Warn-uri dupa ureche
![]() ![]() ![]() |
Warn-uri dupa ureche
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Aha..aia..era raspunsul pentru cineva intradevar offtopic, ma miram ce am zis eu ca am mai ieftin, daca tot faci exces de zel, fa la toti, ca e plina bursa de oftopic, up si de la mine, bafta la vanzare, up mai repede de 24 de ore trecut cu vederea etc, care tot oftopic sunt, dar cu aia nu ai nimic, ca doar din cauza mea ai impresia ca s-a scos functia de edit fara urme si nu-ti mai poti face de cap.
EDIT: se poate inchide/sterge/etc. This post has been edited by argon: 13 Sep 2010, 06:31 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Acelasi tratament l-a primit si cel care a postat, la fel de off-topic ca tine, inainte sau dupa tine, nu mai tin minte.
Eu iti sugerez ca, in loc sa te plangi, sa pui frumusel cursorul pe p_report.gif si sa apesi! Specialitatea ta este offtopicul, deci unde vad un post de-al tau, ma uit mai cu atentie decat la postul unui coforumist fara notorietatea ta. Cat despre editare - nici nu stii ce afectat sunt ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Se inchide
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 01:49 |