Nu se mai stinge becul din portbagaj, chiar daca apas pe acel intrerupator
![]() ![]() ![]() |
Nu se mai stinge becul din portbagaj, chiar daca apas pe acel intrerupator
pasaniucionut |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 14 September 09 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1
- BC-34-PAS
1999 Daca faci ceva fa cu cap,daca nu mai ai timp intr-o depasire nu ceda,nu frana,, [B]accelereaza puternic[/B] :))
|
|||
mih_mlv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 432 Joined: 17 September 10 From: Calarasi(CL)/Sicilia (CT) ![]() |
Salut Ionut,sigur este ceva de la intrerup. portbagajului(ala care inchide si deschide circuitul),cat despre siguranta separata nu cred!
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 bicorp 1.6 115cp 2006 CL 79 MLV/
Clio III 1.5 dci 2008 CL 04 LAV
|
|
pasaniucionut |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 14 September 09 From: Bacau ![]() |
pffff sper sa nu fie intrerupt iar un fir din ala de la portbagaj ca ma rupe... trebuie iar sa iau la verificat toata instalatia de la portbagaj... nu e cine stie ce lucru.. dar macar sa stiu ca e ceva intrerupt de pe acolo.. sa nu ma apuc sa trag sa verific firele aiurea :-/ ma gandeam sa aiba vre-o siguranta separat ceva :-/ poate a mai patit cineva
|
--------------------
Renault
Megane 1
- BC-34-PAS
1999 Daca faci ceva fa cu cap,daca nu mai ai timp intr-o depasire nu ceda,nu frana,, [B]accelereaza puternic[/B] :))
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Desi cred ca ai verificat...intreb: e mufa bine infipta in senzorul ala?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
pasaniucionut |
![]()
|
da.... am curatat si mufa.. desi nu era deloc oxidata maine ma apuc sa verific instalatia de la portbagaj.... sa dea domnu sa gasesc ceva
|
--------------------
Renault
Megane 1
- BC-34-PAS
|
|
kiss_9me |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 3 April 09 ![]() |
si eu am o problema....cand deshis usile nu mi se mai aprind automat becurile in masina....oare de ce? daca apas pe ele sa se aprinda se aprind.
|
--------------------
renault
megan
1997 dti
|
|
pasaniucionut |
![]()
|
la fel si la tine kiss... posibil sa ai un fir intrerupt s-au un contact imperfect ceva.. maine am sa ma apuc sa caut fire pe la portbagaj sa vad daca gasesc ceva. te anunt si pe tine daca rezolv
|
--------------------
Renault
Megane 1
- BC-34-PAS
|
|
kiss_9me |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 3 April 09 ![]() |
okay...nu o a mai avut nimeni problema asta?
|
--------------------
renault
megan
1997 dti
|
|
pasaniucionut |
![]()
|
am cautat fire intrerupte... m-am uitat la acel intrerupator.. pare a fi ok.. mufa la fel.. dar totusi nu functioneaza
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1
- BC-34-PAS
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
pasaniucionut, ai verificat cu un multimetru urmatoarele:
- rezistenta interna a butonului (apasat/relaxat) - prezenta tensiunii de 12V la mufa butonului intre cele 2 fire - se aprinde becul daca folosesti un strap (o bucatica de sarma) intre cele 2 fire din mufa ? This post has been edited by radunre: 21 Sep 2010, 12:56 |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
2009 Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
pasaniucionut |
![]()
|
radunre
1-rezistenta interna nu am verificat nu stiu cum sau nu stiu la ce te referi - oricum am schimbat acel intrerupator cu unul de pe alta masina care era functionabil si tot nu merge 2- nici tensiunea nu am verificat dar sigur 100% nu am tensiune 3- am pus si asa 2 fire in mufa ... degeaba.. tot nu se aprinde nu face nici o miscare nimic sigur nu am curent.. o fi intrerupt de pe undeva... am o intrebare... daca scot 2 fire de la un buton de la vre-o portiera ... ar merge? sa le aduc pana in spate? |
--------------------
Renault
Megane 1
- BC-34-PAS
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
Nu stiu ce varianta de masina ai dar daca zici ca nu ai tensiune, poate fii o siguranta sau un fir intrerupt. Verifica toate sigurantele de sub volan.
Am si uitat, becul e bun ? contactele becului ? |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
2009 Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
pasaniucionut |
![]()
|
radunre becul e bun daca conectez mufa la,lampa din portbagaj se aprinde becul dar daca apas buton nu se mai stingese stinge doar daca sunt inchise portierele ... dar intrerupatorul trebuie sa fie separat... cand deschizi portbagaj sa se aprinda si becul....
|
--------------------
Renault
Megane 1
- BC-34-PAS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 18:24 |