep 2010, 21:44
Post #4

Membru autentic

From: Bucuresti-Rahova

Am schimbat dracia... dar totusi nu recomand nimanui Reno. sa fie sanatosi aia care au deja si sa n-aiba probleme.
Nu compara Mercedes cu cazane.

This post has been edited by sorin1983: 26 Sep 2010, 21:45

--------------------
Renault Megane1- -Sisteme electronice de securitate
"Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 09:27
Dacia