Centurile de siguranta, Retragerea centurilor se poate regla?
![]() ![]() ![]() |
Centurile de siguranta, Retragerea centurilor se poate regla?
dragostns |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 9 September 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
M I Dec.2002 1.6 16v
- WWD
|
|||
flaviu_n |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 14 February 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
nu o sa gasesti rezolvare la problema ta in felul in care o cauti.
s-a discutat mult si bine, f multe pers. au semnalat aceasta neplacere. POATE, daca cineva va lua aceasta problema in mana si va desface centura in asa fel incat sa ajunga la mecanismul de retragere si va gasi solutia, atunci ii vom ramane cu toti recunoscatori... succes |
--------------------
Renault
Megane
1999
- Cj26VNC Fara evenimente
[COLOR=red]Renault Megane I RXT 1.6 1,6 V[/COLOR] |
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Salut.
In cautarile mele pe forumul asta imi aduc aminte ca am intalnit problema ta ,care este si a mea, si a altora. Userul R19/16v a recomandat spalarea centurilor. Am retinut asta pentru ca trebuie sa o fac si eu. Eu am incredere in userul R19/16v urmarind raspunsurile lui la diferite probleme ale noastre..E f priceput si documentat. Bafta This post has been edited by jas2: 17 Jan 2010, 13:36 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
dragostns |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 9 September 09 ![]() |
Se pare ca spalarea centurilor este o solutie temporara buna. Pacat ca nu tine mult...
|
--------------------
Renault
Megane
M I Dec.2002 1.6 16v
- WWD
|
|
valium2008 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 22 October 09 ![]() |
Pai sincer cred ca este uzarea mecanismului. Masinile noastre au deja aproape 10 ani. Totusi daca se gaseste o solutie viabila, dau 2 beri
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2001
- AR-97-SAB
|
|
bitsu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 1 June 11 ![]() |
N-a gasit nimeni rezolvare la aceasta problema?
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2003 Renault Megane 1, an 2003, 1.6 16v
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Eu le-am spalat...Merg ca noi...
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
cum?cu ce?da mai multe detalii te rog
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
jas2 |
![]()
|
In stanga si in dreapta mea in curte am tras masinile unor prieteni(vecini).Am tras de toate centurile la maxim spre exteriorul masinii si le-am agatat de masinile lor(in locasul lor de centuri.Asa a fost sa fie pentru ca era Duminica si eram toti la gratar la mine...Trebuie sa fie intinse bine...
Am luat o perie si am facut intr-o galeata dero(Tide). Frecat bine si pe o parte si pe cealalta,limpezit bine,sters dupa aceea cu un prosop din bumbac si lasate la uscat 2 ore in soare(la mine era umbra si a durat 4 ore).Asta e. Prima data dupa operatiune se strang ciudat dar in doua zile de folosire isi revin. Un prieten le-a sters bine le-a strans si a plecat zicand ca se usuca ele si stranse... In 2 zile au facut mucegai 3 din ele...A lui mai putin pentru ca a folosit-o... This post has been edited by jas2: 15 Aug 2011, 21:07 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
shaolin_taval |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 27 February 08 From: bucuresti ![]() |
pai si a mea care se mai strange foarte putin sunt sanse sa o fac sa se stranga?
This post has been edited by shaolin_taval: 15 Aug 2011, 22:13 |
--------------------
renault
megane
2002 break
- OT-87-RMY 1.6 16v 79kw
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Fa cum a zis jas, spala-le. Spun asta de cativa ani... Rezultatele sunt uimitoare
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 16:48 |