buton portbagaj, buton blocat
![]() ![]() ![]() |
buton portbagaj, buton blocat
silviu_stelian |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 20 September 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1998
|
|||
pasaniucionut |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 14 September 09 From: Bacau ![]() |
uita-te atent la incuietoare si urmareste cam cum isi face treaba mecanismul de acolo posibil sa fi sarit un plastic ceva de la locul lui... urmareste cum functioneaza mecanismul si vezi poate ceva nu e ok
|
--------------------
Renault
Megane 1
- BC-34-PAS
1999 Daca faci ceva fa cu cap,daca nu mai ai timp intr-o depasire nu ceda,nu frana,, [B]accelereaza puternic[/B] :))
|
|
valium2008 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 22 October 09 ![]() |
vezi ca poate nu merge deblocarea si de acolo rezulta "blocarea". Incearca descuiere din telecomanda si cu cheia. Daca nici asa nu merge, desfa mecanismul. Oricum la dezmembrari m-as astepta sa nu fie o avere.
Spor |
--------------------
Renault
Megane
- AR-97-SAB
1.6 16v 2001
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Eu am patit cand am plecat la mare, nu se mai deschidea portbagajul. Am rabatat banchetele si la mecanismul de inchidere a usii, este un levier, la mine era sarit asa, din senin, de la locul lui. L-am fixat si se inchide si acuma,
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
pasaniucionut |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 14 September 09 From: Bacau ![]() |
silviu_stelian buton daca e blocat de tot adica nu se apasa pentru deblocare portbagaj faci in felul urmator
1 - dai jos sistemul de la buton si inchizi/deschizi de la centralizare si uita-te daca functioneaza daca inchide/deschide posibil sa fi ramas blocata centralizarea pe spate si sa nu mai descuie,sau mai poate fi ceva. uita-te la mecanism si vezi ca ai acolo chiar la acea parte electrica o tija care iese din motorasul ala si vine bagata in mecanismul ala care impinge/trage... iti desenez ceva.. sa vezi cam cum vine acea bucata de plastic care inchide/deschide sper sa intelegi ce vreau sa zic...daca ai desfacut mecanismul iti dai seama renault.JPG ( Size: 39.76k ) Number of downloads: 345 This post has been edited by pasaniucionut: 21 Sep 2010, 19:39 |
--------------------
Renault
Megane 1
- BC-34-PAS
1999 Daca faci ceva fa cu cap,daca nu mai ai timp intr-o depasire nu ceda,nu frana,, [B]accelereaza puternic[/B] :))
|
|
mitzunator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 400 Joined: 25 December 07 From: Craiova ![]() |
la mine nu mai trage motorasul de la inchidere tija....de unde gasesc si eu unul ieftin sa il schimb?sau se poate repara?
|
--------------------
Renault
Megane 2
2008 [B][SIZE=7][COLOR=green]Megane 2 berlina 1,5 dci km
|
|
pasaniucionut |
![]()
|
mai ieftin gasesti pe la dezmembrari ... de reparat... se poate si repara dar e ceva mai delicat... totusi nu ai ce pierde desfa acel suport din plastic .. si posibil sa gasesti acolo un motoras de ala micut cum sunt la masinile cu telecomanda ... cel putin asa este la megane 2... nu cred sa fie mare diferenta la megane 1.. desfa acel plastic sa ajungi la motoras .. si vezi poate a sarit o roticica ceva.. sau a ramas blocat
|
--------------------
Renault
Megane 1
- BC-34-PAS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 22:34 |