Nedumerire la dimensiunea rotilor, Renault Twingo 1.2, 8v, din 2004
![]() ![]() ![]() |
Nedumerire la dimensiunea rotilor, Renault Twingo 1.2, 8v, din 2004
GOPPO |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 2 October 08 From: Tg. Mures ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
Grand Scenic
- MS12MLA
2013, Initiale Paris, 1.6 131 Cp E-mail: lucian.morariu@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/lucian.morariu.3 |
|||
adriamm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 11 April 07 ![]() |
ce ai facut, ai fost la renault?
ai rezolvat ceva mai mult ca sigur ca sau crucit de aberatia care ti-au servit-o jegurile de la rar (asta este raspunsul standard cind vor sa-si bata joc de tine,pt ca reprezentanta nu este proprietara bunului care iti apartine in fapt,deci in concluzie nu iti pot da ei aprobare sau orice altceva pt bunul tau proprietate personala)mai ales ca twingo dupa 2000 a venit din dotare numai jante pe 14 din cauza discurilor si etrierelor mai mari This post has been edited by cmandrei: 18 Oct 2010, 12:04 |
--------------------
renault twingo
renault twingo
2001 authentique klima
|
|
GOPPO |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 2 October 08 From: Tg. Mures ![]() |
la renault n-am rezolvat nimic.
Am facut totusi rost de o foaie care se elibereaza in germania(pentru identificarea la ei) si trebuie sa ma duc la renault din nou.... mi-ar prinde bine daca cineva mi-ar trimite un scan de la un brief original din 2000-2002 sa vada cretinii. Renault nici macar nu are date tehnice pt masinile mai noi de 96 (twingo) pe motiv ca nu s-au comercializat la noi deloc... au o baza de date veche ROMANIA TARA MEA DRAGA !!!! m-am saturat... |
--------------------
RENAULT
Grand Scenic
- MS12MLA
2013, Initiale Paris, 1.6 131 Cp E-mail: lucian.morariu@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/lucian.morariu.3 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 00:29 |